Megbízható parfümwebáruház?

Mit gondoltok, az “olcsóbb” parfümökkel is lehet minőségi gond? Elgondolkodtam egy-két Demeter illat beszerzésén, de elbizonytalanodtam most attól, amit itt olvastam.

Én összességében azt mondom, rendelj bátran, legfeljebb visszaadod nekik, ha bármi nem tetszik, kockázat nincs benne - maximum az időd. Csak a neten rendelj, ne a boltban vedd meg, mert arra nem érvényesek ezek a visszafizetési feltételek, úgy emlékszem.

Hát, nekem végülis a Versace úgymond egy olcsóbb kategória volt. 12ezer volt a Dylan Blue és 11ezer a Pour Homme. Ennél olcsóbbat mondjuk nem vásárolnék, mert végülis a parfüm egyfajta befektetés. S ha már befektetek, szívesen veszek egy drágább jobb illatú parfümöt, de ami a legfontosabb, az az hogy sokkal tovább tart mint mondjuk egy olcsóbb parfüm. Míg egy 8-9ezer forintos parfümöt újra kell fújnod 3 óránként, egy 20-25ezres parfümöt nem (persze attól is függ milyet veszel abban az árkategóriában, vannak úgy nevezett “beast mode” parfümök, amik kifejezetten nagy hatósugárral rendelkeznek és sokáig kitartanak, 8-12 óráig). Keress rá youtube-n, sajnos a női parfümökbe ilyen téren nem tudok segíteni. Bár édesanyámnak most vettem egy Prada Candy-t névnapjára tegnap, finom karamellás fahéjas fűszeres illata van, 5-6 óráig bírja, őszi/téli parfüm. De azt a douglas-ban vettem már meg.

Köszi! Nekem is vannak tisztességes parfümjeim amikbe “befektettem” meg még lesz is, de nem notinoról. Azért lenne jobb a kinézett Demeter (vagy Library of Fragrance? Mindegy, a Tomato-ról lenne szó) parfümöt innen rendelni és nem Amerikából, mert akkor 1: kisebb az esélye összetörni útközben, 2: olcsóbb a szállítás, 3: a vámcirkuszt is jó lenne kihagyni… viszont ha tényleg sok a negatív tapasztalat, akkor inkább bevállalom Amerikát, és akkor veszek még mellé pár mintát is.

Én is ugyanígy jártam a legutoljára notinóról rendelt parfümökkel, négy-öt fújás után a nagy SEMMI. Nem tudom elképzelni hogyan, de mintha hígítanák. Mert még egy utánzat is lehetne tartósabb. Úgyhogy én befejeztem velük, inkább megvárom az akciókat a drogériákban (vagy használom amim van :stuck_out_tongue_winking_eye:)

Én vettem a Notinóról Van Cleef & Arpels Precious Oud parfümöt és kifogástalan a minősége és a tartóssága. 2 éve Ungaro Diva parfümjét is ott vettem azzal is jók a tapasztalataim.

2 Likes

Beauty .hu-ról vett valaki esetleg parfümöt? Mennyire lehet eredeti ha nagyon jó áron van?

A notino-s korábbi hozzászóláshoz fűznék pár szót. Guerlain L’homme Ideal Extreme parfümöt vásároltam. Az illat kb 40 perc után már nem volt érezhető. Bementem glamour napok miatt a Douglasbe. Kipróbáltam az ottani fentebb említett parfümöt. Az illata más volt. Tovább tartott és a hatósugár nagyobb volt. Az üveg alján a szöveg nagyon más volt és a doboz alján szintén más volt a szöveg. Két kedves eladó segített ebben, akiket nem neveznék nevükön és nagyon hálás vagyok nekik a segítségükért. Egyértelműen megállapították hogy a notino-s parfüm egy hamisítvány. Milyen érdekes hogy amikor vissza vittem a notinohoz a parfümöt akkor éppen mellettem is külföldiek tettek panaszt ugyanebben az ügyben egy másik parfümmel kapcsolatban. Sajnos szinte tökéletes hamisítványokat adnak el. Az illat hasonló, de nem ugyanaz. A tartósságuk amit a Douglasben veszel pedig mérföldekkel kenterbe veri a hamis notinos parfümöket. Az eredeti guerlain parfümöt órákig éreztem a bőrömön.

6 Likes

Nem készítettél esetleg fotót a dobozokról? Nagyon tanulságos volna, ha ilyet is meg tudnánk osztani. Az már régen kevés, hogy egyenes-e a fújóka szála meg ilyen közhelyek… Aluljárós parfümöket könnyen kiszúr az ember, szóba sem jön. De egy professzionálisabb hamisítvány már felismerhetetlen lehet. Múltkor láttam egy Montale összehasonlító videót youtube-on, arról se mondta volna meg senki, hogy hamis…

Én Tigi sampont veszek mindig a Notino-ról - például ma rendeltem, mert éppen akciósak a hajápolók :slight_smile:

Nem tudom tényleg, mit gondoljak, annyi tökéletes parfümöt vettem már tőlük az évek alatt- képben vagyok azért eléggé, kiszúrom, ha nem stimmel egy illat, amit ismerek - egyedül ez az Aura volt gyanús, amit visszaadtam. Van olyan illatom, amit például tök frissen tudtam megvenni tőlük, például a Cartier Baiser Volé is egy ezer éves illat, amit előszeretettel parkoltatnak évekig a meleg lámpák alatt a Douglasban is. A notinosom alig egy éve volt gyártva és lemoshatatlan, 100%, hogy eredeti.

1 Likes

Mázlid volt a Cartier-vel. Nekem dohos volt amikor kibontottam. Természetesen visszaküldtem .

Nem sajnos. A hölgy említette hogy volt már baj ha saját parfümöt húztak elő a táskából. Először úgy is volt hogy nem vehetem ki. Akkor megkérdeztem hogy akkor lehet-e úgy, hogy kimegyek, befújom az egyik csuklómra, majd visszajövök és az övéket befújom a másikra. Az szerencsére úgy jó volt és nagyon segítőkész volt. Utána oda hívta a kolléganőjét aki viszont szerette volna megnézni az üveget, mivel az illatok teljesen mások voltak, szóval megengedte hogy elővegyem a notino-s parfümöt. Már ennek nagyon örültem, hogy elővehettem és megvizsgálhattuk a különbséget. Mivel glamour napok volt, így is sokan voltak. Főleg hogy miután páran látták hogy mi történik, a vevők azért közelebb jöttek hallgatózni. Tehát azt hogy még meg is kérdezzem lehet-e fotót készíteni, szerintem sok lett volna és nem is akartam pofátlan lenni, nekem ez bőven elég volt. A pénzt ma visszautalták a számlámra.

1 Likes

Én is pont most vettem pár hete Ideál Extreme-t , és ugyanezt éreztem, mintha erőtlen lenne, de akik közvetlen utánam mellettem jöttek az utcán azt mondták érezték… Amiket vele rendeltem együtt más parfümök azok meg elképesztően tartósak, szóval nem tudom…de utánanézek most a példányomnak.

Amit a Douglasben éreztem, majd megrendeltem, sokkal erősebb mint a notino-s. 6-8 óráig érzem. 4-5 óráig jó erősen, még én magam is. Utána pedig bőrközelivé válik. A notino-s ugye, az nem bőrközelivé vált 40 perc után, hanem egyszerűen eltűnt. Mint mondtam, az illat is más, a Douglas-es egységesebb, a notino-s illat hasonló, de egyáltalán nem ugyanaz. A Douglas-es extreme-nek sokkal de sokkal jobb illata van. Sok szerencsét.

Szerintetek ha a NOTINO egy 60 ezres parfümöt leároaz kevesebb mint a felére az eredeti lehet?

nincs mitől félned, visszaveszik ha úgy van, indoklás nélkül is.

Őszintén szólva, az eddigi kommentek alapján, kétlem hogy náluk bármilyen eredeti parfüm is lenne :\ Amit tennék a helyedbe, hogy megvenném, bevinném abba a boltba ahol biztosan eredetit árulnak és összehasonlítanám illatra, tartósságra és a dobozt, illetve az üvegcsét is. A feliratokra nagyon figyelj, mert az üvegcsék és a dobozok ugyanolyanok szoktak lenni, magasságra, vastagságra, kinézetre mindenhogy.

3 Likes

Igen nekem is ez a véleményem. Annyi hogy a parfümhöz lehet kérni mintát ingyen. Olyan kis gyári fiolában,mint az üzletekben . Kérdés az ,hogy mivel ez nem egy agyon hájpolt márka érdemes-e hamisítani.

Én amit vettem Notinoról The Different Company parfümöt, minden tekintetben olyan volt mint amit korábban a Le Parfümben (direkt hagytam belőle egy picit). Leszámítva az árát.

Bár az igaz, hogy ez nem idén volt, még tavaly februárban.

2 Likes

10 parfümöt vásároltam ott eddig, közülök egyedül az ideál extreme az amit gyengének érzek. De hogy mind hamis lenne ? Ez azért erős állítás. Ha jól tudom akár 90 napig is visszaküldhetem.

3 Likes

Én most vásároltam egy parfümöt Notinoról, Batch kód és minden egyéb alapján is rendben van, idén májusban gyártották.

6 Likes