Megbízható parfümwebáruház?

Gondoltam írok egy kis updatet, most hogy megérkezett a csomagom parfimo.hu-rol, minden rendben volt, leellenőriztem a batch kódokat is. Elizabeth Arden termékek alig egy évvel ezelőttiek, úgyhogy az teljesen rendben van főleg hogy harmad annyiba kerültek mint máshol, a többi olcsóbb termék amit rendeltem, azok meg csak alig pár hónaposak, úgyhogy innen a későbbiekben is fogok rendelni. Mondjuk nem olyan luxus parfümöket, amik feltűnően olcsóak, de egyébként a szállitás is gyors volt és minden szépen volt csomagolva.

8 Likes

Sziasztok!

Új vagyok a parfümvilág ezen részén, eddig csak Douglasban lazán lekapott designer parfümöket használtam, most viszont szeretném az első niche parfümöm beszerezni.
Na most: ha ilyen parfümöket nézek, akkor a NEROLIban rettentő drágák, pl a Creed Viking 78 rugó 50 ml. Jó, akkor megnézem mi a helyzet a webshopokban. A Notino ugyancsak ennyi vagy talán még drágább is tud lenni esetekben. Viszont emellett találok ilyen helyeket mint a parfum.hu. Sokkal olcsóbb, 100 ml változat 80 rugó. Túl szép, hogy igaz legyen, nem?
Mégis zavar, hogy nem ez az egyetlen ilyen shop. Ez egyszerűen nem tűnik reálisnak, hogy lehetne nem hamis?
Mégis egy darab negatív komment sincs ilyen esetről, az árukeresőn megbízható oldalnak van bélyegezve, és Budaörsön is van bejelentve, nem Csehországban vagy ilyesmi.
Vélemények? Én azon gondolkozom, hátha ki tudom szagolni, ha hamis és akkor élek a visszaküldéssel, ami jelölve van az oldalon. Az egyetlen félelmem, hogy valami mondvacsinált indokkal nem kapom vissza a pénzem.

Szia, én a notinótól rendeltem parfümöt, ami a vélemények szerint brutál tartós és intenzív, de az én példányom sajnos nagyonis illékony volt - én tőlük többé soha :frowning:

Sziasztok!
Nem parfüm, de Derma Art Shop-pal valakinek van tapasztalata? Skinceuticals CE Ferulic most -20% kedvezménnyel 50ezer körül, azért a 169 USD/70ezer Ft-hoh képest jóval kedvezőbb, viszont vajon megbízható-e?
Ha kicsit is gyanús, akkor inkább biztosra megyek, de hátha valaki meggyőz valami remek tapasztalattal :slight_smile:

Nagyon sok rossz vélemény érkezett a Notinorol, amit egyszerűen nem értek. Rendszeresen szoktam tőlük vásárolni, még eddig lekopogom, de semmi problémám nem volt egyik parfümömmel sem. Szerintem itt nagyon sokan nem tudják, hogy egy parfüm rengetegszer esik át reformuláción, van hogy évente. De nem csak ez van. Sok ember egyszerűen nem elég körültekintő, mikor vásárol és meg se nézi rendesen hogy mire adja le a rendelést. Most csak példaként felhozom a Davidofftól a Cool Watert, jó régi parfüm már, népszerű is és már vagy 1000 féle flankere is van hogy még az üvegükben sincs változás/különbség az illatukban viszont nagyon is. Pl valaki simán belefuthat abba, hogy meg akarja rendelni az eredetit, de nem nézi meg rendesen az adatlapot és egy 20 évvel későbbi kiadást rendel meg, aminek már tök mások az összetevőik. Olyan is rengetegszer fordul elő, hogy valaki EDP helyett EDT-et rendel, ami ugye a könnyített verzió, nanáhogy gyengébb. De még mindezektől függetlenül is előfordul, hogy a parfümgyártók egyszerűen be se jelentik, hogy parfümjeik összetevői változni fognak, silányabb, olcsóbb alternatívák felé fordulnak, amik elvileg tökéletesen hasonlítanak az eredeti összetevőkre, viszont a végeredményt meg ugye érezzük. Itt van pl Britney Fantasyja, mármint az eredeti…nem verték nagydobra, hogy változtattak rajta, mégis megtették és az eredmény egy gyengébb tartóssággal rendelkező illat lett. Dehát erről meg nem a notino vagy akármelyik másik webáruház tehet, ha már a gyárból ilyen silány tartóssággal jön ki.
Ami pedig a tárolást illeti…nem kétlem hogy vannak nem megfelelően tárolt parfümjeik, egy percig nem vitatom, de akkor ebből a szempontból akkor pl Douglast is le lehetne húzni vagy épp a Müllert. Láttátok mostanában hogy egy kisvárosi müllerben néhány parfüm hogy van tárolva az eladó térben? Hát hagy némi kívánnivalót maga után.
A Notino pedig ezen felül a parfümjeik adatlapján feltüntetik ha az adott termék már ki lett próbálva, fel lett bontva, visszaküldött darabról van szó, csomagolási hibás, esztétikai problémák vannak az üvegével. Ezek azok a bizonyos gyanúsan olcsó termékek, dehát pontosan leírják hogy mi a baj velük…Egyetlen kifogás félém lenne a notinoval kapcsolatban, dehát ez se olyan égbekiáltó bűn, hogy a kisebb pl 10 ml-es kiszereléseknél nem mindenhol tüntetik fel, hogy fújós parfümről van szó vagy rollerballról. Ilyenbe sajna futottám már bele, voltam is mérges, mert parfüm helyett rollerballt vettem. De ennyi kifogásom/észrevételem van a notinoval kapcsolatban. Én bátran ajánlanám bárkinek és tényleg csak annyit tanácsolnék, hogy mikor leadjátok a rendelést, még mielőtt rányomnátok a véglegesítés gombra még egyszer fussátok át a választott parfüm adatait. Igaz nem a Notinon hanem egy másik webáruháznál jártam úgy hogy nem olvastam el rendesen hogy mit veszek és mikor megérkezett akkor vettem észre, hogy olyan parfümöt rendeltem, aminek a kupak tetején lévő dísz le volt törve. Fel is voltam háborodva, de mikor elolvastam megégyszer a rendelésem részletezését akkor láttam, hogy oda volt írva a parfüm mellé, hogy kipróbált terméket vettem. Olvassatok utána, hogy a választott parfüm összetevőit nem-e változtatták meg, nem esett-e át reformuláción, nézzétek meg a kiadást, hogy nem-e valami summer/winter/holiday anyámkínja edition, mert azok összetevői eltérhetnek az eredetitől, illetve az én hülyeségemből kiindulva azt is nézzétek, hogy kipróbált termékről van-e szó. A notino tutira feltünteti.
Egyedül nekem a parfum.hu weboldallal vannak negatív tapasztalataim, illetve…ha már Douglas…na azzal kapcsolatban is volna észrevételem. A parfum.hu-n már többször is előfordult, hogy adtam le rendelést parfümre, majd a leadást követően pár nap múlva írtak nekem, közölték, hogy amire leadtam rendelést az igazából nincs is. De azért a rendszerük engedte, hogy kosárba rakjam…a Douglas pedig jó ideig olyan kiszállítási módot is feltüntetett a weboldalán, ami a rendelés leadásakor derült ki, hogy nem is tudnak vállalni. Mostmár nincs nekik feltüntetve, de pl ki volt nekik írva, hogy csomagpontra/automatába is szállítanak, de mikor adtam le a rendelést derült ki, hogy vagy GLS vagy bemegyek érte…

Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy egy parfümöt két különböző forgalmazó majdnem 40e Ft-os árkülönbséggel hirdet? Elvileg mindkettő megbízható. Konkrétem az Amouage Sunshine érdekelt, és a neroliban 130, a Parfüm.hu-n 89 e. Eleve tikkel a szemem az ilyen árkategória miatt, de még ha még ennyiért ráadásul hamis is, akkor én felkötöm magam.

+1 Notino mellett, soha nem kaptam gyanús parfümöt tőlük, és sokszor van akció, ajánlom még
Vip.parfüm webáruházat és parfimo.hu-t

Szia!
Mi volt a gondod a Parfüm.hu-val? Bánásmód, vagy eredetiség?

Nyugi, ekkora árrés belefér, bármennyire durvának hangzik is. Tőlünk nyugatabbra egészen más árszínvonalon fordulnak elő a kozmetikumok. Most az Amouage-ról konkrétan nem tudok, nem vettem még egyetlen parfümjüket sem, de általánosságban igaz, hogy 30-40-50%-os különbségek tudnak lenni a magyar listaárhoz képest, és akkor ez kisker ár, nagykerben további árrés lehet. Önmagában véve ez az ár még nem lenne gyanús.
A parfum.hu-nak vissza lehet küldeni felbontott parfümöt? Notinóról szólva én ezt nagyon szeretm bennük, hogy ők visszaveszik a bontottat is.

Mindkettő normál parfüméria elvileg, csak működtetnek webáruházat is. Így nekem eléggé fura ekkora árkülönbség. Nem tudom, hogy a parfüm.hu-nak vissza lehet-e küldeni bontott cuccot.

A linken a termékgarancia és visszaküldési lehetősegek vannak.
Többször rendeltem már tőlük , soha semmivel sem volt gondom. Kérdés esetén nyugodtan fel lehet hívni őket, nagyon kedvesen válaszolnak mindenre.

Szia! Fent leírtam mi a baj vele!

1 Likes

Én az alábbi magyar weboldalakat tudom ajánlani, ezekkel eddig még semmi bajom nem volt. Parfüm gyüjtő vagyok, sokszor rendelek. Énis szívesebben venném meg boltban személyesen, de itt a környékemen állandóan ki van fosztva minden drogéria, úgyhogy maradnak a weboldalak:

• Notino (eddig semmi baj nem volt, feltüntetik adott parfümnél, ha már ki lett próbálva, rengeteg az akció, rengeteg az újdonság, gyorsan megjelennek az oldalon a friss megjelenések, gyors a szállítás)
  • Parfimo ( még a notinonál is olcsóbb! aki szereti a kis kiszereléseket az mindenképp nézelődjön itt, mert sokszor van náluk travel size kiszerelés is…sajnos a többi webáruházban valamiért nem szokás)
  • Parfümstar ( ez már drágább, viszont árul ritkaságokat is, újdonságok nagyon döcögősen kerülnek fel eladásra, van parfümjük, ami már több mint egy éve kijött, de náluk még csak most újdonság)
  • Brasty ( olcsó, sokféle kiszerelés!)
  • Makeup ( na ez most a nagyágyú, konkrétan Bath & Body Works-es termékeket is árul, bár egyenlőre még nem nagy a választék. Olcsó!)
  • parfum.hu ( végső soron ezt is ajánlom, mert minsőgéi problémám itt se volt még viszont a weboldalukat jobban karban tarthatnák, mert belefutottam már olyanba, hogy leadtam egy adott parfira a rendelésem, elküldtem, majd visszaírtak, hogy nincs az amit én akarok, mégis engedte a rendszer, hogy kosárba rakjam)
  • Douglas (mert hát miért is ne, ez tuti nem árul bóvlit, de olyan szinten túl van minden árazva, hogy csak nagyon ritkán szoktam innen bármit is venni)
8 Likes

Rendeltem a notino-ról, rendben megjött a csomag. Viszont nem küldtek számlát se emailben, se a dobozban. Ez normális? Szerintem nagyon nem…
Emailben csak egy automata rendelés-visszaigazoló email jött, számla nem.

A profilodbol le tudod tölteni a számlát, a megrendeléseim menüpont alatt.IMG_6880

3 Likes

Köszi szépen!

Ismeritek ezt a webáruházat? Több kisebb kiszerelésű parfümöt lehet tőlük venni.
The Scent Sampler

1 Likes

Sziasztok! Erről az oldalról rendelt már valaki, eredetiek a termékek? https://illatarzenal.hu/

Sziasztok!
A parfümbirodalom megbízható bolt?

Nem rendeltem tőlük, de most utánanéztem az oldalnak. A KINGELEKTRIK Kft. üzemelteti az oldalt, ugyanúgy, mint az illatarzenal.hu-t. A cég főtevékenysége a villanyszerelés. A ceginformacio.hu oldal szerint 10 negatív eseménye van a Kft.-nek. Egy budapesti bejegyzett székhelye van (Podmaniczky u., a céggyűjtőhely), ami csak székhely, nem telephely. 1 személyes cég, 1 ügyvezetővel.
Kapcsolatba lépni velük csak mobiltelefonon vagy űrlapon lehet. Ja, van egy e-mail cím is (szerencsére nem gmail-es).

Nem mondom, hogy megbízhatatlanok, de nekem gyanúsak. Nem rendelnék tőlük.

7 Likes