Mit használtál ma?

Mai smink:
Catrice Dr Blur primer
IT Cosmetics Illuminating CC krém SPF50
Colourpop korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting powder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
Physicians Formula Butter Bronzer
Milani Rose pirositó - Romantic Rose
Ofra highlighter - Pillow talk
Mac Prep & Prime szemhéjalap
A heti kihívásra kékes smink készült: először a Nabla Poison Garden paletta Majorelle színt vékonyan eloszlattam, aztán a Storybook Cosmetics Wizardry and Witchcraft paletta Merlin színét a mélyítőben, a külső V-ben és a belső szemzugban is elsatíroztam, majd a külső V-be még tettem a Juvia’s Magic paletta Yejide színből is. Végül ujjal feltapogattam a mozgó rész közepére a Juvia’s Warrior Bakwa színét.
Kiko Intense szemceruza - 14 Metallic blue az alsó pillatőbe, erre tettem még a pupilla alá az arany Bakwa színből, attól kifelé pedig Yejide került.
A belső szemzugba a Nabla Poison Garden palettából az Adoration.
Nabla Dazzle liner Royal blood tus a felső pillatőbe

Az eredmény a sminkkihívás topikban tekinthető meg. :slight_smile:

Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Nabla rúzs - Party in paris

Lolita Lempicka Lolita

1 Likes

Bele fogsz vinni a bűnbe az IT CC krémekkel!:smiley:
Tetszik a Colourpop korrektor?

1 Likes

:grinning:

A korrektor meglepően jó, sőt! Valamilyen csoda folytán az árnyalatot sikerült eltalálni, tökéletes szem alá. Az ecsetes Rimmelnél jobban fed, de a Nabla Close-uphoz képest finomabb. Szóval a három közül most talán ez a kedvenc. Nekem bevált, és ráncokba sem ül bele, hát legalábbis a Becca púderrel, mással még nem próbáltam.

1 Likes

Egyébként az IT CC-k tényleg nagyon jók. Mondjuk az Illuminating verziót nem biztos, hogy újra veszem majd, hacsak hozzá nem szokom végül. De az az igazság, hogy még azzal is elégedettebb vagyok, mint az eddig használt alapozóimmal.
A matt viszont egészen biztosan újravevős, és talán egyszer még kipróbálom a normál verziót is.

És az SPF 40 (matt) és 50 (Illuminating) is nagyon jó, hogy van benne, bár önmagában napvédelemnek nyilván kevés, hiszen nem viszek fel belőle akkora mennyiséget, de arra viszont pont jó, hogy kiegészítse és megerősítse a fényvédős hidratálót.

Á, egész nap tudnám folytatni a rajongást, és az is igaz, hogy eddig nem volt még olyan alapozóm, amivel olyan igazán elégedett lettem volna.

2 Likes

Tök jó! Nehéz náluk eltalálni az árnyalatokat, mert a swatchok köszönőviszonyban sincsenek a valósággal általában, de ezt leszámítva szuper kis márka, főleg, ha van ingyen szállítás.

1 Likes

Áááá.:smiley: Szerintem az Illuminating is jól áll neked, csak azt emeli ki, hogy milyen szép bőröd van.
A kedvenc alapom nekem is egy CC, bár az koreai, nem szikkaszt annyira, mint egy alapozó, és igen, minden plusz spf jól jön.:slight_smile:

1 Likes

Igen, a legközelebbi ingyen szállításra már készül a lista. :joy:

1 Likes

Ajaj.:smiley: Mikre gondoltál?
Én blur rúzsra, púderre, highlighterre, egy kékes-lilás superschock szemhéjpúderre, esetleg egy palettára… szörnyű ez!:rofl:

1 Likes

Mai smink
Lancome stickes alapozó
Bourjois korrektor
RCMA púder
Mac bronzosító Matte Bronz szín
Alverde ègetett pirosító Orchid Pink (el fogom ajàndékozni, nem tetszik)
Becca highlighter Opal
H&M szemöldökceruza Espresso Brown
Milani szemhèjalap
UD Naked Original paletta Naked matt világosbarna átmeneti színként, Buck matt kicsivel sötétebb barna a mélyítőbe, Toasted fényes rosegoldos szín a mozgó részre, belső szemzugba Sin fényes világos rózsaszín highlight szín, Virgin fényes krémszín a szemöldök alá.
JP Zulu palettából a matt pinket belesatíroztam a külső v-be, mélyítőbe és alsó pillatőbe. Utóbbit finomítottam a Buck árnyalattal.
A mozgó rész külső felére még fetapogattam az ujjammal innen is a rosegold színt.
Lovely Vampire Lashes spirál
Guerlain Rouge G rúzs Gracy árnyalat (fényes, krèmes sötét pink)

Parfümöt elfelejtettem :see_no_evil:

1 Likes

CP-ről jut eezembe @Amadea, leütöttem KM zsibin a Good Sport palettàt. Minél többet nèztem a swatchokat, annál jobban tetszett :blush:

1 Likes

Jól tetted! Használtam a héten is, és ámulat, milyen jó a minősége!:heart_eyes:

Szeretnék még színes spirálokat (kb. az összest) és feketét is. Aztán nagyon tetszik a lippie stix, úgyhogy abból is, meg úgy általában a rúzsokból is próbálnék még. Egy-két palettát is szeretnék, és a super shock shadow, amit vettem egy igazi wow élmény volt, úgyhogy valószínűleg abból is találnék néhány színt. :blush:

2 Likes

CP-ből soha nem elég :smiley:

3 Likes

Üdvözöllek a Colourpop-függők táborában!:sunglasses:

1 Likes

@Anheszenamon te raktad fel KM- re a Guerlain terracottát?

Mai smink (délutáni színházas):

Először a felső szemhéjam készült el.
MAC Prep & Prime szemhéjalap
Nabla Dreamy paletta: Lullaby a mélyítőbe, Dogma a külső V-be és kissé belesatíroztam a mélyítőbe is. A mozgó részre a belső szemzugba és kb. az első harmadik Vanitas, középre Rose Gold.
Nabla Dazzle liner - Original Sin a felső pillatőbe.
Catrice HD Blur primer
IT Cosmetics matt CC krém SPF40
Colourpop korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting powder szem alá
RCMA porpúder az arc többi részére
Alsó pillatőbe Pupa barna szemceruza a Lullabyval fixálva
Too Faced Natural Face paletta Sunny Honey bronzosításhoz, Pink Sand pirositáshoz
Ofra highlighter - Pillow talk
Urban Decay All Nighter setting spray
NYX Worth the hype szempillaspirál
Nabla Shine Theory - Dresscode

Lolita Lempicka Lolita

Nagyon szeretem a Dreamy palettát. :blush:
IMG_20190331_143416

3 Likes

Nem. Én ott is Anheszenamon nèven vagyok.

20190331_210248
Állati bizarr ez a kakaós-vaníliás fürdősó. A valóságban sötétebb barna lett tőle a víz.

3 Likes

Köszi!
Amúgy tegnap a mattot használtam, és rájöttem, hogy miért az az igazi favoritom. Valahogy olyan, mintha “ráolvadna” (nem tudom hogyan fogalmazzam meg) az arcomra, és emiatt olyan igazán szép a hatása. Fed, jobban mint az alapozóim, mégis olyan természetes.
Azt egyébként nem tudom, hogy mindenkin így viselkedik-e, vagy csak az én bőrömmel ennyire kompatibilis?

Akkor szó szerint második bőr.:slight_smile:

1 Likes