Pont karácsony tájékán gondolkodtam ezen, hogy mennyire nehéz megfizetni a kézimunkát. Anyukám régen rengeteg angyalkát horgolt, mondanom sem kell nem pár óra volt mire elkészült egy. Utána még ki is keményítette és tett rá akasztót. Szerette csinálni és sokan kaptak ajándékba tőle, de eladni képtelenség lett volna (nem is azért csinálta sosem, de néha valaki rákérdezett), mert az emberek egy darab angyalkáért 1000 forintot is sokalltak volna ami valahol érthető, ugyanakkor az még kevés is lett volna a több órás munkáért.
Igen, lehet, hogy amiatt, de most megnéztem és a komedogén indexével sincsen gond. Valahogy az volt bennem, hogy annyi más értékesebb olaj létezik, miért pont a “sima” napraforgóolaj. De akkor félreteszem ezeket a gondolataimat
Nem tudom hova írjam, de szerintetek nem fura, hogy a 30 ml-s travel size Mac Strobe Cream 3700 Ft, az 50 ml-s pedig 11200 Ft?
Kint is jobban megéri a kicsit megvenni, 2 éve én is megvettem az eredeti verziót, 30ml-s volt és a kicsit nehezebb volt beszerezni, mint a nagyot. Természetesen a boltban a nagyot ajánlották.
Smink nélkül buszozom éppen haza.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket csajok!
Boldog nyulat neked is!
Rajtam sincs semmi, tegnap se volt, apám halálra is rémülne.
Kellemes húsvétot mindenkinek!
Sok locsolót, vagy éppen keveset, ki mennyit szeretne!
Uh, nagyon sok az átfedés azokkal a koreai cuccokkal amiket én szeretnék kipróbálni majd Nekem az a személyes szabályom hogy csak akkor rendelhetek ha valamit elfogyasztottam, de már két termékből is izomból kell pumpálnom és egyik se volt nagy durranás, úgyhogy jöhet két újdonság is hamarosan.
Én is tisztességesen berendeltem purito mintákból még tavaly, mert reméltem hogy majd jól kiváltom a márkával az áruló Bentont, de felemásak voltak a tapasztalataim.
A legrosszabb egyértelműen, toronymagasan a lemosójuk volt, ez:
https://kremmania.hu/kremek/purito-snail-all-in-one-bb-cleanser
Zavart a szaga, nagyon szárított, az aránylag jó állapotban lévő arcbőrömet két mintácska átküldte a hisztériás fázisba. Maradt még meg belőle mintám, ha valaki szeretné, bár nem ez volt a leghízelgőbb reklám
Ezután a szérumokkal már óvatos voltam, a C-vitaminos narancssárga szérumnál már szagról sejtettem hogy nem leszünk barátok. Nem lettünk barátok. Még szerencse hogy csuklón teszteltem. A C-Glow is sok volt nekem, elkönyveltem hogy a C vitamin nem az én hatóanyagom.
A Green Buffet szérum mintáit elhasználtam, kellemes volt, de ennek is nagyon erős szaga volt. Mondanám, hogy biztosan a centella kivonat miatt, de nem, dolgoztam centellával és nem ennyire illékony és zavaró. A bergamott olaj illatozhat inkább így, ami számomra nem értékes összetevő, nem fogom kínozni vele a bőrömet.
A hyaluronos szérum mintái átlagosak voltak, ezeknek nem volt szaguk :), de én már megtaláltam a hyaluronos társamat a hada labo-nál, ez nem lesz elég hűtlenségre.
A sea buckthorn krém ( https://kremmania.hu/kremek/purito-sea-buckthorn-vital-70-cream ) nagyon tetszett, ezt lehet meg fogom venni őszre, ha addig nem találok érdekesebbet.
Ezt pedig biztosan megveszem: https://kremmania.hu/kremek/purito-fermented-complex-94-boosting-essence
Kimagaslóan jó volt, szinte elszomorodtam amikor az utolsó tasak utolsó cseppjeit is kinyomkodtam.
A csigás BB krém ( https://kremmania.hu/kremek/purito-snail-clearing-bb-krem ) jól fed, szép felületet hagy és viszonylag tartós is. Egy tubussal elhasználtam de folyton világosítanom kellett, túl hideg-sápadt vagyok a színválasztékhoz. Itt a krémmánián adtam túl a második tubuson, nem fog hiányozni.
Én is ezen a két Cosrx esszencián filózok, hogy melyik lenne jobb és már elég régi a bejegyzés de érdekes lehet: https://tudomanyosszepseg.com/2017/02/28/cosrx-snail-mucin-vagy-galactomyces-essence/
Megtaláltad a tökéletes képet, köszi a vizuális gyönyörködtetést!
A blenderek mint tojások, haláli!
Bocsi, tegnap éjszaka már nagyon fáradt voltam a válaszhoz. Ezek közül egyedül a Pyunkang Yul tonert használtam, ill. még használom, tkp. meg se untam, pedig elég nagy kiszerelés.
Hú, a keramidok engem is nagyon érdekelnek, meg az ázsiai gázló, de jelenleg elég jól betáraztam… komolyan, csak győzze az ember kipróbálni ezt a rengeteg nyalánkságot.
A TO glikolsavas tonikját nem mertem megrendelni, max. úgy, hogy többedmagammal szétosztanám. A NIOD mistet a végén már a dekoltázsomra fújkáltam el, valahogy irritálta az arcomat a végére, pedig még a szavatossági időn belül voltam.
Én eleve a mistekkel bajban vagyok, oké, fenszi fújkálós cucc, de arctisztítás után nekem kevés, a géles tonereket jobban szereti a bőröm. Mindegy, majd még egyre benevezek a próbáltakon kívül, hátha beleszeretek a terméktípusba.
Boldog Nyulat mindenkinek!
A MAC-nél tényleg jobban megérik az utazós kiszerelések néha. Bár Fix+ esetén azt hiszem meg pont a nagy éri meg.
Most lehet kapni szettekben goldot és pinket is!
Köszi, ez hasznosnak tűnik!
Én most a TO EUK szérummal vagyok így, hogy kenegetem már mindenhova, dekoltázsra, de már a hátamra-vállamra is
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
EL DW alapozó
RCMA púder
UD Beached Bronzer
Chanel pirosító 72 Rose Initial
Catrice Mineral Glow highlighter
Maybelline Brow Precise Micro Pencil
Rdel Young szemhéjalap (teljesen rászoktam most erre)
Juvia’s Place Masquerade paletta: Burkina matt barna a mélyítőbe, Calabar fényes bordó a külső v-be, mozgó részre Nabla Dreamy paletta világos arany vagy nem is tudom milyen árnyalat ez, de a neve Immaculate, alsó pillatőbe Metal Cupid fényes bordós, bronzos sötétítve a JP paletta Fulani nevű matt sötétbarnájával. Belső szemzugba Giza, ami fènyes, világos pezsgőszín
Essence Liquid Ink szemhéjtus
L’oreal Unlimited spirál
Mac Fix+
Trend it up Coco Bronze Matte Metal Lipcream 010
Bruno Banani Women parfüm (5 ml-s fújós)
Olyan szép a neve a Chanel pirosítónak, Rose Initial…
Ezek szerint a Rdel Young alap nálad is működik? Hogy tetszenek a Juvia paletták?
És olyan jó illata van a Chanel pirosítónak. Nem is tudom, talán ibolya?
A Rdel Young nagyon bejött. Minimális kopást tapasztalok, de alig látszik. És mindezt 10-11 óra elteltével.
A paletták minősége egy álom. Annyira szépek a színek, és nem is potyognak. Komolyan bajban vagyok, hogy melyiket vegyem elő, legszívesebben az összeset magamra kenném. Nekem melyik JP paletták vannak meg? Van kedvenced?
Jajj ezzel a szérummal én is megjártam… Nagyon nem vált be. Azóta figyelem, hogy ne vegyek olyan terméket, amiben propanediol van, nem tartom valószínűnek, hogy a jövőben megbarátkoznék ezzel az összetevővel. Ráadásul baromi lassan fogy, hiába próbálom pocsékolni.
Teljesen kizártad ezt az összetevőt vagy csak ha az elsők között van a listán?
Bejött a vizes porpúder? Hogy tetszik a finishe?