Rég írtam már ide.
TO Marine Hyaluronics - Nemrég elfogyott a NIOD Survival 0, gyorsan át is tettem a pumpás üvegébe a Marine Hyaluronics szérumot, nem bírtam már a pipettázást. Mondjuk így is folyik össze-vissza, ha nem vagyok elég gyors. Egyébként ez a szérum néha olyan érzés, mintha csak vízzel kenegetném a bőrömet. Nem hiszem, hogy újraveszem. Egyébként is alig várom, hogy elfogyjanak a TO cuccaim (csak úgy locsolom őket magamra
), és lecserélhessem őket koreai termékekre, mert annyi sok érdekeset találtam közöttük, hogy csak úgy füstölt a wishlistem, mikor mentettem őket 
Alverde szemkörnyékápoló - Továbbra is jól hidratál, de ennyi, neki is van már utódja (elméletben -, fizikailag még nincs meg).
TO NMF - Krémalapnak valóban jó, magában nekem sem elég. Mondjuk még mostanában a melegebb időben is képes vagyok alapozó alá felkenni, no mindegy.
A’Pieu Pure Block Mild Plus Sun Cream - Nyanyás szag továbbra is, nem szeretem. Enyhén szellemesre maszkol, de alapozó alá mindegy. Magában nem hiszem, hogy ki tudnék menni vele utcára. Nyárra sajnos lehet, hogy vissza kell térnem a kémiai fényvédőkhöz, pedig már olyan szépen elhatároztam magamban, hogy nem fogok használni. Az van bennem, mintha mérget kenegetnék a bőrömre, pedig jópárszor olvastam, hogy bármilyen fényvédő jobb a semminél. De néha elgondolkodom, hogy van-e értelme minden nap ilyen “kemikáliákkal” terhelni a bőrömet? Persze maradok a fényvédelemnél.
Catrice HD Liquid + Catrice Prime and Fine világosító cseppek + Sleek Highlighting Elixir ‘Poppin’ Bottles’ árnyalat - ezek összekeverve. Sajnos az eggyel világosabb Catrice alapozó árnyalat túl rózsaszínes nekem, szóval maradt a világosítás, amíg nem lesz egy kis nyári színem.
Korrektor most kimaradt
Fixálásra Catrice All Matt Plus púder + MUR kontúr paletta
Colourpop szemöldök pomádé ‘dope taupe’ - egyre gyorsabban megy a felvitel
Rival de Loop szemhéjalapozó, fixálva a MUR kontúr paletta világos színeivel
MUR baked bronzer és valamiért a szemhéjamra is ebből tettem, utána pedig a MUR kontúr paletta highlighter színét tettem még fel
Avon Glimmersticks szemceruza, fekete színben ezüst csillámokkal - Kb. 4 éve kaptam ajándékba, sosem szerettem igazán, jó kérdés, hogy még miért van meg. Biztos várom, hogy elfogyjon, de ha évente 2x használom akkor nem fog egyhamar. Azt hiszem ma kidobom 
Colourpop BFF szempillaspirál
Sleek Highlighting Elixir az arccsontokra is
Ezen a héten második körben “teszteltem” a CP spirált, de sajnos hatalmas csalódás. Most gondosan ügyeltem, hogy lepúderezzem vagy fixáljam a szememet alul-felül, volt olyan nap, hogy duplán is
De sajnos rajtam elmászik, elkenődik. Ma 6-8 óra után tükörbe néztem és nem akartam hinni a szememnek, igazi kis panda voltam
Mondjuk ma a konyhában ügyködtem ez tény, de ezek után nem merészkednék el vele egy 8 órás munkanapra, melyet biciklizéssel nyitok meg és zárok le.