Szerintem nekem is. Páratlan az biztos. Hozzáérsz az ecsettel és kifested az egész szemed. Imádom.
Talán az Ace Beauté veszi fel vele a versenyt. Nagyon szeretem az ABH palettáimat (Soft Glam és Subculture).
Oo, de édes vagy/vagytok, köszönöm az érdeklődést, és nagyon jól esik, hogy feltűnt a hiányom. Igen, ahogy @Bella mondta, sikerült elhelyezkednem. Ez a 4. hét, hogy dolgozom, és minden sziporkányi energiámat és időmet elveszi. Ami pedig mégis marad ebből a kettőből, azt én is a hobbimra (az írásra) fordítom, úgyhogy jelenleg elég önsanyargató-kizsigerelő életmódot folytatok. Deee pont ebben bízom én is, amit említesz, hogy idővel csaktán’ visszatalálok önmagamhoz és ha csak részben is, de vissza tudok zökkenni a régi kerékvágásba. Én örülnék a legjobban, mert nagyon hiányzik a közösség és az egész KM szellemiség.
Ha van kedved, mesélj te is a hobbijaidról, akár kicsit bővebben is.
És az a szín kerül a szemedre, amit a palettában látsz, nem lesz halványabb vagy más színű. Meg tényleg más textúra, mint a Modern Renaissance, olyan… tömörebb, krémesebb, nem tudom jól megfogalmazni.
A Flair palettájuk nagyon érdekel, de az pont nem kapható a Beauty Bayen.
Amúgy köszi. Vagy nem.
Sajnos annyi energiád nem lesz, mint előtte, de hozzá fogsz szokni, ill. megtanulod erővel beosztani az idődet. A nőknek úgyis jól megy a hatszáz dologgal való zsonglőrködés.
Hol sikerült elhelyezkedni, vagy milyen típusú helyen, ha nem titok? Tetszik?
Nagyon szívesen, drága!
Kölcsönkenyér visszajár, ugye?
Mai smink:
Giorgio Armani Luminous Silk alapozó
Bourjois korrektor
UD Beached Bronzer
Lukéj Gabi pirosító 6-os szín (barackos de nem annyira mint a Mac Melba, annál kicsit rózsásabb)
Ofra Pillow Talk highlighter
Szemöldököt a Tarte Tartelette paletta matt szürkés barnájával csináltam (Power Player)
Rimmel szemhéjbázis
Mozgó szemhéj 2/3 részére a CP Nillionaire Super Shock Shadowja ment. Ez egy Ultra Glitter finishű fényes sötét bronzbarna apró arany csillámokkal. A belső 1/3-ra szintén CP SSS Lovely szín ami egy fényes világos arany.
A széleket matt meleg tónusú középbarnával satíroztam el (Force Of Nature)
Alsó pillatőbe matt sötétbarna (Dreamer)
Maybelline VolumExpress spirál
Trend it up High Shine Lipstick 225 (fényes sötétebb rózsaszín)
Parfüm: EL Modern Muse Chic Edp
Nézegettem a pirosítót, ha ez a zsibiről van. Jó?
Igen, a zsibiről. Először gondolkodtam rajta, mert elég régi, 2014 nyarán vásárolt, de annyira kíváncsi voltam rá, hogy úgy gondoltam 1100 Ft+postaköltségért nem veszítek sokat akkor sem, ha rossz minőség és kidobom. De nincs illata/szaga, sem megkövült állapota. Szépen pigmentált, nem porzik, elég kicsi kiszerelés, rá is van írva, hogy Pressed Rouge Mini. Igényes a tokja, van benne tükör is. Így elsőre nagyon tetszik. Még a Krémesen szép az élet blogban figyeltem fel a Lukéj Gabi sminkekre, szívesen kipróbáltam volna, de most már nem is működik a webshop. Azt látom, hogy ruhákkal foglalkozik, de lehet, hogy abbahagyta a smink termékek árusítását? Sehol nem találtam róla semmit.
Én is ott olvastam róluk. Nem tudom, mi van a márkával, csak annyi maradt meg bennem, hogy iszonyat drágának találtam.
A préselt cuccok sokáig bírják, szerencsére.
Igen, baromi drága. Egy 6-os szemhéjpúder paletta 20ezer ft volt.
Mai smink:
Catrice Dr Blur primer
IT Cosmetics Illuminating CC krém SPF50
Colourpop korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting powder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
Benefit Hoola bronzer
Milani Rose pirositó
The balm Mary-Lou manizer
Etude House Proof 10 szemhéjalap
Ace Beauté paletták: a Cassical Paradise-ból Rye a mélyítőbe és fölé, Barley a belső szemzugba, Hay a mozgó szemhéjra. A Paradise Fallenből Dusk szintén a mélyítőbe, Eye és Shadow pedig a külső V-be.
Pupa Multiplay bordós-barnás szemceruza az alsó pillatőbe, fixálva Duskkal.
Urban Decay All Nighter setting spray
Érdekes, régen nem igazán hatottak meg a fixáló sprayk, de mióta az All nighter megvan, viszonylag rendszeresen használom.
Colourpop lila szempillaspirál
Kat Von D Everlasting liquid lipstick - Mother
Tavaly nyáron vettem Olaszországban, de még sosem használtam. Ennek most vége, bitang jó színe van, és még jól is áll.
Lolita Lempicka Lolita
Amúgy nem tudom, minek csinálok képeket, amikor mindössze gyenge nyomata annak, ahogy kinézett a szemem.
Azért így is jó nézegetni.
Hogy bírtad ki, hogy ilyen sokáig ne próbáld ki a rúzst?
Nem tudom, valahogy mindig elbizonytalanodtam, amikor kézbe vettem.
De beért a várakozás ezek szerint.
TO primer
Loleál True Match highlighter Icy Glow egész arcra
Lioele CC krém
Nars Chantilly korrektor és Trend It Up Sheer Nude 020 kontúrnak
Too Faced Peach Perfect Loose púder
Colourpop + Catrice szemöldök
Clinique Berry Pop pirosító
Catrice Prime and Fine kontúrozó (ezeréves, karcos stb., de ragaszkodom hozzá)
ABH Sun Dipped highlighter Summer
wet n wild szemhéjalapozó
Colourpop All I See Is Magic: matt bőrszín és taupe szín egész szemhéjra, a narancssárga, a sötétbarna és a bordó a mélyítőbe, ill. a külső v-be. A kékes duokróm a mozgó részre, rá és a belső szemzugba a Now & Zen fehérarany szín. A Juvia The Saharan II palettájából a bordó színt is felvittem a külső v-be, meg az alsó pillatőbe is. Utóbbi külső részébe elsatíroztam a Zoeva kékes-csillámos Mr. Marvelous szemceruzáját.
Lovely Vampire Lashes
Pupa Volume rúzs élénk fukszia
Montale Intense Cafe minta
Tetszik a Clinique pirosító?
Igen. Tetszik, hogy visszafogott, nem kell aggódva néznem rá, hogy harap, csak szép nyugodtan bele az ecset, rá az arcomra, és kész. Olyan jó ránézni és kis masszív a tokja is. 1990 Ft-ot nagyon megért.
Jól emlékszem, hogy neked Plum pop volt és eladtad?