Jujjjjj a Sunnyt én csúnyán lehúztam a szantál miatt , de nem kérek érte bocsánatot, mert kemény vagyok és vállalom a véleményem
Na igen a kávés illatok… külön kategória amibe még nem csaptam bele , pedig kellene.
Köszi a választ
Helyes, csak keményen!
Ez a Cafe Intense egyébként rajtam nyomokban sem tartalmaz kávét, tiszta egy kandírozott rózsa az egész!
sziasztok lányok! a brasty.hu-ról rendelt már valaki? megbízható?
Parfümöt ugyan nem, de ékszert és órát már igen Lehet ez nem sokat segít…
Szia! Parfüm mintákat rendeltem, gyorsak és pontosak voltak. Ha úgy adódik, ismét rendelek tőlük. Bátran ajánlom!
Vivantis megbízható?
Es a Futarplaza?
Köszönöm!
Elvileg mindkettő az. Vivantisról rendeltem már sokat.
Kösziiiii
A Maxiparfümtől esetleg rendelt már valaki?
Igen. Akkor egyet gondoltunk.
Jesszusom, ezek a vélemények… csoda hogy még működnek!
Az a jó, hogy az árukeresőn le lehet ellenőrizni a webáruházakat is, nem csak az árakat.
Parfumhaz.eu-rol rendelt esetleg mar valaki? Ott (es a futarplaza-nal) eleg kedvezo aron van pl. Chanel
Nem láttam itt említve, úgyhogy elnézést, ha mégis lett volna erről szó, de rendelt már valaki parfimo-ról?
Én pont most rendeltem, megbízhatónak is néz ki, de kicsit siettem és csak rendelés leadása után néztem utána magának a boltnak …árukeresőn nagyrészt pozitív, viszont a facebookos értékelésik meg szinte az összes arról szól, hogy hamis parfümöket kaptak, úgyhogy most elbizonytalanodtam. Mondjuk főként olyan arcápolókat rendeltem, amiket évek óta használok, az áraik sem voltak feltűnően olcsók, remélem nem lesz gond, de ha valakinek van tapasztalata azt szívesen látnám:)
Na ez engem is érdekelne, mert én is szemezek velük, hetek óta, de még nem rendeltem.
A Parfimóról egy KVD pirosítót, egy Elizabeth Taylor parfümöt és két wet n wild szemhéjalapot rendeltem. A pirosító háromezer Ft körüli összegbe került. Eredeti, bár kissé régi (3-4 éves emlékeim szerint), semmi gondot nem okozott (préselt por).
A parfümöt nem néztem meg, igazából csak azért rendeltem, hogy ingyenes legyen a szállítás, de a tartóssága egész napos volt. Megvan a doboza is, ha szeretnétek, lecsekkolom a batch kódot.
Én is arckrémmel szemezek, nem gondoltam rá, hogy ne lenne eredeti.
A Parfimóról egy limitált E.L bronzert vettem és teljesen rendben van. Mivel ez egyszeri kiadás volt nem is hiszem hogy hamisítják .
Érdekes, köszi, akkor remélhetőleg azt kapom amit rendeltem, én sem tudom elképzelni, hogy cerave krémet miért hamisítanának főleg ha nem is adják olcsóbban. Bár az Elizabeth Arden cuccok amiket rendeltem jóval kedvezőbbek, mint máshol…Notinorol is láttam már kommenteket, hogy hamis parfümöt kaptak emberek, úgyhogy nem tudom hogy van ez. Lehet a gyártás tételek között is van különbség vagy tényleg régebbi termékek kerülnek hozzájuk