Mit használtál ma? II

Nagyon jól nézel ki! A sminkből kevés látszik, de nagyon meragadóak a szemeid.
Én amióta megérkezed a Blue Blood, még bele se mertem nyúlni. Hónapok óta csak nézegetem. :open_mouth:

1 Likes

Köszönöm :blush: Igen ezek a fránya rejtett szemhéjak nagyon elrejtik a sminket :frowning:
Óóó hogy hogy?

1 Likes

Nem tudom, alapból ritkábban sminkelem magam, és így a legféltettebb kincseim még nagyobb becsben próbálom őrizgetni. :smiley:

2 Likes

Jaj azért ez nagyon ismerős :see_no_evil: :grin:

2 Likes

Jajj ez nagyon ismerős. Olyan szépek az új paletták, nagyon nehezemre esik belekezdeni.

1 Likes

Jó rég sminkeltem már. Nyáron nem mindig van hozzá kedvem, most ősszel pedig nem mindig jut rá időm (sajnos). De ma igazi őszi hangulatba kerültem, így jött a bordó szemceruza (amihez kivételesen a felsőm passzol színben). Semmi extra, de jól esik a lelkemnek, hogy a púder-pirosító-szempillaspirál állandó hármasán túl is történt valami az arcommal :grin:

20221018_073458

18 Likes

Hirtelen nem is vettem volna észre a szemceruzát, mert olyan jól beleolvad, mintha eleve brutálisan dús pillatöved lenne (de amúgy is olyan szépek a hosszú szempilláid :blush: ). Nagyon szép, nagyon jól áll :blush:

1 Likes

Jól elbújt, az tény :smiley: Bordóval ennél feltűnőbbet nem merek húzni, hátha úgy néznék ki, mint aki beteg.
Nagyon köszönöm :blush:

Volt ma reggel erőm és kedvem sminkelni. Folyton azon járt az eszem, hogy olyasmit szeretnék alkotni, amiben van egy pici zöld. Így sikerült, nekem egészen tetszik :slight_smile:

20221105_105001

20 Likes

Jöhet a családozás, ezt a sminket készítettem az Elixir palettával és a Kívánság vision monoval. :heart_eyes: Élőben sokkal szebb a végeredmény. :blush:

15 Likes

Ugyan nem megyünk sehová, de a sminkem kész! Felavattam az elixir palettát, ami a kívánság monoval egészült ki.

Nagyon boldog új évet mindenkinek!

Ki mit tervez? (Program és smink téren is? :blush: )

Mi amúgy is itthon lettünk volna, de most pláne mivel Babér cicámnak ma derült ki orvosnál, hogy gond van a gerincével. Újévben vihetjük laborra, addig 100% cicakényelmet kell biztosítani.

20221231_150700

20221231_150358

23 Likes

Nagyon szép lett a sminked, gyönyörűen kiemeli a szemeid, a Kívánság mono pedig az egyik legcsodásabb szín :heart: Jól elkaptad a duokróm árnyalatát is a fotón :slight_smile:
Jobbulást kívánok a cicusnak és nagyon boldog Új Évet! :blush:

Mi is itthon leszünk és nyugiban fog telni a napunk, esténk. :slight_smile: Pont most fejeztem be a sminkelést, a főzést már tegnap elintéztem, hogy ma ne kelljen ilyesmivel foglalkoznom.
Hasonló sminket készítettem amúgy, nálam is az Elixir paletta került elő és a Kristály árnyalatot használtam topperként. Az ajkaimon pedig egy brutál vörös rúzs van (Maybelline Vinyl 55 Royal árnyalatban), szóval nem lett túl visszafogott.

20221231_154058

A tegnap pedig moziban voltunk, megnéztük az Avatar filmet, amihez az alábbi smink készült, ami nagyon nem én vagyok és a komfortzónámon kívül esik ( a kék miatt). De mindenképp szerettem volna valami kevésbé uncsi, számomra nem mindennapos sminkkel menni :slight_smile: Colourpop Fade into Hue palettával készült és a CP Mint 4 U supershock monoval.
20221230_101337

26 Likes

Akkor hasonló volt a gondolatunk :blush: Nagyon szép mindegyik, a színes még tökéletesen passzol is az Avatarhoz. Kellenek ezek a komfortzónán kívüli sminkek is, nagyon jól áll :wink:

1 Likes

Mi is itthon leszünk, eddig kb már 4 éve folyamatosan. Végre kipróbáltam ezt a cicaszemes sminket, de nagyon nehéz, főleg szimmetrikusra csinálni (nem is sikerült) :sweat_smile: :sweat_smile:
Ez volt az inspiráció:
https://www.instagram.com/p/BrvayuDlBVW/

szilveszter

szilveszter 2
Élőben eskü szebb :rofl:

18 Likes

Szerintem ügyes vagy, ha megszerkesztett-megvilágított fotón néznénk ezt a sminket, biztos jobban látnánk, hogy milyen jól sikerült.
Az én szemformámmal szörnyen nézne ki.:rofl:

1 Likes

Hát próbáltam valamit kezdeni ezzel a giga térrel a szemem fölött :rofl:
Emlékeim szerint a tieden jobban nézne ki, jobban látszik a szemhéjad, én húztam így fel, hogy kinézzen valahogy :rofl:
Glitterprimerbe kutyultam a szemhéjfestéket, de az meg túl gyorsan száradt, irtó nehéz volt így dolgozni vele. Nem tudom a duraline hogy viselkedik. De nem tört meg legalább, szóval, ha lesz alkalom, megsétáltatom, ez nekem már tényleg alkalmi smink :rofl: :rofl: :rofl:

3 Likes

Igen, az enyém jobban látszik, de ha csak egy ilyen sötétkék színt viszek fel a teljes szemhéjamra és ennyire széles V alakban, az optikailag nagyon kicsinyítené az amúgy is kicsi szemeimet.
Nem szoktam ilyennel kísérletezni, de korrektorral alapoznék meg a formának és erre az alapra vinném fel nedves ecsettel, aztán a széleit szintén korrektorral javítgatnám, hogy ilyen éles határvonala legyen (és/vagy cellux). Esetleg a korrektoros alapra még tapogatnék fel glitter primert.
És azért korrektor és nem szimpla szemhéjbázis, mert a korrektorral jobban lehet “formázni” a szemhéjat.
Nos, ez a smink szerintem az alkalmi smink nagykönyv szerinti példája. :smiley:
Lehet, hogy hétvégén kísérletképpen megpróbálkozom vele, szigorúan csak a négy fal között.

1 Likes

Ez királykék :grin: élőben nem ilyen sötét, csak hát én meg a fotózás :rofl: De értem amit mondasz, szóval sanszosan sötét lenne neked így is.
Korrektorral próbáltam javítani, de minen kék lett :see_no_evil: Ilyen ívesen hogy celluxoznál? Ha kipróbálod, számolj be mindenképpen, nagyon kíváncsi vagyok!

Igen, bocs, királykék, de nekem sötét, mármint a szemformámhoz sötét.
A cellux levétele után “ívesíteném” a winged részt egy pici fejű ecsettel. Valószínűleg katasztrofális lenne.:see_no_evil:

1 Likes

Egy próbát otthon megér, szerencsére a falnak csak füle és nem szeme van :rofl:

2 Likes