Megbízható parfümwebáruház?

Sokszor kérdezitek parfümvéleményeknél, hogy honnan érdemes rendelni. Szerintetek?

Notinon érdemes figyelni az akciókat, én onnan vettem több parfümöt is. Illetve a másik a Ragyogj parfüm, itt is jó árak vannak, és eddig minden eredeti volt, amit vettem, plusz van személyes átvételre lehetőség.

2 Likes

Nekem régi kedvenc az illafelho.hu, nem is túl drága, ingyenesen szállít. A parfumcentert is kedvelem, van törzsvásárlói kedvezmény. A bestparfumplázával volt most érdekes élményem, megrendeltem, küldték a szokásos visszaigazolásokat, meg hogy átadták a futárnak, de nem jött meg a csomag, futár se keresett. Írtam e-mailt, de nem válaszoltak. Nem tudom, lehet, hogy megszűntek? Szerencsére utánvéttel rendeltem, így károm nincs, csak nem értem.

Notinoról nem egyszer kaptam lejárt/romlott terméket, és most már három ismerősöm is romlott/“hamis” parfümöt. A hamisat azért tettem idézőjelbe, mert elvileg minden stimmel a parfümmel, batch kód rendben van, nem járt le a szavatossága, mégsem olyan, mint amit máshol vettek, mintha nem is ugyanaz a parfüm lenne.

1 Like

Örülök a véleményednek, többször néztem már ezt az oldalt (Ragyogj parfüm), aztán lemondtam róluk, mert soha nem vették fel a telefont - igaz, hogy amiről írok, az nem mostanában történt. A kínálatukban több, ma már nehezen beszerezhető parfüm is felbukkant, ezért érdeklődtem volna személyesen is.

Én ilyet nem tapasztaltam a notinonál. Viszont érdemes arra figyelni, hogy ők árulnak parfümmintákat is, majd felbukkannak olyan parfümök, amelyek a hirdetés szerint: a termék tartalma: 99%, doboz hiányzik stb. és kicsit olcsóbbak. Na ezeket nem szabad megvenni szerintem, vagy ezekből fújják a mintát, vagy visszavett parfümök.

1 Like

Nem ilyen termékekről volt szó, hanem teljes kiszerelésű, normál termékekről.

:open_mouth: Ez nagyon meglepett, én még sosem találkoztam náluk ilyesmivel.

Ha egyszeri eset lett volna, én sem bojkottálnám őket. De nem egyszeri, nem kétszeri, elszigetelt eset. Én kétszer kaptam romlott terméket, sógornőm romlott parfümöt, ismerősöm szintén valami romlott parfümöt. Illetve itt a KM-en is az egyik eladó onnan rendelt egy Creed illatot, ami nem stimmelt.
Ami aggasztó még náluk szerintem: olyan termékeket is találtam náluk nyáron, amiket ÖT ÉVE nem is gyártanak már. Akárhogy is nézzük, azoknak már masszívan lejárt a szavatossága.

2 Likes

Én csak azért nem rendelek tőlük, mert nagyon drágák. Nem csoda, ha rájuk romlanak a parfümök. :slight_smile:

1 Like

Köszi a tapasztalatod megosztását! Ezentúl elővigyázatos leszek. Csak hát ugye sok olyan dolog van, amit máshol nem tudok beszerezni. Pl. a héten vettem tőlük 3 Deborah Milano rúzst ezeket Magyarországon még nem láttam máshol, sajnos.
Illetve a Tangle Teezereim is majdnem mind onnan van, bár szerencsére azok nem romlandóak. :slightly_smiling_face:

Én is rendeltem tőlük még régebben hajszárítót, szintén fésűt, ilyen-olyan nem romlandó dolgokat, azokkal nem volt gond. De amikor megláttam az öt évvel ezelőtt forgalomból kivont fényvédőt (!!!) normál áron, azt mondtam, hogy oké, innentől kezdve semmit. Nem érdemlik meg.

1 Like

Amúgy (nem kötözködésképpen, csak eszembe jutott) nem lehet, hogy azt a fényvédőt csak nálunk vonták ki? Ha jól tudom, a Notino lengyel(?), ezért is van náluk sok olyasmi, ami nálunk nincs.
És pl. én régen használtam egy sampont, amit nagyon szerettem, aztán pár éve egyszer csak eltűnt mindenhonnan. Azt hittem, hogy megszűnt, aztán idén tavasszal megláttam egy osztrák DM-ben a polcon mosolyogni. Vettem is rögtön hármat, és ugyanolyannak tűnik mint régen, szóval csak nálunk nincs már. :thinking:

Persze ettől még nagyon gáz a romlott parfüm, ami azért ráadásul nem is olcsó. Elhiszem, hogy totál ki vagy rájuk akadva.

1 Like

Hú de jó ötlet volt ez a topik. Szoktam rendelni termékeket Notinoról, de parfümöt még soha. Vagyis csak kicsi 1 ml-s mintát vagy 5 ml-s fújóst. Azokkal nem volt gond. De normál kiszerelésű parfümöt még nem mertem, mert rengeteg negatív véleményt olvastam róluk neten. Sokan írták, hogy hamis parfümöt kaptak, volt ami nem is úgy nézett ki mint az eredeti. Persze az összes ilyen hozzászólásra reagált a Notino, hogy küldjék vissza és bevizsgálják. Pedig nagyon jó akciók szoktak lenni náluk, de így nem merek rendelni.
Eddig mindig boltban vettem parfümöt, illetve két alkalommal itt Krémmánián, de kizárólag olyan eladótól akivel már máskor is üzleteltem (sminktermékeket vettem tőlük) és abszolút megbízhatóak.

Köszönöm a tippeket, megnézem a többi webáruházat is.

Tudom nem ebbe a témába vág, de melyik típusú rúzst vetted meg?

1 Like

Tettem fel róluk képeket a swatch-os topikba. :wink: Ezeken kívül folyékony matt rúzsaim vannak még, azokat Olaszországban vettem. Egyébként elképesztő, hogy mennyire jók a rúzsaik.

1 Like

Nekem is eszembejutott ez, de még akkor gyorsan meg is néztem a Vichy nemzetközi honlapján és már sehol sem volt elérhető.

1 Like

Egyébként a notinonak tényleg szuper márkái vannak, valóságos paradicsom. :slight_smile: Én is sok drogériás cuccot rendeltem már tőlük, nem volt velük baj. Parfümöt is rendeltem, nekem azzal is szerencsém volt ezek szerint. Egy bajom van velük, hogy drágák!!!

1 Like

Igen, én is általában csak olyankor vásárolok, ha valamire akció van, vagy pl. a Tangle Teezer alapból jobb áron van, mit a Müllerben vagy a Rossmannban. Amit a héten vettem (finishing, van nyele), az pl. 3570 forint volt, míg a Rossmannban 5900 forint. Vagy a másik, ha olyan a márka, ami nincs máshol.
Egyébként nem nagyon éri meg, én is mindig hasonlítgatom a webáruházak árait. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én itt Krémmánián is kaptam olyan fújóst 2-szer, amivel nem volt rendben minden, mert olyan szagokat éreztem benne (nem kellemeseket), amit egyik véleményező sem. Egyik esetben jelezte is valaki, hogy biztosan romlott a mintám.

1 Like