Nagyon jól nézel ki! A sminkből kevés látszik, de nagyon meragadóak a szemeid.
Én amióta megérkezed a Blue Blood, még bele se mertem nyúlni. Hónapok óta csak nézegetem.
Köszönöm Igen ezek a fránya rejtett szemhéjak nagyon elrejtik a sminket
Óóó hogy hogy?
Nem tudom, alapból ritkábban sminkelem magam, és így a legféltettebb kincseim még nagyobb becsben próbálom őrizgetni.
Jaj azért ez nagyon ismerős
Jajj ez nagyon ismerős. Olyan szépek az új paletták, nagyon nehezemre esik belekezdeni.
Jó rég sminkeltem már. Nyáron nem mindig van hozzá kedvem, most ősszel pedig nem mindig jut rá időm (sajnos). De ma igazi őszi hangulatba kerültem, így jött a bordó szemceruza (amihez kivételesen a felsőm passzol színben). Semmi extra, de jól esik a lelkemnek, hogy a púder-pirosító-szempillaspirál állandó hármasán túl is történt valami az arcommal
Hirtelen nem is vettem volna észre a szemceruzát, mert olyan jól beleolvad, mintha eleve brutálisan dús pillatöved lenne (de amúgy is olyan szépek a hosszú szempilláid ). Nagyon szép, nagyon jól áll
Jól elbújt, az tény Bordóval ennél feltűnőbbet nem merek húzni, hátha úgy néznék ki, mint aki beteg.
Nagyon köszönöm
Volt ma reggel erőm és kedvem sminkelni. Folyton azon járt az eszem, hogy olyasmit szeretnék alkotni, amiben van egy pici zöld. Így sikerült, nekem egészen tetszik
Jöhet a családozás, ezt a sminket készítettem az Elixir palettával és a Kívánság vision monoval. Élőben sokkal szebb a végeredmény.
Ugyan nem megyünk sehová, de a sminkem kész! Felavattam az elixir palettát, ami a kívánság monoval egészült ki.
Nagyon boldog új évet mindenkinek!
Ki mit tervez? (Program és smink téren is? )
Mi amúgy is itthon lettünk volna, de most pláne mivel Babér cicámnak ma derült ki orvosnál, hogy gond van a gerincével. Újévben vihetjük laborra, addig 100% cicakényelmet kell biztosítani.
Nagyon szép lett a sminked, gyönyörűen kiemeli a szemeid, a Kívánság mono pedig az egyik legcsodásabb szín Jól elkaptad a duokróm árnyalatát is a fotón
Jobbulást kívánok a cicusnak és nagyon boldog Új Évet!
Mi is itthon leszünk és nyugiban fog telni a napunk, esténk. Pont most fejeztem be a sminkelést, a főzést már tegnap elintéztem, hogy ma ne kelljen ilyesmivel foglalkoznom.
Hasonló sminket készítettem amúgy, nálam is az Elixir paletta került elő és a Kristály árnyalatot használtam topperként. Az ajkaimon pedig egy brutál vörös rúzs van (Maybelline Vinyl 55 Royal árnyalatban), szóval nem lett túl visszafogott.
A tegnap pedig moziban voltunk, megnéztük az Avatar filmet, amihez az alábbi smink készült, ami nagyon nem én vagyok és a komfortzónámon kívül esik ( a kék miatt). De mindenképp szerettem volna valami kevésbé uncsi, számomra nem mindennapos sminkkel menni Colourpop Fade into Hue palettával készült és a CP Mint 4 U supershock monoval.
Akkor hasonló volt a gondolatunk Nagyon szép mindegyik, a színes még tökéletesen passzol is az Avatarhoz. Kellenek ezek a komfortzónán kívüli sminkek is, nagyon jól áll
Mi is itthon leszünk, eddig kb már 4 éve folyamatosan. Végre kipróbáltam ezt a cicaszemes sminket, de nagyon nehéz, főleg szimmetrikusra csinálni (nem is sikerült)
Ez volt az inspiráció:
https://www.instagram.com/p/BrvayuDlBVW/
Élőben eskü szebb
Szerintem ügyes vagy, ha megszerkesztett-megvilágított fotón néznénk ezt a sminket, biztos jobban látnánk, hogy milyen jól sikerült.
Az én szemformámmal szörnyen nézne ki.
Hát próbáltam valamit kezdeni ezzel a giga térrel a szemem fölött
Emlékeim szerint a tieden jobban nézne ki, jobban látszik a szemhéjad, én húztam így fel, hogy kinézzen valahogy
Glitterprimerbe kutyultam a szemhéjfestéket, de az meg túl gyorsan száradt, irtó nehéz volt így dolgozni vele. Nem tudom a duraline hogy viselkedik. De nem tört meg legalább, szóval, ha lesz alkalom, megsétáltatom, ez nekem már tényleg alkalmi smink
Igen, az enyém jobban látszik, de ha csak egy ilyen sötétkék színt viszek fel a teljes szemhéjamra és ennyire széles V alakban, az optikailag nagyon kicsinyítené az amúgy is kicsi szemeimet.
Nem szoktam ilyennel kísérletezni, de korrektorral alapoznék meg a formának és erre az alapra vinném fel nedves ecsettel, aztán a széleit szintén korrektorral javítgatnám, hogy ilyen éles határvonala legyen (és/vagy cellux). Esetleg a korrektoros alapra még tapogatnék fel glitter primert.
És azért korrektor és nem szimpla szemhéjbázis, mert a korrektorral jobban lehet “formázni” a szemhéjat.
Nos, ez a smink szerintem az alkalmi smink nagykönyv szerinti példája.
Lehet, hogy hétvégén kísérletképpen megpróbálkozom vele, szigorúan csak a négy fal között.
Ez királykék élőben nem ilyen sötét, csak hát én meg a fotózás De értem amit mondasz, szóval sanszosan sötét lenne neked így is.
Korrektorral próbáltam javítani, de minen kék lett Ilyen ívesen hogy celluxoznál? Ha kipróbálod, számolj be mindenképpen, nagyon kíváncsi vagyok!
Igen, bocs, királykék, de nekem sötét, mármint a szemformámhoz sötét.
A cellux levétele után “ívesíteném” a winged részt egy pici fejű ecsettel. Valószínűleg katasztrofális lenne.
Egy próbát otthon megér, szerencsére a falnak csak füle és nem szeme van