Szép csapat! 
Nézelődtem én is a Notinon, de nem találtam olyat, amit igazán ki szeretnék próbálni. Mostanában az arab parfümök érdekelnek, főleg a Lattafa.
Citrusból örök darabom, hőségben csak ezt tudom elviselni, frissítő, mint egy jeges limonádé.
Nagyon citrusos verbénával, nagyon olcsó, de csak cologne, mondjuk ezért az árért az is jó.
https://www.notino.hu/jeanne-en-provence/verveine-cedrat-eau-de-parfum-noknek/p-585891/
https://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-en-Provence/Verveine-Cedrat-31198.html
Nem tudom magamban tartani a mai történéseket.
Eddig is nagyon szerettem az Elie Saab illatokat, mostanság ez felerősödött. Régebben 2 üveggel is elfogyasztottam a Le Parfum L’Eau Couture EDT-ből, de egy ideje nem forgalmazzák. Pár napja fedeztem fel, hogy néhány hazai webáruházban 90 ml-es teszterek jelentek meg ebből (és a Rose Couture flankerből szintén). Nagyon megörültem, meg is rendeltem mindkettőt üzletben történő átvétellel.
Hozzátenném, hogy nem a fővárosban lakunk, szóval autózni kellett érte egy hangyányit.
Fizettem, átvettem, de mielőtt kijöttem volna az üzletből lecsekkoltam a batch-kódokat.
Az egyik 2017-es, a másik üveg pedig 2015-ös gyártású volt. Én kérek elnézést hanghordozással az ott ülő tulajt megkérdeztem, hogy ez most hogy lehet? Elkezdte nekem magyarázni, hogy a batch-kód egy baromság, felbontástól 3 év az illatok szavatossága. Pont nekem ontotta az észt, aki 15 éve parfümökkel kel-fekszik.
Az üvegben egyébként sötét narancssárga volt a folyadék, ez jelzi, hogy pl. a vanília “megérett”, azaz jó régi a parfüm. Nem szóltam egy szót sem, de gondolom látta rajtam, hogy a hülyék valahol máshol játszanak. Idegesen felugrott, kikapta a kezemből a parfümöket és közölte, hogy akkor jobb, ha ezt most el sem viszi. Remegett a keze, az egész stílusán, hanghordozásán érezni lehetett, hogy magában a le- és felmenőimet szidja…miközben visszaadta a potom 33.600,- Ft-ot (szóval még csak azt sem mondhatom, hogy húdenagyonoccó volt ez a két romlott teszter).
Az egész szitu olyan volt, hogy fordítva ül azon a bizonyos pacin - legszívesebben megkérdeztem volna tőle, hogy “Uram, nem ismer meg? Én vagyok a vevő!”
Itt nem írom le a webáruház/üzlet nevét, de akit érdekel, privátban szívesen megírom.
Szóval náluk háromszor vásároltam, ahogy mondani szoktam: először, utoljára, és soha többet!
Csak most olvastam az írásod. Felháborìtó, hogy extrán hülyének nézik a vevőket 
. És még elkezd okoskodni, amikor sötét színű, vagyis már nem jó, hátha mégis beveszed…