Így látszik legalább 4 szín! Nagyon szép az összhatás! <3
Satír és színépítés gyakorlás a mai nap. Ace Beauty Flair paletta és Jane Iredale, valamint ABH Soft Glam, de az nagyja az Ace.
Mai smink:
Bourjois Healthy Mix alapozó
Bourjois H. Mix korrektor
RCMA púder szem alá
Mac Mineralize Skinfinish Natural púder
Hourglass bronzosító
Maybelline pirosító Pink Amber
Mac Hyper Real Glow highlighter középső színe
Lovely Brows Creator Pencil
Rdel Young szemhéjalap
Nabla Dreamy paletta matt világosbarnája átmeneti színként (Illusion) matt lilás a mélyítőbe (Lullaby)
Pupa Dot Shock paletta fényes rózsaszíne az egész mozgó részre, fényes taupe a külső v-be és az alsó pillatőbe, fényes világos hideg rózsaszín a belső szemzugba.
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Guerlain Rouge G- 76 Gracy
Bruno Banani Women Edt
Szombat:
TO primer
Lioele CC krém
Becca under eye korrektor
Hourglass Diffused Light púder
ABH dipbrow pomade medium brown
PF Butter Bronzer
Hourglass Iridescent Flash pirosító
Becca Gradient highlighter
wet n wild szemhéjalap
UD Naked Heat: Low Blow semleges világosbarna egész szemhéjra, En Fuego meleg vörösesbarna a mélyítőbe és Ashes sötétbarna a külső v-be és az alsó pillatőbe. A mozgó részre a nagyon csillogó retesbarna Scorchedet tapogattam fel.
A belső szemzugba az egyik Juvia paletta irizáló színét vittem fel, aminek nem jut eszembe a neve, de nagyon szép rózsaszín.
Alsó pillatőbe végig Zoeva Opulence rezespiros szemceruza, a külső részébe a Rock’n’Roll Bride (fényes barna piros csillámokkal).
Lovely Vampire Lashes
Pupa Volume 400-as rúzs (halványpiros - azért halvány, mert nagyon hidratáló)
Parfüm: Fort&Manle Forty Thieves minta
Vettem egy újat a hétvégén, és én is úgy érzem, hogy kicsit más. Bár én most “beújítottam”, és a 02-es árnyalatot sikerült megvennem, ez jobban passzol a bőrömhöz. Kicsit sűrűbbnek, krémesebbnek tűnik. Bár ez egy-két használat alapján nekem nem okozott gondot, szépen terül, könnyen el tudtam dolgozni.
Mai smink:
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó
RCMA púder
Hourglass bronzosító
Maybelline Face Studio Master Blush- Pink Amber
Mac Hyper Real Glow legvilágosabb színe
H&M szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
Nabla Dreamy paletta Lullaby matt szürkéslila a mélyítőbe
Tarte Tartelette egyik matt csontszíne
Pupa Dot Shock paletta fényes világos szürkéje a mozgó részre, fényes taupe a külső v-be és az alsó pillatőbe
L’oreal Unlimited spirál
Trend it up fényes rúzsceruza (Butter Lipcolor)
Zara Tuberose Edt
Igen, én is ezt érzékelem, hogy sűrűbb, nem annyira folyékony már. De szerencsére szépen mutat az arcon. Viszont a pipettája szerintem hibás az enyémnek, alig szív fel valamit, remélem nem adja meg magát teljesen
Én Glamour-napokon vettem újra, azóta használom, szerintem nem lett más, így emlékeztem rá. Érzem az illatát, de szerintem a réginek is volt egy pici
Ja és még mindig imádom. Szerintem erős közepes fedésűnek számít, így a problémásabb részekre teszek még egy réteget, ha úgy adódik és úgy már teljes fedésűnek mondanám. Egyetlen bajom vele, hogy picit oxidálódik.
Ma anyukás-fogadóórás-nosminkre (plusz reggel sminkelés helyett Trónok Harcát néztem ) vettem a figurát.
Catrice HD Blur primer
Catrice Tinted Blur mousse
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Catrice Dr Blur púder egyéb helyekre
Milani Rose pirositó
Etude House Proof 10 szemhéjalap
Natasha Denona Mini Sunset paletta világosabb matt színe a mélyítőbe, sötétebb matt barna a külső V-be, legvilágosabb szatén szín a mozgó szemhéjra és a belső szemzugba.
Alsó pillasorba a két matt barna.
Maybelline Snapscara spirál
Catrice Power plumping gél ajakrúzs
Lolita Lempicka Lolita
TO primer
Fenty Beauty Pro Filt’r alapozó 120
Becca under eye corrector
Hourglass Diffused Light púder
ABH Dipbrow Pomade medium brown
Catrice Glow Patrol highlighter Muse
The Balm Desert kontúrozni
The Balm Balm Beach pirosító
wet n wild szemhéjalap
Juvia’s Place The Douce paletta: a korallos szín egész szemhéjra, az élénk fukszia és a világosbarna a mélyítőbe, a sötétbarna a külső v-be. A csillogó ezüstszürke szín a mozgó részre - mivel az istennek nem akart odamenni, ráütögettem némi Colourpop Snake Eyest (jeges rózsaszín).
A sötétbarna színt az aló pillatő külső részében is elsatíroztam.
Avon Mark Gel szemceruza teal színben ugyanitt.
A belső szemzug kimaradt:(
Maybelline Lash Sensational
Hourglass Girl Lip Stylo Activist - mert már nagyon siettem
Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori
Mai smink:
EyeNlip Pure Perfection fényvédő (eszméletlen gyorsan beszívódik nagy mennyiség is)
Armani Luminous Silk alapozó
RCMA púder a szemem alá
Hourglass bronzosító
Milani Color Harmony Blush Pink Play
Catrice Kaviar Gauche highlighter
H&M szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjbázis
Bourjois Satin Edition folyékony szemfesték Mauve Your Body árnyalat a teljes mozgó részre
Erre tapogattam fel a Naked 2 paletta fényes YDK színét. Belső szemzugba Bootycall fényes világos szín.
A szèleket Nabla Dreamy paletta matt lilás Lullaby színével satíroztam el.
Alsó-felső vízvonalat sötétkék Rimmel Scandaleyes ceruzával húztam ki.
L’oreal Unlimited spirál
Catrice Prime and Fine Multitalent fixàló spray
Maybelline Colorsensational rúzs That’s Mauvie
https://kremmania.hu/kremek/maybelline-coloursensational-moisture-extreme-ruzs
Bruno Banani Women Edt
Ahogy megnyitottam a rúzs linkjét egyből eszembe jutott, hogy nekem van kettő nagyon régi rúzsom a Maybellinetől, amik pontosan így néznek ki. Azok voltak az első komolyabb (akkor annak gondoltam) rúzsaim. Botrány béna színekben lehetett kapni. Elég durva, hogy nyolc-tíz év után újra elővették ezt a külsőt.
Nekem ugyanebben a színben van meg ez a rúzs. Nagyon szeretem, ahhoz képest, hogy Glamour-napokon 600 Ft-ért vettem tavaly, elég jó fogás volt.
Ez a rúzs nekem is megvan. Bár mostanában nem nagyon használtam. A folyékonyak kiszorították.
Nekem ma (és általában) ennyi:
PC Resist weightless advanced repairing toner
Hada labo premium hialuron lotion
Bioderma cicabio krém arc, szem környék
Szemhéjra La roche Kerium ds krém, mert 2 napja valamiért korpásan hámlik…nem értem
PC Skin recovery daily moist. spf 30
Bioderma nude touch (natural) bb krém helyett, na ezt nem kellett volna lehet, mert az almácskáim ezután szépen pikkelyesen hámlásba kezdtek:(
Korrektor mac pro longwear lenne, de ettől is roncs száraz lesz a bőröm…kezdem belátni hogy már nem kombinált hanem atom vízhiányos kategóriában vagyok így 3. trimeszter hajnalán:)
essence eye brow pomade ceruza
Catrice új szinezett szemöldök kefe
Lovely curling pump up spirál (évek óta)
Nars orgasm
catrice valamilyen mineral bronz púder
Rosie for autograph super model smile chubby stick (évek óta)
TO primer
Nyx Can’t Stop… alapozó Pale árnyalat, keverve a Lioele CC krémmel
Nars Chantilly korrektor
ABH dipbrow pomade medium brown
Too Faced Peach Perfect púder
Juvia’s Place The Saharan II pirosítópaletta barna színe kontúrnak
Clinique Berry Pop pirosító
Juvia’s Place Heroine Glow highlighter
UD Primer Potion
JSC Blue Blood paletta: I’m cold világoskék szín egész szemhéjra, kékesszürke Power és zöldesszürke Cremated a mélyítőbe, nagyonsötétkékesszürke Undertaker a külső v-be. Fényes fehér (rajtam világos jégkék lett) a belső szemzugba. Az alsó pillatőbe a gyönyörűű zöld Flourishing ment, a mozgó részre a rosegold Crystal Flesh.
Rajtam minden szín átment kékbe. Furcsa volt kék szemsminket viselni, a sok hűvös tónus kiemelte a saját hideg színeimet (vagy valami ilyesmi).
Pupa Multiplay bordó csillámos szemceruza az alsó pillatő külső részébe.
Colourpop lila szempillaspirál
Maybelline Lash Sensational
Maybelline SuperStay Matte Ink Lover árnyalat (ez tényleg kibír egy napot)
Parfüm: Michael Kors Sparkling Blush (jó név!) minta
Mai smink:
Annabelle Minerals por állagú, fedő hatàsú ásványi alapozó Golden Fair árnyalat (tesztert rendeltem) Sajàt ecsetével vittem fel
UD Beached Bronzer
Milani Color Harmony Blush Pink Play
Sleek Solstice highlighter paletta jobb alsó színe
H&M szemöldökceruza (elfogyott)
Rdel Young szemhèjbázis
Juvia’s Place The Warrior paletta (mégis sikerült lebonyolítani az üzletet)
Ahosi matt bőrszínnel fixàltam az alapot, ez ment szemöldök alà is. Kano matt meleg barna a mélyítőbe és kicsit fölé is satíroztam. Mino nagyon sötét matt kakaóbarna a külső v-be és az alsó pillatőbe. Benin fényes sötét bronz szintén az alsó pillatőbe. Amina fényes rózsás tónusú arany a mozgó rész külső felére, Moremi fényes pezsgős szín a mozgó rész belső felère. Sleek highlighter paletta bal alsó sárgás tónusa a belső szemzugba.
L’oreal Unlimited spirál
Mac Fix+
Max Factor matt rúzs 05 Nude szín
Parfüm: Estée Lauder Modern Muse Chic Edp
Smashbox Pore minimizer primer
Magister BB krém
Becca under eye korrektor
Becca under eye brightening setting powder a korrektorra
Hourglass Veil setting powder
Physicians Formula Butter blush - rosy pink
Etude House Proof 10 szemhéjalap
Lorac Mega Pro paletta: Cream alapnak, Fawn mélyítőbe, de az is inkább csak alapnak, Wisteria mélyítőbe szélesen, Dusty Plum mélyítőbe, Mulberry külső V-be, Apricot mozgó szemhéjra, Vanilla a belső szemzugba.
Az alsó pillatőbe Dusty Plum került.
Colourpop lila spirál
Clinique Chubby stick - 06 woppin’ watermelon
Lolita Lempicka Lolita
De kis édes duci ez az ecset. Milyen ez a mineral márka? Én inikat próbálgatok/nék, ha képesek lennének már valaha berakni mintába a legvilágosabb színeket a webshopok, mert még csak pirosítót tudtam próbálni…
Nekem a mai (miután csodásan rendbe raktam a tegnapi hámló arcom ma hidratált bababőr):
Pc resist weightless advanced tonik
Hada labo premium hialuron lotion
Bioderma AR krém
PC Skin recovery daily moist spf 30
Erborian bb krém au ginseng (a termék leírás nálam abszolút igaz, csodás baba bőr, csak sajna kevés a fedése ha pigment foltokat kell fednie, de ezt a krémet évek óta imádom, bekenném egész testem, álom selymes puha hidratált bőrt ad:))
Nars orgasm
BELL Hypoallergenic krém kontúr stick
szemöldök: essence pomade ceruza, meg a catrice új színező kefe
lovely curling pump up spirál
clarins intenzív ajakápoló balzsam (kék tubus) évek óta
Első benyomásom abszolút pozitív a márkával kapcsolatban. Tetszik, hogy mindenből lehet tesztert is rendelni, így mindenki ki tudja próbálni a terméket mielőtt a normál kiszerelésre beruház. Ez számomra főleg az alapozó miatt fontos, hogy lássam a színét mielőtt megveszem teljesen méretben. Azt írják, hogy 66 különböző világossági szintű, árnyalatú és kategóriájú alapozó érhető el náluk. Szerencsére elég jól eltaláltam a hozzám passzoló árnyalatot. Az ecset is nagyon tetszik, jó tömör, nagyon jól felveszi a por állagú terméket és igazán kézre áll a kis tömzsi nyele. Szerintem fogok majd vásárolni tőlük, mert szívesen kipróbálnám a pirosítót is és megvenném az alapozót nagy kiszerelésben. Náluk vannak igazán világos árnyalatok is.