Igen. Nem volt vele semmi gond, csak megint felhalmoztam (15 db pirosítóm volt) és mivel újakat akartam kipróbálni, azért adtam el.
Mai smink:
Armani Luminous Silk alapozó
Trend it up púder
Guerlain Terracotta bronzer
Milani Color Harmony pirosító Pink Play
https://kremmania.hu/kremek/milani-color-harmony-blush-palette
Tartelette paletta matt hideg barnájával csináltam szemöldököt (Power Player)
Milani szemhéjalap
Mac Quarry (matt lilás szürkés) a mélyítőbe, Shale szaténos szürkés lila a mozgó rész külső felére, Shroom fényes krémszín a belső részre. Alsó pillatőbe szintén Shale. Tusvonalat sötétlila, szinte fekete szemhéjporral húztam (Tartelette paletta Bombshell szín)
Lovely Vampire Lashes spirál
Mac Fix+
Max Factor matt rúzs 05 Nude
Parfüm: EL Modern Muse Chic Edp
Az esti rutinomba két új szereplő lép. Mindkettőt arcelmosásban vetem be. Az olajat már próbáltam és tetszik, szuperül teljesít.
https://kremmania.hu/kremek/lvly-sminklemoso-olaj-gojibogyo-kivonattal
Lehet, hogy kipróbálom majd ezt az olajat, hogy ne kelljen a világ másik feléről rendelgetni.
Majd megírod a véleményed a CeraVe lemosóról?
Igen, ma este fogom kipróbálni. Nem is gondoltam, hogy a mi kisvárosi patikánkban is lehet kapni. Meglepődtem. Igaz nagy kiszerelés nem volt csak 236 ml, de kipróbálni jó lesz és ha beválik, megveszem a nagyot.
Azért a 236 ml se kevés.
Igen, mondtam is a férjemnek, hogy használja ő is, mert érzékeny bőrű. Ja, egyébként arra sem tudom rávenni, hogy fényvédőzzön, még nyáron sem. Max a strandon. Hetente 3-4 alkalommal jár futni, és már jól le is égett az arca Pedig fehér bőrű, sok anyajeggyel, muszáj lenne nagyon vigyázni a bőrére. De nem foglalkozik vele. És a Cerave arclemosóra meg azt mondta minek, ő tusfürdővel megmossa az arcát tusolás közben. Nesze neked tudatos bőrápolás!
Férfiak… (tisztelet a kivételnek)
Akár az enyém, a futást kivéve
Én ezt a lemosót csak testre fogom használni. Azt írják, hogy tusolás közben használandó, és a szem környékét ki kell hagyni. Tehát sminket sem hinném, hogy le lehet vele mosni. Nekem nagyon érzékeny az arcbőröm, inkább csak tusfürdőként vetem be, de kiváncsi vagyok hogy válik be nektek arcra.
Itt arcra és testre írják, sőt sminklemosásra is. De nemcsak a leírásban, a flakonon is face and body van.
Viszont érdekes módon ez a termék a cerave.com oldalon nincs is fenn, hanem külön van body és facial.
Hmmm.
Áh, az én páromat se lehet ilyenekre rávenni, már elengedtem. Ha akarja, hogy csináljunk valamit a bőrével, majd szól. Amúgy ő nem ég, hanem barnul és tiszták a pórusai, de azért tudnék mit kenni rá.
Jaj, nem fogjátok elhinni, mit kérdezett nemrég: nem akarok-e számítógépes játékkal játszani, ill. rászokni (ő szokott, belőlem teljesen hiányzik a gamer gén, mindig olyan hobbijaim voltan/vannak, amiben kreatívkodni kell - nem nagyképűségből mondom vagy mert jaj, annyira szuper vagyok, csak ezzel szeretek szöszölni). Meg munka, tanulás, mozgás, háztartás mellett, hogy csak a legfontosabbakat említsem, hát hogyne.
Tőlem is abszolút távol áll a számítógépes játékok világa. Még a telefonomon is csak 2048 és szókereső van.
Régen férjem valami harckocsis játékkal játszott, de szerencsére rájött, hogy túl sok időt vesz el.
És nem tudom, lehet a mai világban gáz, de a jövő hónapban 11 éves fiamnak se telefonja, se tabletje. Mondjuk nem is érdekli, nincs eltiltva sem, az enyémet sem szokta elkérni, max. ha az orvosnál sokat kell várni. A Minecraftot is legóval játssza.
Úgy vagyok vele, amíg nem igényli, hanem legózik, rajzol, metróhálózatot tervez, addig nem fogom a kezébe adni.
A 2048! Na, arra teljesen ráfüggtem egy időben, de ez volt az egyetlen.
Amúgy baromi szép, filmszerű grafikával bíró játékok vannak, szinte olyanok, mint egy interaktív könyv, ha film/könyv lenne, sokat megnéznék/elolvasnék, de nekem a számítógépes játék időrabló tevékenység (hangsúlyozom: nekem. Felőlem mindenki azzal tölti az idejét, amivel akarja).
Ez nagyon meglepő, de szerintem végtelenül szimpatikus példa. Az osztálytársai nem piszkálják érte, vagy nem érzi kirekesztve magát? Tudom, normális helyzetben fel se kellene merülnie a kérdésnek, de én pl. olyan osztályba jártam (jónak számított amúgy), ahol osztályfőnöki órán a valóságshow-kat beszélték ki az ofő aktív közreműködésével (akkor jöttek be ezek a műsorok), én voltam az egyetlen a 30+ fős osztályban, aki nem nézte, mert hidegen hagyott. A többiek persze sokat beszéltek róla, de még a csapatérzésért se bírtam nézni azokat a sz@rokat.
Én a francia leíràsban láttam, amit írtam. Plusz a 3. helyen csücsülő tartósítószer sem biztató.
Hmm, érdekes. Én csak az angolt néztem a flakonon.
Nincs belőle gond. Mondta, hogy van olyan osztálytársa, akinek van, de inkább azoknak, akik messzebbről vagy egyedül járnak. Nálunk a kicsi most elsős, úgyhogy egyelőre még családilag megyünk.
De mondta, hogy akiknek van, ők sem szokták elővenni.
Igaz, ők csak 15-en vannak, mert logopédiai osztályba jár. Ez még abból a betegségből kifolyólag, amiről pár hónapja írtam. De nagyon jó kis közösség, szeretik egymást.
Mai smink:
https://kremmania.hu/kremek/eucerin-hyaluron-filler-ranfeltolto-szinezett-nappali-cc
Kis mintám volt belőle, a világos árnyalat de nekem az is sötét
Bourjois korrektor
Trend it up púder
RCMA púder a szemem alá
Tartelette paletta egyik matt barnája szemöldökre
Guerlain Terracotta bronzer
Milani Color Harmony pirosító
Becca Opal highlighter
Milani szemhéjalap
CP SSS Nillionaire a teljes mozgó részre
Tartelette egyik matt világosbarnájàval elsatíroztam a széleket
Belső szemzugba Becca Opal
Maybelline VolumExpress spiràl
Mac Fix+
Mac Half N Half barnás nude rúzs
Zara Tuberose Edt
Mai smink:
Vollaré primer
IT Cosmetics Illuminating CC krém SPF50
Becca under eye brightening korrektor
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Hourglass Veil setting powder mindenhova máshova
Too Faced Natural Face paletta Sunny Honey bronzosító
Milani Baked blush Berry amore pirositó
The balm Mary-Lou manizer
Kiko szemhéjalap pearly
Urban Decay Born to run paletta: Still shot, Big Sky, Radio színek
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Stila All day sheer liquid lipstick - Patina
Lolita Lempicka Lolita
Hogy tetszenek a felavatott újdonságok?
Hú, nagyon! Szuper vásárlás volt.
A Becca under eye korrektor nagyon érdekes, mert azt hittem, hogy egyáltalán nem világosítja majd a szem alatti területet. És végül is tényleg nem olyan, mint egy hagyományos korrektor, de mégis nagyon szépen kiemel, és talán még a tekintetet is frissíti. A Becca púderrel együtt használtam, és a végeredmény tökéletes volt, egyáltalán nem ült be sehová, nem szárította azt a részt, és a szarkalábakat sem emelték ki. Klassz!
A Hourglass púder meg egyszerűen fantasztikus. Annyira lágy és finom, csodálatos. Azt hittem, hogy a Kat von D púdertől már nem lehet finomabb, de mégis. Fixáló hatásáról nem tudok mit mondani, mert szerintem az IT CC még púder nélkül is a helyén maradna. De már kezdem érteni a hype-ot, ami a márkát övezi.
A Stila rúzs gyönyörű. Talán mályvás (hivatalosan piszkos rózsaszín) az alapszíne, de közben van benne egy kis arany is. De az arany mellett is inkább hideg színnek mondanám. Nagyon különleges.
Viseletre kellemes, száradás után nem nagyon hagy nyomot. Paradicsomos tortellinit nagyon jól bírta, csak egy keveset kopott belőle, az is szépen, egyenletesen.
Egyébként ez az arany nem annyira látszik felkenve.
Hogy rosszat is írjak, a Kiko pearly szemhéjalap egy nagy nulla. Bár pár hete már próbáltam, és akkor is hasonlóan teljesített.
Nagyon szép ez a szín!