Én kétszer rendeltem tőlük egy Jean Reno és egy Gaultier illatot, eredetiek voltak,még ajándékot is kaptam a rendelések mellé.
Webáruházzal és a szállítással is minden rendben volt.
Ohh, ezt jó hallani, amit rendelnék kb 50 ezerrel olcsóbb, mint a Neroliban, de még így is horror áron van, nem szeretnék pofára esni
Nekem is voltak fenntartásaim a bolttal kapcsolatban, mert olyan izé…. 90’ évek az egész weboldal, de amit kerestem az mind a kétszer csak ott volt elérhető.
Gondoltam ha nem lesz jó akkor visszaküldöm, mivel netes vásárlás kötelesek visszavenni, szerencsére mind a kétszer azt kaptam amit vártam és nagyon örültem.
Szerencsére legalább ez szabályozva van ebben a kis országban, illetve gondolom EU-s mintára megy, de az biztos, hogy jól meg…izélik őket, ha valami jogosat reklamálsz és nem járnak el megfelelően.
Akkor már mesélnék még egy pozitív élményt , ezt most a parfum.hu áruházzal kapcsolatban.
A szettet amit karácsonyra kaptam én választottam magamnak.
Úgy gondoltam, hogy elírták, mert 18500 Ft volt a 100 ml parfüm, 100 ml tusi és testápoló+ egy kistáska.
Teljesen biztos voltam benne, hogy 30 ml parfüm lesz benne, de így is teljesen jó árban volt. Megrendeltem.
Vártam, hogy küldjék 3 nap néma csend után gondoltam, hogy fel kellene őket hívni, hogy na mizu.
Még aznap csengett a telefonom és egy fáradt férfihang volt a telefonban, mondta , hogy tévedés történt, a kollegája rosszul tette fel az árakat és ez a szett valójában 38500 Ft.Mivel ők ennyiért tették fel a webshopba ennyiért is kell oda adniuk. Upsz.
Mondta, hogy a táskásat nem tudja most adni , de olyan van amiben egy 5 ml minike van a fentebbi termékek mellett, megfelel- e. Hogy a viharba ne felelt volna meg, küldték is.
Kicsit sajnáltam őket, valószínűleg ezen egy forintot sem kerestek, de nagyon korrekt volt az egész bonyolítás a részükről.
Parfümök esetében az “öt éve nem is gyártják” és lejárt a szavatossága egy nagyon összetett témakör. 15 éve megszállott gyűjtő vagyok. Van olyan 2014-es parfümöm, ami tökéletes a mai napig, pedig felbontva pihent évekig. A Gucci Envy-m (2012-ben kaptam ajándékba, harmadáig van még mindig) sokkal kellemesebb illattá szelídült mostanra, mint amilyen újonnan volt. Semmi baja, a romlásnak jelét nem érzem. Ellenben egy másik Gucci-m 3 éves, és jelentkeznek nála a leépülés jelei. Egy bontatlan, megfelelően tárolt illat akár 5-8 évig is megőrzi minőségét, a jobbak talán még tovább is. És - ahogy saját tapasztalatom is mutatja - sokszor még tizenév múlva is tökéletes. Szóval itt sem kellene olyan szigorúnak lenni, mint pl. egy szempillaspirál esetében. Megjegyzem: a Notinot én is messze elkerülöm évtizede nem rendeltem tőlük semmit. Nekem is küldtek már nem megfelelő minőségű illatot + kissé elszállt az agyuk árképzést illetően, mióta iparfümériáról átnevezték magukat.
Én onnan nem rendelnék. Több éve nagyon lejárt parfümöt adtak el nekem, aztán a reklamációt agresszívan és nem éppen intelligensen kezelte a pasi, onnan soha többé nem rendelnék semmit. Korábban egyszer rendeltem onnan egy parfümtollat is, aminek nem tetszett az illata, nem volt az én világom. Akinek eladtam azt írta szerinte nem eredeti. Írtam a cégnek, az volt a válasz, hogy “eredetiként veszik”. Annak a parfümnek nem is volt olyan “tolla”, csak 15 éve még nem ismertem ki magam a parfümök terén.
Douglas, Sephora, lookfantastic.at, Bipa, DM, Rossmann… Legalább eredeti parfümöt adnak el és nem lejártat.
Másik webáruház:
A július 30 a notino oldalán vásárolt YSL rúzst 1x kentem fel decemberben, köhögési roham követte, ami velem még soha nem fordult elő, le is töröltem. A kód a doboz alján nem jelez lejárt terméket, az rendben van, a rúzs kétlem, hogy eredeti. Onnan drága dolgot nem veszek többet, hogy a parfümök nem eredetiek azt sejtettem, a külföldi oldalukon rengeteg negatív kritika van ezzel kapcsolatban.
Bocsi, hogy belelocsogok és a világért sem akarlak elbizonytalanítani: ha nerolis illatról van szó, akkor az niche. Óvatosan az amúgy méregdrága, de “itt 50ezerrel olcsóbb” niche parfümökkel. Tudom, hogy a Neroli-nak fizetni kell alkalmazottat, bérleti díjat stb. és ezért egy weboldal olcsóbban tud árulni. Ettől eltekintve: tavaly három Mancerat passzoltam vissza az egyik webáruháznak, mert batch-kód le volt vakirgálva az üvegről, dobozon meg leragasztva matricával és hasonló nyalánkságok. Lehet, hogy ez csak a forgalmazási szabályok miatt van így - ahogy egyik webáruházas ismerősöm elmagyarázta, habár nem értem ezt a magyarázatot azóta sem -, nekem mindenesetre a batch-kód szándékos “megsemmisítése” nem bizalomgerjesztő tény. Amúgy szó nélkül visszavették a reklamált illatokat.
Amit én keresek az konkrétan a Xerjoff Accento Overdose. Komolyan, itt ebben az országban a Neroli az egyetlen bolt, ahol ezt biztonsággal meg tudom vásárolni?
Sajnálom, hogy így jártál én évek óta rendelek tőlük és soha semmi bajom nem volt a kapott termékekkel.
Nem tudom min múlik ez, szerencse?
Mondjuk rég rossz , ha szerencsefaktor kell egy netes vásárláshoz.
Sziasztok!
A parfüm center megbízható?
Nem legenda, én például nem szeretem a kintről hozott nutellát, mert nem annyira mogyoró ízű, hanem csokisabb. Nekem az itthoni finomabb. Ezt nem mindenki érzi, csak akinek kifinomultabb az ízlelőbimbója, illat esetében pedig az orra. Én is rendeltem mexx fly hight egy webshop-ból, minden stimmelt vele, batch kód is, de egy hajszállal másabb, mint az eredeti, amit a rossmannban vettem. Nem annyira gyümis, van benne egy pici kesernyés illat. Mindkettőből van, egyszerre fújtam egyik-másik kezemre és nem teljesen ugyanaz. Talán a doboza is eltér egy paraszthajszállal, átlagember nem veszi észre, de nekem feltűnt, mert jó a megfigyelőképességem.
Sziasztok,
Lehet ez kicsit OFF téma, de rendelt valaki a parfimo.hu-tól professzionális hajápoló ternékeket? Pl. L’oreal Professional, Matrix, stb?
Külföldi oldalakon mennek az ijesztgetések, hogy állítólag rengeteg a hamis termék?
Hajápolást nem, de 2 féle parfümöt, Payot BB krémet, Lancaster naptej csomagot, VS testpermetet már igen, egyikkel sem volt semmi baj, minden eredeti és hibátlan minőségű volt.
Köszönöm a választ, így már nyugodtabban várom a csomagom