Valaki rendelt már egyébként parfümöt az emagtól? Ma 15%-os akció van az összes parfümjeikre és egy-kettő amúgyis jó áron van. Egyszer már rendeltem tőlük, ők is forgalmazták a terméket és nem volt baj vele. Prada Luna Rossa Carbon volt. Valakinek van véleménye az ottani parfümökről? Előre is köszi szépen a választ!
Sziasztok!
Rendelt már valaki a makeup.hu oldalról? Nemcsak parfümöt, hanem akár sminket is. Folyamatosan kapom a reklámját, és lehet kényelmesebb lenne onnan rendelni, mint külföldről, de egyáltalán nem ismerem, nem tudom, h mennyire megbízható. Valakinek van tapasztalata, amit megosztana?
Köszi!
Én rendeltem parfümöket tőlük, rendben megérkeztek és a minőségük is kiváló volt. Ezen kívül még krémet és tonert is vettem azok is rendben voltak. Gyorsan ideért minden gondos csomagolásban.
Többször is rendeltem már, az idehaza kivont Extraodrinary hajkrém náluk elérhető vettem Keratinos hajpakolást is és olyan Trussardi parfüm szettet , amit máshol még nem láttam.
Minden teljesen rendben ment, a termékeket sértetlenül ,pár napon belül megkaptam , ajánlom őket.
Én is többször rendeltem már tőlük. Mindig minden rendben volt, a csomag gyorsan megérkezett, minden bomba biztosan becsomagolva.
Én is csak ajánlani tudom.
Én is rendeltem már tőlük, minden rendben volt. Akciók is szoktak lenni. Amúgy maga a cég külföldi, mint a Notino vagy a Pinkpanda.
Többször, minden rendben volt. Érdemes vadászni, néha egész jó áron lehet elcsípni cuccokat.
Olyan parfüm szettek vannak, hogy remegett az egér a kezemben
Még egy szavazat a Makeup.hu- nak
Bocs, most olvasom, parfümöt azt nem, azt csak Douglasba vagy Marionnaud-ban. Nem feltételezem, hogy gond van vele, de tutira megyek.
De arckrémet, hajfestéket, körömreszelőt stb. azt rendeltem, nem volt semmi probléma. Atombiztos a csomagolásuk.
Szia, én is rendeltem 2 vagy 3 alkalommal tőlük, hajápolási termékeket és sminkterméket. Rendben megérkezett minden, gyors volt a szállítás is.
Ezen a minden bomba, biztosan becsomagolva mondaton fenn akadtam , fáradt vagyok
Én is vettem már tőlük parfüm tesztert , kozmetikumot. Egy parfümutánzattal volt csak probléma ami dohos volt. Talán az Eyfel márkától nem biztos ,hogy jól emlékszem a helyesen a nevére. Korrektek voltak.
Szia!
Azt mondtam továbbra is fogok rendelni a notinotól, de úgy döntöttem hogy nem. Most, rendeltem az őszi akcióval parfümöket. A Versace Pour Homme Dylan Blue-nak nincs illata 5 perc után. Semmi, Nulla. A másik parfümmel, sima Pour Homme-al ugyanez a helyzet. Előtte már voltak ilyen parfümjeim, szóval tudtam mire kell számítsak, és nem is arról van szó itt hogy reformulálva lettek, hanem egyszerűen ez nem az a parfüm. Ez higított/rosszul tárolt. De inkább higított. Főleg a következő pár sor után gondolom ezt. Felmentem a Versace oldalára és írtam nekik egy e-mailt, a customer service-üknek, egy formon keresztül.
Aki tud angolul, olvassátok el. Aki nem, a Versace nagyon készségesen és kedvesen megfogalmazta azt, hogy tőlük a Notino egyáltalán nem rendel parfümöket semmilyen formában, tehát nem a partnerük. Ergo, amikor a notino az árukeresőn meg mindenhol azt hirdeti hogy ők hivatalosan az eredeti cégektől rendelik a parfümjeiket, HAZUDNAK.
Soha többé notino.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Update: Akkor már megkérdeztem a Douglas-t is. Soha nem volt bajom a Douglas-al, de azért már kíváncsi lettem, ha már megkérdezte Lucia hogy ha szükségem van további segítségre akkor írjak nyugodtan. A Douglas hivatalos partnerük. Ezt az e-mail képet nem tudom beilleszteni sajnos, mivel egynél többet nem lehet valamiért :S. De aki kéri, privátban szívesen elküldöm.
Pont ebben a pillanatban tettem kosárba notinon a Carolina Herrera Good Girl 150 milisét, mert hogy milyen fantasztikus áron van, erre olvasom a kommented. Égi jel, köszönöm!
Nagyon szívesen.
Sajnos voltak hasonló típusú problémák a Notinoval nekem is. Egy Chanel bronzer amit használok már régóta egyszer tőlük vettem utánpótlást. Nos a szín az illat sem stimmelt. Visszaküldtem a fenti
indoklással,szó nélkül utalták vissza az árát. Parfümmel kétszer próbálkoztam hasonló tapasztalattal. Ha vennék is tőlük csakis 30 ml-est. Azt kevésbé éri meg hamisítani.
A Notinoról én sem tudok túl sok jót mondani. Nekem is hamis parfümöket küldtek. Azóta nem vásárolok tőlük és barátaimnak se ajánlom. Az áraik jók, de a minőségük… Kritikán aluli. Inkább a Douglas vagy a Müller. Azért nem semmi tőled hogy írtál a Versacenak. Tökös vagy.Tőlük meg jófejség volt hogy ezt leírták.
Ezek után már csak arra lennék kíváncsi, mi alapján döntik el, melyik üvegeket higítják és melyiket nem… Már, ha egyáltalán létezik-e ilyen, hogy hígítás? Nem is hiszem, hogy ez megéri, ahhoz is le kellene gyártani az összes üveget, dobozt, stb.
Chanel, Dior és egyéb nagy nevek, ezekről köztudott, hogy igen igényes hamisítványokat is árulnak.
Nem tudjuk, mi az igazság, én eddig százból egyszer szereztem rossz tapasztalatot (pénzt meg akkor is visszautalták) a Notinoval, ez még nem üti meg azt a szintet, hogy ejtsem őket. Jellemzően nagyon kedvező áron tudtam tőlük hibátlan üvegeket vennem. Tény, hogy 95%-ban nem náluk vásárolok.
Olyan parfümöt már kaptam Notino-ról, aminél rajta volt a felirat, hogy Dubai Airport. Én is azt gyanítom, hogy egyrészt körbe áfáznak, másrészt “szürke zónás” készleteket vásárolnak fel, mint például egy arab duty free. Mivel nem közvetlenül a gyártótól vásárolnak fel készleteket, szerintem ezen a ponton van benne a pakliban a “hiba” lehetősége…
Nekem ugye ebben csak az a furcsa hogy batch code alapján csupán 3 hónapos volt a parfüm. Tehát így nehezen gondolnám hogy valahonnan csak úgy megvették. Ez volt a gondom a stronger with you absolutely-val is ugye. De az meg egy vadonatúj parfüm volt ami augusztusban jött ki.