Megbízható parfümwebáruház?

Koszi, ranezek. (A yankeevel az a problemam hogy a nagyokat nehez a vegen meggyujtani, mert szuk az uveg szaja, mig a BBW-nel ez a problema nem all fent.)

Én is hasonlóan szoktam, mint @macooka. Előbb kisebbet. Nagyon jó a Yankee Candle, bár most egy pár WoodWicket vettem, a legkisebb üveggyertyát, mert nagyon tetszik a kiszerelése.

2 Likes

A WoodWicket már láttam és iszonyúan tetszik az óriás méret fa tetővel.
A józan ész és Ti is a próba darabok vásárlását diktálja :slight_smile:

1 Likes

Notinonál vissza lehet adni kipróbált parfümöt is! (Egyébként ez a fő indok, amiért gyakran választom őket, senki más nem vesz vissza felbontott parfümöt, és sok olyan illat van, amit sehol nem tud az ember kipróbálni. Nem mondom, hogy napi szinten küldözgetem vissza, de évente 5-6 parfümöt biztos visszaadok, az még belefér :slight_smile: )
Valaki viszont írta múltkor, hogy mikor visszakérte volna a pénzt, beírta indoknak, hogy “minőségi hiba”, erre elküldték a saját laborjukba bevizsgálni, majd meglepő módon meg is állapították, hogy a kifogás nem alapos :laughing:
Szóval mindenképpen vagy indok nélkül kell visszaadni, vagy azzal, hogy “nem tetszett az illat”.
Ezt amúgy sokan nem tudják. Többször látom a piactéren, hogy pár fújással áron alul próbálnak eladni Notino-s parfümöt, ilyenkor mindig gondolkozom, hogy ráírjak-e kommentet, hogy nyugodtan küldje inkább vissza… de amúgy meg ki tudja, lejárt-e a 90 napja, vagy igaz volt-e, hogy Notino-ban vette, így végül sosem kommentelek.

Más magyar netes parfümériát nekem nincs merszem kipróbálni, pont emiatt, hogy nem lehet visszaküldeni.

8 Likes

Ezt én se tudtam, hogy notinotól rendelt parfümüt vissza lehet adni…
Köszönöm az infót!

És ezeket csökkentett áron ismét eladják. Volt egy ilyen bontott Womanity, nagyon jó áron, el is vitték hamar.

3 Likes

Jogilag vissza kell hogy vegye 14 napon belül bármelyik hazai képviselettel rendelkező cég (a netes rendeléseket), az hogy nem szeretnék az egy dolog. Illetve ugye a külföldi shop-ok azért ki tudnak bújni ez alól.

1 Likes

Bontatlant vissza is vesznek, a kipróbálás a bónusz. Vagy az is kötelező lenne?

1 Likes

A parfüm olyan kozmetikai termék, amelynek része nem érintkezik közvetlenül a bőrrel, mint pl. egy rúzs esetén, tehát kötelesek visszavenni, de csak 14 napig.

1 Likes

Ehhez képest a Douglas is kategorikusan közli, hogy felbontott parfümöt vissza nem vesz…

Nekem még sosem mondtak nemet, mondjuk ez általában jellemző. :smiley:

3 Likes

A Douglasban személyválogatók. Láttam egyszer, hogy egy jól szituált úr keresett magának parfümöt, vagy ketten körbeugrálták, és amikor nem tudott dönteni, és mondta, hogy még alszik rá egyet, szinte tukmálták rá az ingyen mintát. Én vettem valami sminket, amellé kértem, hogy az egyik parfüm újdonságból kérhetnék-e mintát, simán a szemembe mondták, hogy sajnos most éppen semmilyenjük sincs. Valószínűleg nem néztem ki eléggé komoly vásárlóerőnek. Vagy mert lány vagyok.

8 Likes

Hát ez tuti biztos, hogy csak bontatlanul adható vissza a termék, ha a vásárló eláll a vásárlástól.
A kipróbálási lehetőség valóban bónusz.

1 Likes

aaaaaaa asd as d d.

Hali.

Mint írtam korábban is, minőségi hibával küldtem vissza a Stronger With You absolutely-t. Batch code rajta volt a dobozon. Eredetinek tűnt. 2021-es parfüm, tehát elég nehéz lenne azt mondani hogy hamis. Nem is mondom hogy hamis parfümöket lehet kapni náluk. Hanem direkt az a baj a Notinoval, amit Angliai, olasz és német ismerőseimmel is beszéltünk a Notinoval kapcsolatban(hisz minden országban ott vannak Európában.) A gond az, hogy tömérdeknyi árut berendelnek. Annyit, hogy konkrétan alig bírják elraktározni őket. Emiatt van az, hogy elég komoly kedvezményeket tudnak rápakolni az árukra. De ez a hátránya is a dolgoknak. Mivel megeshet hogy több ezer vagy tízezer parfüm lehet kinnt a melegben, sütheti a nap és a vadonatúj parfüm elveszti az értékeit. Mint mondtam, az én esetemben 30 perc után alig, 1 óra után pedig semmit nem éreztem. Miközben az orromat már oda raktam a csuklómhoz. Az első fél órában 5 centiről is alig lehetett érezni. Hozzáteszem, amint megkapták a parfümöt, már aznap elbírálták az esetemet és másnap küldték a számlámra az összeget. Tehát ennyit erről, hogy valaki minőségi hibával ne tudja visszaküldeni a terméket/termékeket. Végül megvásároltam a Douglas-ben a parfümöt ami kibírja egésznap és nincs vele semmi probléma. Örömmel csatolok emailt is privátban ha valaki nem hinné el :slight_smile: Szép napot!

De tudod mit… Tessék :slight_smile: Minőségi hiba miatt :wink: 1 nap alatt elismerve. 2021-es parfüm, vadonatúj, Augusztusban adták ki.

notino023

OK, örülök, hogy végül jó tapasztalatokat szereztél velük :slight_smile:
Szerintem is tárolás lehet a hiba, de ez bármelyik parfüméria esetében előállhat. Sőt, ha például nyáron a melegben pár napig szállítás alatt van egy csomag, akkor még csak nem is a parfüméria hibája, hanem a fuvarozóé. Kaptam már én is olyan csomagot nyáron, ami hulla forró volt…
A Notino-nak életemben először, pont a hétvégén vittem vissza egy Aura parfümöt, mert ugyanazt éreztem, mint amit Te is írtál, sokkal gyengébben éreztem az illatot - papíron és bőrön is - mint, amit megszoktam. Van még itthon egy kevés a másik üvegemben, jól össze tudtam hasonlítani. De nekik legalább vissza lehet küldeni.

Egyébként ebben igazad van. Ezért is vagyok úgy vele, hogy inkább veszem továbbra is a notinotól a parfümöket. Más áruhazakhoz képest még mindig jobban megéri. S hát ha rosszul volt tárolva, akkor visszaküldöm. Ami szerintem előfordulhat a Dougles-nél is, hisz a 30 napos visszaküldési pontnál ott van, ha minőségi probléma adódna, akkor ők is visszaveszik a terméket. De ha csak azért mert az illat nem tetszett, akkor nem. Sok parfümöt rendeltem azért már a notino ról és eddig nem volt egyikkel se gond szerencsére. Kivéve az utóbbi természetesen.

1 Likes

Én is így jártam most a notinóval, rendeltem egy Lolitaland-et és egy So sweet-et (szerencsére ez utóbbiból csak 10 millist) és akármennyit fújok magamra pillanatok múlva már alig érezni valamit. Ruhán sincs meg az illata csak valami halvány pacsuli. Egy normális parfüm ruhán még hetek múlva is érezhető. Pedig alapból ezek szerintem a brutál intenzív illatok közé tartoznak. So sweet-em volt már és nem emlékszem rá hogy ilyen gyenge lett volna a tartóssága. És nem a nyári forróságban vettem, hogy ezzel lehetne magyarázni. Különben nem hiszem, hogy ha ez ilyen rendszeres probléma lenne, ne tennének valamit - elvégre van hűtős kocsi is és a raktárt meg klimatizálhatják…? Tudom visszalehetne küldeni 90 napig, de én vagy három hete locsoltam már magamra, nem akartam elhinni hogy semmit nem érzek, úgyhogy elfújkálom de levontam a tanulságot, onnét soha többet parfümöt.

1 Likes

A parfum.hu szerintem nem rossz - picit olcsóbb a Notinonál, emellett tökgyorsan kiszállítanak és kedves az ügyfélszolgálatuk. Ha akarsz, tesztert is vehetsz olcsóbban, vagy illatmintát (ezt ajándékba is adnak a normál rendelésedhez). Csomószor van akciójuk is, a bátrak meg vehetnek niche parfümöt tőlük. A facebook oldaluk is elég aktív.

https://www.facebook.com/parfum.hu
2 Likes