Sok minden történt azóta, mióta az extreme-t vissza vittem. Egész pontosan 23 parfümöm van a notino-tól. Sajnos nem mindegyiket voltam képes vissza vinni, nem tudom hogy ha túl sok hiányzik belőle, akkor lehetséges-e. Szóval amikből pár ml hiányzik, (5-10) azokat vissza küldtem. Annyit hozzá szeretnék tenni Nita-nak, hogy nekem pl a batch code-m 3 hónapos volt a Guerlain Extreme-el és a többivel is maximum 5-6 hónapos. Itt már nem bízhatsz a batch kód-ban sem. Nem nehéz megvenni egy üres üveget, dobozt, lenézni a boltból a batch kódot és felhigítani egy parfümöt. Illetve ha jól emlékszem a Versace-s komment-nél is a batch kódok pár hónaposak voltak. Mégis hamisak voltak.
A parfümök amiket a notino-tól vásároltam:
Viktor&Rolf - Spicebomb Extreme/Spicebomb(edt)/Infrared
Armani - Black Code Edt/Absolu
Chanel - Edt/Edp/Parfume/Allure Extreme
Jean Paul Gaultier - Le Male/Ultra Male/Le Male Le Parfume
Prada - Luna Rossa Black/OG/Sport/Carbon
Guerlain L’homme Ideal - Extreme(szilvás verzió)/Edp(cseresznyés verzió)
Azzaro - Wanted by Night/The Most Wanted
REPLICA - By the Fireplace
Dior - Homme Intense
Valentino - Uomo Intense
Ezekből sajnos a Viktor&Rolf parfümöket nem tudtam kipróbálni sehol sem, nincsenek minták, kivéve egyet. Egy kedves munkatársam tudott segíteni a Spicebomb Extreme-el szerencsére. Sajnos, az is hamisítvány, így az volt az első amit visszaküldtem fájó szívvel. Az illatok nem egyeztek, de legfőképp a tartósságuk.
Amiket a Douglas-ben ki tudtam próbálni és végül a minőségük egyeztetése után vissza küldtem őket:
Armani - Absolu
Azzaro - Most Wanted
Chanel - Edp/Parfume/ Allure Extreme
JPG - Le Male Le Parfume
Prada - Luna Rossa Black/Original
Guerlain L’Homme Ideal - Extreme(előző komment) / EDP
Dior - Homme Intense
A többit sajnos vagy nem tudtam kipróbálni sehol sem, mert nincs nekik a boltban, vagy nem ismerek olyan embert akinek lenne mint például a Replica by the fireplace és a Valentino Uomo Intense vagy ugye túl sok hiányzik már belőle. A fentebb említett parfümöknek az illatai mások mint a Douglas-ben és a tartósságuk csekély ahhoz képest. A tanuló pénzemet megfizettem. Sajnálom hogy te is ilyen sok parfümöt rendeltél tőlük, de a helyedben elmennék őket kipróbálni ha van rá időd. Nekem nem volt annyi időm, de nem hagytam magam hogy átverjenek és silány minőségű parfümöket fújjak magamra.
Amint kaptam jelentést a notino-tól hogy mi lett az elbírálás, írok.
Üdv!