Igen, bocs, királykék, de nekem sötét, mármint a szemformámhoz sötét.
A cellux levétele után “ívesíteném” a winged részt egy pici fejű ecsettel. Valószínűleg katasztrofális lenne.
Egy próbát otthon megér, szerencsére a falnak csak füle és nem szeme van
Max. a növények eldobálnak pár levelet ijedtükben.
Ááá az csak a fényhiány miatt van
A 2023-as év első sminkjei
Az alsó a kedvencem, gyönyörű az átmenet a külső V-ben!
Köszönöm szépen! Nekem is az a kedvencem.
Nekem a középső is nagyon tetszik
Mivel tegnap a zöld sminkek imádatáról volt szó, ma muszáj volt ahhoz nyúlnom A Catrice X Jenny palettáját használtam, imádom a zöld duokróm színt benne, bár a fotók szerintem nem adják át mennyire gyönyörű, pedig mindenhonnan próbáltam elkapni.
Gyönyörű!
Ceruzával húztad meg a tusvonalat?
Köszönöm!
Nem ceruzával húztam, mostanában teljesen rákattantam arra, hogy sötét szemhéjpúderrel húzom a tusvonalat az esetek többségében. Legalábbis amióta megvan ez az ecset a készletemben. A nagy satírozó ecsetét nem szeretem azóta sem…de ez az összes ferde ecsetem közül a kedvencem lett.
Csodaszép vagy
Köszönöm szépen!
Nagyon szép lett a tusvonal! Majd én is kipróbálom, eddig csak ceruzával és filces tussal készítettem. Sok (amúgy nem használt) ferde ecsetem van, valamelyik biztos jó lesz erre a célra.
Ill. ebben a kategóriában nekem is van egy imádott darab, az ABH 12-es számú szemöldökecsete, csak azzal tudok (szeretek) szemöldököt rajzolni.
Köszi Eddig én is filces tussal készítettem, de ennek előnye az, hogy könnyebb javítani és lágyabb az összhatás. Persze vannak olyan sminkek, amikhez most is inkább a filces tust választom, mert az illik hozzá
Olyan jó érzés, amikor találunk egy ecsetet, ami mindent megváltoztat, ugye?
Abszolút! Amivel gyorsan és szépen lehet dolgozni.
Nagyon-nagyon jól áll ez a szín🥰
Köszönöm szépen!
Imádom ezt a zöld színt, és akárhányszor felteszem, szinte mindig megdícsérik.
Szerintem is csodaszép szín, és nagyon elérhető árkategóriában. Nem csodálom, hogy megdícsérik, hiszen nagyon különleges.