Korábban csak a szemem és a körülötte lévő kis izmok rángatóztak, ez az arcidegzsába új.
Nem irigylem a költözést, a miénk viszonylag zökkenőmentes volt, de azóta is azt mondom, hogy 20 évig nem vagyok hajlandó költözni.
Mesélek röviden! Mert egyenlőre még titok,mert nem biztos,hogy összejön
Sok mindentől függ.
Annyit elárulok, hogy virággal lesz kapcsolatos (remélhetőleg ) És most nem piros lesz a domináns szín,hanem csak Nude színek
Én már nagyon régóta járok fotózásokra, ez a 3. Hobbim.
Láttam a családi képeket rólad, nagyon tetszettek!
Örülök,hogy te is jól vagy Amadea!
Majd csinálom a képeket a kihívásra
A te képeidet is várom! (ha lehet)
Jaj de kedves vagy! Köszönöm
Nem tudtam, hogy neked ez hobbi, vagy a munkád. Vagy mindkettő Akkor drukkolok, hogy összejöjjön, biztos csodás képek fognak készülni rólad
Nincsmit, tényleg nagyon nagyon jók!
Köszönöm, remélem összejön!
Hol láttad a fotókat? Facebookon?
Ma nagyon lightosan nyomtam, mert több irányból felidegeltek.
Lioele CC krém
Nars Chantilly korrektor
Colourpop szemöldökceruza
Catrice szemöldökspirál
Zoeva Graphic Eyes Taupe szemceruza
Carmex
Armani Sì minta
Igen! De, lehet, hogy instán is!
Na, mi történt?
ó de imádom Armani Sít
Én is imádom! Már 3an imádjuk!
Mi a véleményetek erről? Ezt szeretném megvenni. Nemrossz az Inci és fizikai 50SPF
https://kremmania.hu/kremek/bioderma-photoderm-nude-touch-spf50
Ezzel én is szemezek, jónak tűnik.
Mhelyi+magánéleti nyűg egyszerre az alapból ideges természetemnek nem tett jót.
Nekem kicsit édes a Sì, de a kis mintát szívesen elfújkálom.
Mai smink:
KAP primer
Yamuna por állagú ásványi alapozó
UD Beached Bronzer
Pupa Like A Doll Luminys Blush Vibrant Coral
Ofra Pillow Talk highlighter
H&M szemöldökceruza Espresso Brown
Milani szemhéjbázis
Ma egy végtelenül egyszerű szemsminket dobtam össze kb 3 perc alatt, főzés közben
Tarte Tartelette matt paletta sötét mályva matt színét (Best Friend) satíroztam el a mozgó rész egészén, széleket a szintén matt világosbarna (Force of Nature) árnyalattal dolgoztam el.
A mozgó részre a Trend it up Highlightening Eye Shasow Cream 020-as fényes cuccát vittem fel az ujjammal, hogy ne legyen annyira matt a végeredmény. Ez egy szép selyemfényt ad a szemhéjamnak.
Alsó pillatőbe szintén a matt mályvát satíroztam (Best Friend) és tusvonal helyett matt sötétbarna porral (Multi-Tasker) húztam vonalat a felső pillatőbe.
Essence Volume Stylist 18 h spirál
rúzs: Mac Syrup
Parfüm: Zara Tuberose Edt
Remélem hamar megoldódnak a gondok. Akkor hasonló a természetünk
Egyébként az édes parfümöket egészen eddig utáltam, még a fejem is megfájdult tőlük, inkább a friss, citrusos vagy fűszeresebb illatok jöttek be. Nem tudom mi ez a fordulat, de most meg az édes felé is húzok.
Az én mai itthon vagyok, betegségből lábadozok, hamarosan a harmadik trimeszterbe lépek rutinom:
- dr organic skin clear mélytisztító arclemosó 5in1 (kedvencem, főleg nyáron, érzékeny bőröm imádja, nem szárít, isteni az illata, csodás összetevők)
- E nature:Vita 8 nutritive sheet mask (Müllerből): ez új kedvencem, szuperül hidratál, egy maszkot én 2x felhasználok, mert annyit lé van a tasakban. Nem irritál. (made in Korea!)
- Geek and gorgeus aPAD
- PC Skin recovery moist.lotion spf30
Smink nincs, nem megyek sehova, de ha mennék, akkor menne még bb krém, szemöldök igazítás, meg leheletnyi bronzer, szemre semmi, 2d természetes hatású pillám van.
Bírja most a bőröm a táplálást, vízhiányosabb a terhesség alatt, valamint én a pigmentfoltosodást/melasma vonalat kaptam meg, hiába mindenféle folthaltványító használata (kivéve retinol), meg fényvédő, így is napról napra jön, úgyhogy majd valami orvosi peeling lesz a megoldás ha már mehetek ilyenre - ha valakinek van tapasztalata ilyenről ne tartsa magában -, addig meg tojok rá, kenem amit lehet és örülök hogy nem aknés lettem, mert egy jó alapozóval még így is agyonra dícsérnek hogy milyen szép kisimult vagyok:)
Maszk közben ezt néztem (számomra az egyetlen normálisnak tűnő Kardashián), kb ilyen az én klasszik napi munkás nő sminkem is:
Az egyiknél sikerült megcsinálni, amit kellett, a másiknál nem én voltam a hunyó, csak rajtam csapódott le (amit utálok).
Milyen szuper tulajdonság, ugye? Mindig van min aggódni.
Reggel elkéstem… azért egy The Saem Waratah lotiont meg egy Babé stop aknét magamra maszatoltam.
Fenty Beauty Pro Filt’r alapozó 120, keverve a Loleál Glow Mon Amour Sparkling Love highlight cseppekkel
Becca under eye korrektor
Too Faced Peach Perfect loose púder
Colourpop szemöldökceruza
Catrice szemöldökspirál
Juvia’s Place The Saharan II pirosítópaletta barna szín kontúrnak és a piros pirosítónak
ABH Sun Dipped Tourmaline highlighter
UD Primer Potion
ABH Subculture: Roxy mályva szín az egész szemhéjra, sápatag barna Mercury a mélyítőbe, All Star barnásbordó és Rowdy sötétbarna a külső v-be. Cube fehéresen irizáló lila a belső szemzugba. Az Untamed sötétzöld szín az alsó pillatőbe.
Nabla Soul Blooming: fényesrózsaszín, enyhén duokróm Climbing Rose a mozgó részre és a darabos, fehérarany duokróm Honey Drip rá.
Nyx Onyx szemceruza (nagyon jó)
Essence Colour Boost izé, nude szín, vmi Rose, rajtam ez kb. szájfény, de nagyon tetszik. A Lolita II mellé kaptam ajándékba.
Ja, a spirál Lovely Vampire Lashes
Armani Sì minta
Ma ismét rádöbbentem, hogy a Subculture a legpigmentáltabb palettám.