Mit használtál ma?

Mai smink:

Catrice HD Blur primer
Magister BB krém
Rimmel ecsetes korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting powder szem alá
Kat Von D Lock-it setting powder az arc többi részére
Etude House Proof 10 szemhéjalap
Nabla Soul Blooming paletta: mélyítőbe és kissé fölé Bolero, belső szemzug: Philosophy, mozgó szemhéjra:Garden gate. Külső V-be Colourpop It’s my pleasure paletta: Sleeper
Pupa Multiplay - 07 African brown, Sleeperrel fixálva
Colourpop lila szempillaspirál :heart_eyes:
Too Faced Natural Face paletta Sunny Honey bronzosításhoz
Milani Rose pirositó
Mac Faux rúzs

IMG_20190401_100117

Imádom ezt a spirált! :heart_eyes:
IMG_20190401_100231

4 Likes

Olyan, mint a csőtörés után érkező sáros víz :laughing: …és próbálok másra nem asszociálni :joy:

1 Likes

Naaaa! Az illata jo volt.:stuck_out_tongue:

1 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Catrice HD Liquid alapozó
RCMA púder
Mac Bronzing Powder Matte Bronz
Mac pirosító Melba szín
Becca highlighter Opal árnyalat
H&M szemöldökceruza Espresso Brown
Rimmel szemhéjbázis
UD Naked Original paletta: Naked (matt világosbarna) a szélek elsatírozására, Buck a mélyítőbe (matt középbarna) Half Baked (arany) a mozgó rész belső felére, Smog (fényes bronz) a mélyítő külső részére,
JP Zulu paletta matt lila színét használtam a külső V-be, mélyítőbe és az alsó pillasorba
Belső szemzugba Becca Opal
Maybelline Volum’Express szempillaspirál
Rúzs: Deborah Milano Red Longlasting rúzs 02-es árnyalat Springtime Rose Nude (KM zsibin vettem postaköltség ellenében, ingyen elvihető volt. Szinte nem is hiányzik belőle, tök új. Itthon lefertőtlenítettem alkohollal.)

Parfüm: EL Modern Muse Chic

1 Likes

Csak ugrattalak :kissing_heart:

2 Likes

Tudom.:slight_smile:

1 Likes

A Catrice primer neked mennyire vált be? Szereted?

Ezt a limitáltat szeretem, de az állandó szortiment primerei nem nagyon váltak be.

1 Likes

TO primer
Nyx Can’t Stop… alapozó, keverve a Lioele CC-vel
Nars és TIUP Sheer Nude 020 korrektor (utóbbi finom kontúrnak)
Laura Mercier púder mini
LH Cosmetics Infinity paletta Maffei és Cigar keverve kontúrnak
Hourglass Iridescent Flash pirosító (bogyós színű)
Becca Gradient highlighter
Colourpop szemöldökceruza
Catrice szemöldökspirál
UD Primer Potion
UD Naked Heat: a melegbarna árnyalatot felvittem az egész szemhéjra és a mélyítő, a nagyon sötétbarnát a külső v-be
Blood Sugar: a jujpiros színt a mélyítőbe pakoltam és a nagyon sötétlilát is. Az alsó pillasorba az élénk fuksziát satíroztam el es kicsit a nagyon sötét lilát.
A mozgó részre barackos-halványarany színt tapogattam fel, de nagyon elveszett a többi szín között, ezért tapgattam rá a Tribe-ból a fehérarany színből. Gyönyörű, zöldesen shiftelő lett az eredmény, nagyon tetszett.
Az alsó pillatő külső részébe a Nyx Onyx sötétzöld szemceruza ment
Lovely Vampire Lashes
Pupa I’m rúzs sötétlila (jók ezek a Pupa rúzsok)

Parfüm: Gucci Bloom Acqua di Fiori

2 Likes

Köszi! Akkor azt hiszem nem nagyon fogok Catrice primert nézegetni.

1 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Lancome stick alapozó
RCMA púder
UD Beached Bronzer
Trend it up pirosító
Catrice Mineral Glow highlighter
H&M szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Tarte Tartelette matt palettából csontszínnel (Free Spirit) fixáltam az alapot, átmeneti színként Nabla matt téglás barnával (Petra) satíroztam a mélyítőt, mozgó rész külső felére CP Prickly Pear fényes barna, többi részre Nabla Citron, belső szemzugba Catrice highlighter, mélyítőbe Tarte paletta egyik matt sötétbarnája (Dreamer) ez ment a külső v-be is. Alsó pillatőbe nagyon sötét matt barna (Multi-Tasker)
Lovely Vampire Lashes spirál
Bobbi Brown Art Stick Bare szín

Parfüm: EL Modern Muse Chic Edp

1 Likes

Mai smink (este színház, ezért engedtem meg magamnak eme szemfestést :grinning:):

Tehát a szememmel kezdtem, bár a Juvia’s esetében szükségtelennek bizonyult az elővigyázatosság.
MAC Prep+Prime szemhéjprimer
Juvia’s Place Warrior paletta: a mélyítőre tettem az Ahosiból, leginkább csak a satírozhatóság miatt, nem is igen látszódik rajtam egyébként. A Kano került a mélyítőbe, a Mino pedig a külső V-be. A teljes mozgó részre a Bakwa került, a szemzugba pedig Moremi. Elfelejtettem magammal hozni szemceruzát (munkahelyemen sminkeltem), ezért All nighterrel lefújt Kano került az alsó pillasorba.
Nabla Dazzle liner - Mantra
Catrice Dr. Blur primer
IT Cosmetics Matt CC krém
Kat Von D Lock-it setting púder
Mindenhova, mert nem akartam egy halom porpúdert hozni magammal.
Benefit Hoola bronzer (palettából)
The Balm Hot mama pirosító
Ofra highlighter - Pillow talk
Urban Decay All nighter setting spray
NYX Worth The Hype spirál

Egyelőre rúzst nem raktam, de vagy a Nabla Denude Magnolia lesz, vagy az Attractive lip kit, majd meglátom.

Parfüm: Yves Saint Laurent Black Opium (fújós minta)

IMG_20190402_161156

6 Likes

Sziasztok kedves krémmáiás barátaim! :smiling_face_with_three_hearts:

Páran írtatok nekem privátban, hogy miért tűntem el, valami baj van?!
Gondoltam itt nyilvánosan kiírom, nehogy azt higgyétek,hogy haragszom vagy ilyesmi, tartozom ennyivel,hiszen már régóta tag vagyok.

Nincs semmi bajom senkivel sem csak nem igazán érek rá, mert rengeteget edzek és ugye nekem a Krémmánián kívül még 3 hobbim is van, sajnos alig van időm…
Vissza térek hamarosan és ha lesz időm pótolom a kihívásokat is! :smiling_face_with_three_hearts:
Senkire sem haragszom, hiszen nincs is miért :slight_smile:

Csodás hetet kívánok mindenkinek! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Már én is gondoltam rá, hogy megkérdezem, mi van veled.:slight_smile: @babyhippo is csendben van, remélem, nincs baj.
Majd írd meg, ha lesz kedved, milyen edzéseket csinálsz és még milyen hobbijaid vannak!

4 Likes

Ohh, kedves tőled! Köszönöm a kérdést! :smiling_face_with_three_hearts:
Általában nap végén mindig elolvasom mik történnek itt, de írni már nincs erőm :sleepy:
Nagyon fárasztó az edzés mindig izomlázam van.

Babyhippoval néha szoktam beszélni, jól van csak talált munkát és fáradt mindig :confused:

Na röviden akkor mesélek,hogy mi a hobbim és mivel ütöm el az időmet. :slight_smile:
Fitneszterembe járok és általában intenzíven edzek 3 órát, személyedzőm van! :slight_smile:
sikerült le adnom 6 kgt és így már “csak” 7 kgt kell fogynom. :slight_smile: Rajta vagyok, remélem menni fog.
A hobbim a sminkelésen kívül a videojátékok. Sokat jatszok edzés mellett. Ami szintén fárasztó…

Most viszont lassan vissza térek ide, mert elkell kezdnem keményen gyakorolni a szemhéj sminkeket,mert lesz egy fotózásom (remélem) és arra mindenképpen kell a szemsmink, és én nagyon béna vagyok. Megvettem erre a célra a Max Factor szemhéjpalettáját mivel a színek olyanok benne amik kellenek a fotózáshoz, nagyon bízom benne, hogy nem valami gagyi,mert a legtöbb sminkem régen csak Max Factor volt és soha nem csalódtam benne.

Bocsi, nagyon hosszú lett nem terveztem ennyire hosszúra :pleading_face::see_no_evil:
Veled/Veletek minden okés? :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Én az egyéb platformokkal vagyok így: elolvasok mindent, de reagálni már nincs erőm.:frowning:
Sejtettem, hogy munka lehet nála a dologban, majd ha megszokja a szervezete, visszatér az ereje (olyan 60%-ban).
Nagyon ügyes vagy, példamutató az elszántságod és az áttérésed az egészséges életmódra! Biztosan menni fog, meg ezek után nem fogsz tudni meglenni mozgás nélkül.
Bevallom, a videojátékokra nem gondoltam volna.:slight_smile: Nekem a párom játszik.

Dehogy vagy béna, csak egy kicsit satírozd el az éles átmeneteket és hibátlanok lesznek a szemsminkjeid, jó kezed van hozzá! Remélem, jó élmény lesz a fotózás, ha lesz hozzá kedved, mesélj róla.

Nem baj, hogy kicsit hosszabban írtál, jó volt hallani, mi újság veled.:slight_smile:
Én munka mellett tanulok, úgyhogy mindig ki vagyok dögölve.:joy: Nekem is több hobbim van, finoman szólva nem tudok nekik hódolni mostanában. A munkában most vagyunk túl egy nehéz időszakon, ma már rángott az arcomban több izom.:persevere:

3 Likes

Neked is rángnak néha az arcodban az izmok? Nekem is. Néhány hete (szintén munkahelyi stressz miatt) egy új helyen ráng, a pofim felső részében, pontosan ott, ahová a highlighter kerül. Baromi idegesítő, sokszor már inkább lefogom az ujjammal.

1 Likes

Te is régen írtál már a fórumra :slight_smile:

Igen, munkahelyen nagyon-nagyon húzós időszak van, és mellé bejött egy költözés is. Új lakásba költöztünk, amit a vele járó stressz mellett érzelmileg is elég nehezen viselek. Az dobta fel ideig-óráig egy kicsit a hangulatom, amikor a smink cuccaimat pakoltam ki és rendezgettem őket :frowning:

7 Likes

Milyen fotózás? Mesélj!

2 Likes