Mit használtál ma?

Tényleg gyönyörű színe van. És nagyon jól áll a bőrtónusodhoz!

Fényvédő: https://kremmania.hu/kremek/a-pieu-pure-block-natural-daily-sun-cream-spf45-pa

Mai smink:
Armani Luminous Silk alapozó
Trend it up púder
Rdel Young Tropical Heat Bronzer
https://kremmania.hu/kremek/rdel-young-tropical-heat-bronzer
Lukéj Gabi pirosító
I Heart Makeup Goddes Of Love highlighter
Maybelline Brow Precise Micro Pencil
Milani szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta M.F.E.O matt világosbarna átmeneti színként, teljes mozgó részre Little Lady fényes rosegoldos barack, Pooter matt középbarna a mélyítőbe, Cranapple fényes bordó a külső v-be,
Alsó pillatőbe Zulu paletta matt pink színe, de olyan lettem mint akinek súlyos kötőhártya gyulladása van, így rásatíroztam egy kis matt sötétbarnát (Chip a Jaclyn Hill palettából)
Essence Volume Stylist spirál
Catrice Fixáló spray https://kremmania.hu/kremek/catrice-prime-and-fine-multitalent-fixalo-spray
EL Pure Color Envy Sculpting rúzs Eccentric árnyalat (pinkes rózsaszín)

Zara Tuberose Edt

1 Likes

Örülök, hogy tetszik a korrektor, én szerelmes vagyok bele, pedig impulzusvásárlás volt.
Szuper dolgokat vettél, természetesen rákívántam a rúzsra és a púderre is (fertő), de ez a hónap már betelt.:smiley:

Mai smink:
Yamuna ásványi alapozó
(Korrektort, púdert nem használtam)
Rydel Young Tropical Heat Bronzer (nagyon jó kis termék)
JP Zulu paletta matt pinkjét használtam pirosítónak, egy leheletnyit vittem fel és jól elsatíroztam
I Heart Makeup Goddess of Love highlighter
H&M szemöldökceruza
Rimmel szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta: matt világosbarna Silk Creme átmeneti színnek, mozgó részre fényes világos rózsaszín Faint, Little Lady fényes rosegoldos barack, Zulu palettából a rosegold szín a középső és külső részre. Mélyítőbe Zulu matt pinkje. Belső szemzugba fényes Beam. Alsó pillatőbe matt sötétbarna Chip.
Rimmel Scandaleyes barna szemceruza tusvonalként.
Lovely Vampire Lashes spirál
Catrice Prime And Fine Multitalent fixáló spray
S-he matt rúzs 300-as szín (gyönyörű mályvás szín)

Zara Red Vanilla Edt

2 Likes

TO primer
Nyx Can’t Stop… alapozó Pale árnyalat, keverve a Lioele CC krémmel
Nars korrektor
Becca under eye korrektor
Laura Mercier translucent setting púderke
Colourpop szemöldökceruza
Catrice szemöldökspirál
PF Butter Bronzer kontúrnak
Revolution Love pirosító
Juvia’s Place Heroine highlighter
wet n wild szemhéjalap
Nabla Poison Garden: Opera (olyan barna szín, amiben van egy kis csavar) egész szemhéjra és a mélyítőbe, utóbbiba a Leo (mauve-os barna) mono is
A paletta Opera bogyós színét a külső v-be vittem fel
A mozgó részre a Colourpop Snake Eyes mono (fényes, nagyon puha ezüstös rózsaszín) került
A belső pillatőbe a Soul Blooming paletta Philosophy (irizáló kékes-lilás szín), a matt mályvásrózsaszín szín (a nevét elfelejtettem) végig az alsó pillatőbe, a matt sötétbarna Caravaggio az alsó pillatő külső részébe, itt elsatíroztam az Essence Berry Fantastic long lasting szemceruzáját is
Lovely Vampire Lashes
Jeffree Star Calabasas folyékony rúzs
Délután meg a mini Rose Madder, mert ez maradt a neszeszerben

Parfüm: Givenchy Blossom Crush

1 Likes

Aki használ Catrice HD Liquid Coverage alapozót, és nemrég vett belőle új üveggel, az szerint változott valamit a formula? Én tegnap vettem egy újat, mert elfogytam, és mintha kicsit sűrűbb lenne, és mintha parfümöt is éreznék benne. Lehet, hogy csak nagyon kómás voltam még reggel, de valami fura volt vele :smiley:

Mai smink:
G. Armani Luminous Silk alapozó
RCMA púder
Rdel Young Tropical Heat Bronzer
Maybelline pirosító Pink Amber színben (természetesen ezt a terméket és színt is Tauz Nóra kedvences videójában láttam. Dm-ben kiárusításban 399 Ft-ért vettem meg)
https://kremmania.hu/kremek/maybelline-face-studio-master-blush
Becca Opal Highlighter
H&M szemöldökceruza
Rimmel szemhéjalap
Essence G’Day Sydney paletta matt csontszínével fixáltam az alapot, felső sor középső világos arany színe a mozgó rész belső felére
Essence Ho Ho Ho paletta alsó sor középső burgundi fényes színe a mozgó részre, középső sor utolsó lilás bordós színe a külső v-be és az alsó pillatőbe. Ezt satíroztam bele a mélyítőbe is.
Lovely Vampire Lashes spirál
Milani rúzs 26 Nude Creme

Parfüm: EL Modern Muse Chic Edp

1 Likes

Ma kipróbáltam az ABH Dipbrow Pomade-ot, amiről már sokat nyekeregtem, hogy mennyire érdekel, de jajreggelnincsráidőm (magyarán: féltem, hogy nem tudom használni - egyfajta fejlődési vonal-átlépés volt, hogy tudok-e vele szemöldököt formázni, mert korábban csak mikroceruzát meg spirált használtam).
Jelentem, sikerült!
Elég szokatlan volt, még sose rajzoltam meg ecsettel a szemöldököm, paráztam, hogy elkések miatta, hogy szörnyű lesz és nem lesz idő kijavítani stb., de úgy gondoltam, hogy első próbálkozáshoz képest vállalható lett az eredmény, bár megijedtem, hogy a kora reggeli, lágy, felülről érkező villanyfényben mennyire sötét lett a színe. Meg elég vaskosnak láttam, de képeken meg a ceruzával rajzolt szemöldököm totál nyiszlett és béna mindig, úgyhogy abban reménykedtem, hogy csak szokatlan (és hogy senki nem fog bent kiröhögni).
Annyira érdekes, hogy más-más megvilágításban mennyire máshogy néz ki egy smink, délelőtt már határozottan elégedett voltam a festegetésemmel, sokkal szebb, egységesebb, mint a ceruzás rajzolás, ami nekem nem tudja úgy megfesteni a szálakat.
Hogy a hatást tetézzem, sikerült sötét, füstös szemeket festeni mára, hozzá a Fenty Uncuffed rúzst feltenni, ami rajtam kb. sötétbarna.:rofl: Szóval én voltam ma az irodaház dark hercegnője.
Köszönöm @anon8665858 a sok swatchot meg a tanácsokat, végül a Medium Brownt vettem. Majd egyszer lehet, hogy a Blonde-ot is kipróbálom a kíváncsiság kedvéért, mert a szőkék nagyon sötétnek mondják.

5 Likes

TO primer
Fenty Beauty Pro Filt’r alapozó 120-as árnyalat
Nars és Becca korrektor
Hourglass Diffused Light púder
ABH Dipbrow Pomade Medium Brown
Juvia The Saharan blush palette barna szín kontúrnak, rózsaszín pírnek
ABH Sun Dipped Summer highlighter
wet n wild szhéjalap
Alien paletta: a mustársárga szín az egész szemhéjra, a halvány-és a sötétszürke a mélyítőbe, ill. a külső v-be, a sötétlila is a külső v-be. A mozgó részre a sápadtarany fény, és az enyhén duokróm zöldes-fehérarany a belső szemzugba. Az alsó pillatőbe a piszkosrózsaszín végig, a külső részébe a sötétszürke színt satíroztam el.
Zoeva Soft Kohl fekete szemceruza az alsó vízvonalra kb. félig
Lovely Vampire Lashes
Az alsó pillákra Colourpop lila spirál, bár nem sok látszott belőle
Fenty Beauty Uncuffed folyékony rúzs - amúgy tényleg baromi tartós, a nagy része kibírta az ebédet is meg hat deci forró teát. Éreztem, hogy van vmi a számon, de nem húzta.

Parfüm: Creed Love in White minta

1 Likes

20190410_073305
Picture Polish Mossy, ILNP flakie fedőlakk a gyűrűs-és a kisujjon pluszban, és Seche Vite Dry Fast Top Coat. Még vasárnapi.

8 Likes

Mai smink:
Catrice Galactic Drops highlighter alapnak
Yamuna por állagú ásványi alapozó
PF Butter Bronzer
Maybelline Pink Amber pirosító
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
H&M szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Essence G’Day Sydney paletta matt csontszínével fixáltam az alapot
Nabla matt tégla színnel (Petra) satíroztam a mélyítő fölé, mélyítőbe matt lilás Circle, mozgó rész külső felére barnás-vöröses-zöldes irizáló Absinthe, a többi részre a Catrice highlighter, alsó pillatőbe szintén Circle.
Maybelline Volum’Express spirál
Mac Fix+
Mac rúzs Please Me árnyalat (tavaszias matt rózsaszín)

Lolita Lempicka L’eau en Blanc

2 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Catrice HD Liquid alapozó
Mac Mineralize Skinfinish Natural púder
https://kremmania.hu/kremek/mac-mineralize-skinfinish-natural
Szemöldök: https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-vizallo-szemoldokpuder
Essence Make Me Brow szemöldökspirál
PF Butter Bronzer
Chanel pirosító 72 Rose Initial
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Milani szemhéjbázis
Tarte Tartelette egyik matt csontszínével fixáltam az alapot
Juvia’s Place The Tribe paletta: Oromo matt narancs halványan satírozva a mélyítő fölé, Ashanti matt barnás khaki a mélyítőbe, Kurla fényes narancs a külső v-be, Chaga fényes bronz a mozgó rész közepéig, Koro fényes zöldesen irizáló világos szín a mozgó rész belső felére. Ez olyan szín mint a Subculture Electric nevű színe csak erősebben pigmentált.
Alsó pillatőbe is a fényes bronz ment, kicsit belesatíroztam az Ashanti nevű színt.
Rimmel Scandaleyes barna ceruzàval tusvonalat húztam
Spirál: https://kremmania.hu/kremek/maybelline-the-falsies-push-up-angel-szempillaspiral
Catrice Prime and Fine Multitalent fixáló spray
CP Lippie Stix Cookie

Parfüm: Zara Red Vanilla

1 Likes

Azaz tetszik a Tribe?:slight_smile:

Nagyon tetszik! Csodásak a színek. Meg a Good Sport is. Holnap vele fogok sminkelni. Ma csak swatcholtam, de alig várom, hogy a szememre kenjem :smiley:

2 Likes

De jó, hogy tetszik a Pomádé, ügyes vagy, és egyre jobb lesz ahogy majd megismered és belejössz:).

1 Likes

Nagyon örülök, hogy tetszik a Tribe:D, nekem is nagy kedvenc, egyszerűen nem tudok betelni azzal a palettával, folyton izgat valamelyik szín, hogy kísérletezzek vele.

1 Likes

@Amadea Van egy blonde verzió KM zsibin. Ha a másikkal nem lennél elégedett :smiley:
ABH pomade blonde

1 Likes

Mivel mostanában pár dolog elfogyott, és helyettük mást használok, vagy éppen próbálgatok, ezért teljes napi listát írok, új belépőket linkelem. A tegnapit, ma nem sminkeltem, reggel tornázni voltam.

Reggel
Volláré micellás víz
Elhasználom, mert nem rossz, de inkább maradok majd a Nívea/Bioderma vonalon.
Klairs tonik
Hylamide Hydra-Density mist
The Ordinary Argireline szérum, csak szem köré
G&G C-Glow
Hylamide SubQ Anti-age szérum
Phi Hidratália szemkörnyékápoló
Drunk Elephant Umbra Sheer fényvédő SPF30
Csak tegnap bontottam ki. Egyébként nem rossz, de sajnos a fizikai fényvédő nem igazán az én műfajom, erre rá kellett jönnöm. Ahogy a PC-knél is, itt is valahogy olyan kellemetlen érzés volt a réteg az arcomon. Viszont szépen el lehetett dolgozni, még ha kicsit hosszabb idő kellett is hozzá, mint egy kémiai fényvédőhöz, és a sminkkel is jól működött együtt, nem lettem tőle fehér sem. Összességében pozitív a tapasztalatom, de nagy melegben biztosan maradok a kémiainál.

Smink:
Smashbox Photo finish pore minimizing primer
Úgy érzem, erre a primerre vártam, nagyon szépen eltünteti a tág pórusokat, jól működött az IT CC-vel is, majd tesztelem a Bobbi alapozómmal is.
IT Cosmetics Illuminating CC krém spf 50
Colourpop korrektor szem alá
Becca Under eye brightening setting powder szem alá
Hourglass Veil setting powder az arc többi részére
Too Faced Natural Face paletta Sunny honey bronzosító
Ugyaninnen Pink Sand pirosító keverve a Pupa Material Luxury Marbled blush pirosítóval.
Ofra Pillow talk highlighter
Urban Decay Primer potion szemhéjalap
A Certifeye Affinity jobb alsó sarkában lévő csodás levendula (Lurna) színt tettem a mélyítővonalba, és kissé fölé. A Zara színt pedig a mélyítőben satíroztam el. Külső V-be a Sana szín ment, keverve a Colourpop It’s My Pleasure paletta Chick lit színével. A mozgó részre a Colourpop paletta Earthshine szín került, belső szemzugba az Ofra highlighter.
Itt jegyezném meg, hogy döbbenetes módon a szemsminkem 12 órán át hibátlan(!) maradt.
Pupa Multiplay szemceruza - 05 Full Violet színe az alsó pillatőbe, amit a Certifeye Affinity Farah színével fixáltam.
Urban Decay All nighter setting spray
Colourpop lila szempillaspirál
Stila All day sheer liquid lipstick - Patina
(imádás)

Parfüm: Lolita Lempicka Lolita

Este:
Micellás víz a szemfesték lemosásához
Hylamide High-efficiency face cleaner
Sminklemosáshoz és első lemosáshoz
Cerave hydrating cleanser
Egyelőre nem tűnik rossznak, és legalább nem büdös, mint a Naturschön volt.
Klairs tonik
Drunk Elephant Framboos Night szérum
Csak picit csípett, éppen hogy.
Hylamide Hydra-Density mist
TO Argireline szérum szemkörnyékre
G&G C-Glow
Rilastil szemkörnyékre való szérum retinollal
Nagyjából egyszerre kezdtem el használni az Argireline-nal, és nem tudom, melyiknek a hatása (gyanítom, hogy inkább ennek, de az is lehet, hogy együttes hatás), de úgy látom, hogy egy hónap alatt feszesebb lett a szemkörnyékem a korábbinál. Ilyet egyébként még semminél sem tapasztaltam.
Drunk Elephant Virgin marula olaj

Arckrémet tegnap nem tettem fel, nem érzetem szükségét az olaj mellett.
Egyébként a két DE terméket minden másnap gondoltam használni, a köztes napokon pedig az Estée Lauder ANR szérum és Revitalizing Supreme+ kombó megy.
Plusz, amikor úgy érzem, a Bioderma Hydrabio szérum.

Sajnos a képen csak egy picit látszik a mozgó részre tett csillogó szépség.
IMG_20190411_064012

1 Likes

Örülök, mindkettő nagyon érdekes színösszeállítású, de jól kihasználható paletta.:heart:

Rájöttem, hogy nem harap.:slight_smile: Azt hittem, borzasztó vaskos insta-szörnyet fogok vele rajzolni, de eddig senki nem ijedt meg.:smiley:
Megkérdeztem a páromat, lát-e vmit. Azt felelte, hogy semmit - szóval nem lett rossz, mert a szemöldök akkor jó, ha “láthatatlan” (metaforikus értelemben).

1 Likes