Mit használtál ma?

Köszi szépen! Élőben mindig úgy látom, hogy erősre csináltam (még a ceruzával), képeken meg olyan, mintha semmit nem csináltam volna, halvány, vékony, brr, szóval lehet, hogy csak az énképemmel van a baj és teljesen jó a medium light pomádé.

Nem teljes sminket írnék le, hanem egy-egy (új) termékről a véleményemet.
Új fényvédőt használok (A’PIEU Pure Block Mild Plus Sun Cream), már amikor használom, ugyanis fizikai, így sok értelmét sajnos nem látom a napi használatnak, délután kettőre gondolom semmi hatása és csak terheli a bőrömet. Fura nyanyás szaga van számomra, nem szeretem. Testesebbnek érzem nyilván mint az előző kémiai fényvédőmet, ez egy zsíros réteget hagy az arcomon, kicsit furcsa, rossz érzés.
ColourPop BFF szempillaspirál is szerepelt már nálam néhányszor és azért csak néhányszor, mert kenődik :frowning: Nagyon kiábrándító ez, mert amúgy a hatását imádnám és a CP a kedvenc márkám azt hiszem, viszont így kb. még munkába sem merem feltenni, nemhogy valami alkalomra. Ráadásul pandázódik is az alsó szempillasornál, ami nálam abszolút nem volt eddig jellemző.
Ma kipróbáltam a tegnap beszerzett Lovely Vampire Lashes szempillaspirált, aminek az eredményével nagyon meg vagyok elégedve, főleg ár-érték arányban, viszont nekem ez is kenődik, legalábbis a szemöldökcsontomat összekente, de olyan szinten, hogy már munkatársam is szólt, hogy felkenődött, pedig előtte is letöröltem már szerintem kétszer. Pedig amúgy nincs különösebben zsíros szemhéjam. Mindegy, legalább nem volt nagy kiadás.
Colourpop szemöldök pomádé (Dope taupe színben): sietős reggeleken még mindig a ceruzáért nyúlok, de egyre könnyebben megy ecsettel is a szemöldököm felturbózása. Mondjuk furcsa módon nem szemöldök ecsetet használok, hanem ferde tusecsetet, mert ez kisebb, laposabb, így precízebb vagyok vele. Viszont az áhított formát és átmenetes verziót még mindig nem tudom elérni, mondjuk tény, hogy nem szoktam pepecselni korrektoros “feltörléssel” a szemöldököm alsó és felső vonalánál. A festék állaga amúgy elég furcsa, olyan habos-krémes, nem zselés, de nagyon szeretem és tartós is.
Beiktattam a Morphe mini highlighterét is Spark színben, ami swatchokon nekem pezsgő árnyalat, de az arcomon valahogy jobban érvényesül az arany fénye. Kicsit fura volt elsőre, de megszoktam és nagyon tetszik, szívesen használom. Nedves blenderrel lesz a legszebb, de valahogy sajnálom “belemártani” a termékbe, mert mi van ha az is nedves lesz picit és nem szárad ki teljesen stb. stb… :smiley:

Szomorúan olvasom, hogy a CP spirál kenődik. Megvettem feketében és pirosban, de én még nem bontottam ki egyiket sem. Úgy érzem itthon fogom kipróbálni.

Mondjuk mikor használtam semmi más nem volt a szememen. Lehet, hogy ha feltennék szemhéjpúdert (+ szemhéjalapozót), ami szárazabbá tenné a szemhéjamat, akkor talán nem kenődne annyira. No mindegy, remélem azért neked jobban beválik.

Úgy nekem minden felkenődik a szemhéjamra. Ha nem is teszek fel sminket azt a részt lepúderezem legalább. Nem szeretem a vízálló spirálokat, szóval így próbálom kivédeni a kenődést. Köszi a kiegészítést.

Én a Maybelline és Oriflame (:smiley:) szempillaspirálommal eddig nem jártam így, de akkor ezek szerint ennyit számít! Én is köszi az infót :wink: Akkor holnap indul a próba 2. köre!

1 Likes

Én a lilát használom, még sosem kenődött el. Igaz, önmagában a spirált még nem próbáltam, minden alkalommal ki volt mellé festve a szemem.

Nekem is a lila van meg, még nem kenődött el, de én is teljes smink mellett használtam csak.
@Vicus, nevetni fogsz, a Lovelyval az orrnyergemet sikerült összekenni. Kétszer.
Ne is kérdezzétek.:smiley:

2 Likes

TO primer
Loleál True Match highlighter Icy Glow
Nyx Can’t Stop… alapozó Pale árnyalat, keverve a Lioele CC-vel
Szem alá Becca under eye, egyéb helyekre Nars Chantilly korrektor
Hourglass Diffused Light púder
ABH Dipbrow Pomade medium brown
The Balm Desert kontúrnak
Cabana Boy pirosító
Colourpop On the Cusp highlighter
wet n wild szemhéjalap
KVD Lolita paletta: Lolita egész szemhéjra, a nagyon sötétlila árnyalat a külső v-be és az alsó pillatő külső részébe, meg a türkizkék Essence Long Lasting szemceruza, bár olyan sok nem látszott belőle
A mozgó részre a Juvia The Douce palettájának rózaszínja és az irizáló kékeslila a belső szemzugba
Alsó pillatőbe végig a világosrózsaszín árnyalat
Lovely Vampire Lashes
KVD Lolita II folyékony rúzs

Parfüm: Montale Intense Café minta

2 Likes

Ma nem bírtam tovább, a Natasha Denona palettát kellett használnom. :blush:
És akkor már úgy gondoltam, minden termékből próbálok hasonló szinten maradni. Egy kivétel azért akadt. :smiley:

Urban Decay Primer potion
Natasha Denona Mini Sunset paletta: csak 4 színt használtam, a két matt barnást, és a két fényest.
Nagyon minimális porolást tapasztaltam, leginkább a fényes arany satírozásánál. Ha ujjal teszem fel, akkor valószínűleg ez sem lett volna. Nagyon pigmentált, de könnyen satírozható, könnyű vele bánni. A paletta erőssége egyébként a színekben rejlik. Van “néhány” barnám, de én ilyen gyönyörű kakaóbarnával, mint ebben a sötétebb árnyalat, még nem találkoztam. És ugyanez elmondható a többi színről is. A tartóssága majd estére válik el.
Nabla Dazzle liner - Mantra
Smashbox Pore minimizer primer
IT Cosmetics Illuminating CC krém SPF50
Becca under eye korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Hourglass Veil setting powder mindenhova máshova
Benefit Hoola bronzer a mini Benefit arc palettából.
Benefit GALifornia pirositó ugyanebből a palettából
Too Faced Natural Face paletta Satin Sheets highlighter
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Nekem minőségre ez a spirál abszolút befér ide, mert sokkal jobban bevált, mint a Clinique vagy a Too Faced Better than sex spirálom
Nabla Super matte lipstick - Lover’s sleep

Lacoste Pour Femme Elixir
Fújós minta, tegnap érkezett postán, mert bekerültem a Pixinél a tesztelők közé. Mondjuk nagyon nem erőltették meg magukat, érkezett két női és két férfi minta. :slightly_smiling_face:

Azt nem mondanám egyébként, hogy a high-end termékek eredményeként most olyan hú, de gyönyörű lennék, de a lelki világomnak nagyon jót tett ezen a borongós reggelen. :blush:

IMG_2019-04-12_09-23-46

7 Likes

Mai smink:
KAP primer és Maybelline Baby Skin primer keverve (az egyik hidratáló primer a másik pórus minimalizáló)
EL Double Wear alapozó
Essence Camouflage+ Healthy Glow korrektor
RCMA púder szem alá
H&M szemöldökceruza
Hourglass bronzosító
Chanel pirosító 72 Initial Rose
CP highlighter On The Cusp
Milani szemhéjbázis
CP Good Sport paletta: matt narancsos barna High Hopes a mélyítőbe és kicsit fölé is, Sista matt ciklámen lila a mélyítőbe és külső v-be, ezt tovább sötétítettem a mélyebb matt lila Flow árnyalattal, ez ment az alsó pillatőbe is, fényes rezes Rookie a mozgó rész külső felére, a többi részre szintén fényes pezsgős Wild Out. Belső szemzugba CP highlighter.
L’oreal szempillaspirál: https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-unlimited-mascara
Elsőre tetszik ez a spirál, pedig sok negatív kritikát olvastam róla.
Mac Fix+
CP Lippie Stix After Shock (matt sötét rózsás szín)

Parfüm: Bruno Banani Women

2 Likes

Tetszik a Good Sport?
A szempillaspirál nagyon megosztó kategória, sose tudtam a vélemények alapján belőni, hogy nekem megfelelő lenne vagy sem. A Maybelline Lash Sensationalról is írtak nagyon rosszakat, nekem meg az egyik kedvencem.

Naaagyon tetszik a Good Sport. Annyira csodásak ezek a színek, imádom már most. A spirál első alkalommal volt bevetésen és nagyon tetszik. Nem pereg, nem kenődik, szép pillákat csinál. Szètválaszt, nem csomósít. Remélem így is marad. A Lash Sensational nekem is kedvenc!

TO primer
Colourpop No Fillter Stix Fair N 27 alapozó
Nars Chantilly korrektor
Hourglass Mood Light púder
Ma nem volt időm a pomádéval arcoskodni, de neki hála a Colourpop szemöldökeruzával is lendületesebben rajzoltam.
Catrice szemöldökspirál
L.O.V. The Delightful bronzosító-highlighter kontúrnak
Revolution Love pirosító (a héten korábban nem ezt, hanem a Now!-t használtam, csak rosszul emlékeztem)
ABH Aurora Glow Kit Eclipse highlighter (meghatározhatatlan halványarany)
wet n wild szemhéjalap
Zoeva Rock’n’roll Bride szemceruza (sötétbarna metál, piros csillámokkal) a felső pillatőbe elsatírozva és az alsó pillatő külső részébe
JSC Bloos Sugar paletta: barackos Tongue Pop az egész szemhéjra, tevebarna Ouch és sötétbarna Intravenous a mélyítőbe, sötétbordó Coma a külső v-be. A csillogó piros Blood Sugar a mozgó részre, halványrózsaszín Candy Floss a belső szemzugba.
A matt sötétpiros Fresh Meat az alsó pillatő kb. közepéig, előtte végigsatíroztam a matt bőrszín Sugarcrane-t.
Lovely Vampire Lashes
Nabla Party in Paris rúzs (a piros szemsminkhez elégnek éreztem egy barackos nude-ot)

Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori

2 Likes

20190413_084009
A szombati munkanapon pöttyökben nyomom.

6 Likes

Nagyon jóóóó!
Részvétem a szombati munka miatt.

1 Likes

Nagyon csini! Szeretem a pöttyöset :blush:

1 Likes

Mai smink:
Clinique Super City Block fényvédő (sötét rajtam)
Bourjois Healthy Mix alapozó 51 Light
Essence Camouflage+Healthy Glow korrektor
RCMA a szemem alá
Mac Mineralize Skinfinish Natural púder
Lovely Brows Creator Pencil 2-es árnyalat
Hourglass bronzosító
Pupa Like A Doll pirosító Vibrant Coral
Ofra Pillow Talk highlighter
Rdel Young szemhèjalap
CP Good Sport paletta fényes taupe szürke Hooked a mozgó rész külső felére, belsőre Wild Out pezsgős fényes, matt ciklámen Sista a mélyítőbe, külső v-be és alsó pillatőbe pedig a sötét matt lila Flow
L’oreal Unlimited spirál (nagyon tetszik)
Rúzs: Trend it up Soft Color Butter Pen 050 fényes ajakápoló szerű állag, bogyós gyümölcs szín

Zara Tuberose Edt

2 Likes

Cserébe megkapjuk a húsvét utáni keddet és csak 4-en voltunk, az utolsó 1 órában meg hárman, az idegesítő kollégák otthon marafdtak.
Amúgy már felszaladt a szem. Szerencsére nem látható helyen.:smiley:

3 Likes

Mai smink:

Smashbox Pore minimizer primer
IT Cosmetics Illuminating CC krém SPF50
Colourpop korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Hourglass Veil setting powder mindenhova máshova
Nabla Gotham bronzer
Essence Good Vibes baked blush
Ofra Pillow talk highlighter
Etude House Proof 10 szemhéjalap
Too Faced Tickled Peach paletta: Peach bum fixálásra, Peach spice a mélyítőbe szélesen, Love pit a külső V-be, Peach swear a mozgó szemhéjra, Parisian peach a belső szemzugba. Az alsó pillatőbe Peach swear és Love pit került.
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Stila All day sheer liquid lipstick Patina

Calvin Klein Eternity Now fújós minta

Sajnos a kép egyáltalán nem adja vissza a színeket, sokkal intenzívebb volt.

IMG_20190413_143429

3 Likes