Reggel:
Hű…ez nem kevés…
Ma reggel végre sminkelős idő volt, még nekem is, aki nyáron nem szoktam
Szóval ők kerültek fel:
Guerlain Terracotta Light
Catrice Kaviar Gouche 2022 arcpaletta (sötétebbik pirosító)
MF Creme Puff Medium Beige 41
MAC Paint Pot Bare Study
Essence szemöldökceruza 02-es árnyalat
Estee Lauder mini szempillaspirál
Vaselin Lip Therapy Rose Tinted
Veres Fanni készített egy mindennapi sminket és gondoltam megpróbálom ugyanúgy a szemeimen. Semmi különös, highlighter középre, barna a mélyítőben. Ami feldobja, az a szemceruzával húzott tusvonal. Nem próbáltam még ferde tus ecsettel a szemcerkát, de nagyon tetszik ez a visszafogott cicafarok. Egyszerű, de nagyszerű.
Catrice Courage is Beauty palettát és Catrice szemcerkát használtam.
Hú, de szép a bőröd…
… és a szemsmink… szuper, nagyon jól áll. Én is ezt használom a hétköznapokban. Én nem vagyok reggelente barátságban a tussal, de a vízálló szemceruzával nagyon is.
Jól látom, hogy alul is kifestetted, és tettél alulra is spirált?
Igen, alul is Szemhéjpúdert mindig teszek alulra, szempillaspirált is sokszor, de nem mindig. Ez sajnos egy elég gyatra darab, a Bourjois Eye Catching, de még nem vettem rá magam, hogy kidobjam.
Van rajtam alapozó, valamint előlapi kamerával készültek a képek, ami nem olyan jó felbontású, de köszönöm szépen A Lancome alapozós fiaskó után nehéz volt helyrehozni, de teljesen letisztult ismét az arcom. Remélem így is marad.
Gyönyörű vagy! Nagy kék szemek, pici orr, telt ajkak, és a bőröd … a smink is szép visszafogott, tetszik nagyon.
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy , de nem vagyok hiba nélkül és bizony van pár dolog, amit nem szeretek magamon. Az orrom egyébként csak szemből tűnik picinek. Keskeny, de profilból jelentős méretei vannak. A következő alkalommal megmutatom
Sziasztok, új vagyok itt, de gondoltam én is dicsekedek vele. Ma használtam először arcszérumot. Jól működik!
Amúgy Csenge Szirén monóját kentem fel ma, de szeretem ezt a palettát a tükre miatt és ha monózok, akkor innen egészítem ki kényelmi és lustasági okokból
.
Kaptam egy kis segítséget Lestat uraságtól , a végeredményről nem készült kép, siettem a találkozóra barátnőimhöz.
Pontosan tudja, hova kell feküdni, be a sminkasztal közepére!
Jaj alap! Annyira cica! Esténként a klaviatúra elé fekszik és esélytelen bármit is csinálni tőle
Sajnos nálunk most a szombatok zöme is munkanap, amíg be nem indul a fűtési szezon, úgyhogy nem éppen jókedvűen keltem
Gondoltam kicsit kilépek a komfort zónámból és feldobom a kedvem valamilyen színnel.
Végül a felsőm adott ihletet.
Élőben sokkal élénkebb egyébként.
Bocsánat az álmos ábrázatért, hajnali 5kor készült a kép.
Nabla Soul Blooming.
@Isabelle ahogy ígértem, itt a “pici” orrom
És ha beindult a fűtési szezon, akkor 4 naposak lesznek a munkaheteid és fizetheted majd az otthoni eleve magad rezsit?
Patt helyzet most majd nálunk se lesz olyan népszerű a home-office, de a munkáltató se akarja felkapcsolni a fűtést …
Elméletileg ennyi nappal előbb kezdjük majd a téli leállást. És igen, akkor fizetem a pluszt az otthonlétre.
Hát ez komoly Tudom, hogy ezt harangozták be rengeteg helyen, de reméltem, hogy nagyon kevés helyen fog megvalósulni
Bocs az off miatt!
Szia, emlékszem, hogy közel laksz Veszprémhez. Megkérdezhetem hol dolgozol?
Írtam!
Komolyabban be is avattam a JSC Blood Money palettát.
Ez a highlight és a sötét duokróm valami fantasztikus!
.