Megbízható/kedvenc eladók a piactéren!

Jaj de durva, elég pocsék minőség ha így kiszárad a felső réteg, én se vagyok ilyen egy palettából rendszeresen sminkelő típus, mindig váltogatom épp mi tetszik, köszönöm az őszinte véleményed, ezek után nem feltétlen vágyom a latex formulás termékeik kipróbálására…

1 Likes

Ugyanígy voltam én is a Secret és Poison Garden palettával. Nyomába sem érnek a Dreamynek (meg a Soul Bloomingnak)

1 Likes

Amikor erre rájöttem, nagyot csalódtam a Nablában. Olyan jó volt értük rajongani és vak hittel megvenni a palettáikat, mert hogy ami Nabla, az csak jó lehet.:frowning:

2 Likes

Én szeretem a Secretet, a Soul Blooming is megvan, de az tényleg krémesebb. Ellenben a kis mono válogatásom felemás érzésekkel tölt el. Szép de elég nehéz használni és persze közel sem olyan mint a weboldalukon a reflektorfényes swatchos videók. A Dreamy is tetszik, de valami jó akció kéne vagy szuper ajánlat a zsibin, hogy megvegyem. Nem túl hasonló a Soul Bloominghoz?

1 Likes

Kb. minden swatch annyira csalóka, mert sokáig köröznek az ujjukkal a panben és a kezedre sokkal erősebben odanyomhatod a festékes ujjad, mint az érzékeny szemhéjra, ahol jóval kevesebb helyed van manőverezni, vigyázni kell a már fenn lévő rétegekre stb.
Az újabb monók, amiknek a kis papírtokja toll mintás, sokkal jobb minőségűek állítólag, mint a régebbi monók.
Szerintem nem hasonlít a Dreamy a Soul Bloomingra, az utóbbinak hidegebbek a színei.

4 Likes

Igazad van nagyon ebben! A 6 mono közt volt tollas is, de már tök nem emlékszem melyek voltak, de ma a Pegasust próbáltam ki, hát az tuti a régi eléggé csalódás volt… nem tettem alá semmilyen réteget és alig lehetett felvinni… köze se volt a marketinges videóhoz… tanulópénznek jó volt, ne nyaljon be az ember mindent ami csillog és duokróm… ezt még duokrómnak se lehetne nevezni :frowning: Nem baj egynek elmegy… Durva, hogy ekkora különbségek vannak márkán belül…

Hmm amúgy kezdek rámozdulni erre a Dreamy-re is, jó, hogy nem hasonlóak akkor, csak pár matt tűnik hasonlónak de tuti a képek csalnak itt is :smiley: Betettem a kívánságlistámba immáron :slight_smile: Köszi a véleményt róla :slight_smile:

1 Likes

A Nablával kapcsolatban sajnos én is ezeket tapasztalom. A Dreamy és a Soul Blooming paletta messze jobb, mint a többi szemhéjfestékük. Az újabb monók sincsenek annyira jók, mint az első két paletta színei, de vannak olyan jók, mint mondjuk a Secret palettában lévők.
Azért nem rossz a többi monó sem, csak nem érik el azt a minőséget, mint a két első paletta.

Az ecseteik klasszak.

Ami talán a legkevésbé vált be tőlük az a korrektor, és a (stick) rúzsok közül van olyan, aminek a formulája kissé keményre sikerült.

3 Likes

Nagyon jó, ott pihen a fiókban egy bontatlan korrektor.:joy:
Nekem a Jolie rúzs volt nagy csalódás, nagyon kemény a formulája, a tollmintás rúzsok meg kicsit szárítanak, de ez még túlélhető.
Az Angel highlighter totál megkeményedett, pedig nem használtam sokat. A pirosítók ellenben jól muzsikálnak (van vagy 4 belőlük), azokat nem bántam meg.

2 Likes

Sziasztok!
Szeretném ajánlani Gyöngyit, tőle vettem ezt a Pur palettát. Nagyon sok érdekes és szép terméke van Amerikából :). Nagyon kedves lány :smiling_face_with_three_hearts:.
https://kremmania.hu/profil/gyongyicsoban

4 Likes

Ez mitől lehet egyébként hogy azok nem olyan jók? Fura ezt sosem értem. Rosszul választották a színeket? Vagy lehetetlen volt vajpuhaságot elérni ezekkel a színekkel? Miért nem csinálták ugyanúgy? Vagy más technikával próbálkoztak? :sweat_smile::thinking:

Szabin vagyok, elkezdtem szelektálni.

Ajánlom magamat. :hugs:
Ez még csak a jéghegy csúcsa. 🤦

https://kremmania.hu/profil/elado/gloria-kedves

14 Likes

https://kremmania.hu/elado/gloria-kedves-thank-you-farmer-be-beautiful-natural-bb-cream

https://kremmania.hu/elado/gloria-kedves-uj-15-ezer-ft---paco-rabanne-olympea-solar-edp

Szervusztok, mindenféle előítélet és ellenségeskedés nélkül szeretnék érdeklődni egy eladóról. Marcsi néven fut, nagyon tündéri kedves, ő az, aki sok ilyen smiley-t használ: :’)
Abszolút megbízhatónak tűnik, több mint 1000 adásvétellel, kezdeményeztem is nála egy vásárlást. Viszont nekem csak ritkán válaszol az e-mailre, 4-5 naponta, most pedig igencsak el van tűnve. Nagy szükségem lenne az illatokra, amik nála elérhetőek, de félek utalni, mert ha ismét eltűnik, megkapom-e a termékeket egyáltalán? Kérdésem: másnak is lassabban ment az adásvétel vele?
Ismétlem, semmi ellenérzés nincs bennem, csak nyilván féltem a pénzem.

Igen, ő nagyon lassan válaszol sajnos, az első vásárlásom is ilyen nehézkesen ment, de megkaptam mindent, sőt, még telepakolta ajikkal is. Azt hiszem az általa tervezett időpontnál 1 nappal később adta fel a csomim. Mondjuk ez évekkel ezelőtt volt. Milyen illatokat néztél ki? :slight_smile:

2 Likes

Köszi a megnyugtatást, örülök, hogy sikerült vele az adásvételed, akkor remélem, nekem is reagál majd hamarosan.
Jeanne Arthes Cobrát néztem ki, meg egy kis Yves Rocher So Elixir Purple-t és Boss Deep Redet. Ezek azért viszonylag ritkának számítanak már, nem? Mindenesetre nagyon kellenének. :sweat_smile:

1 Likes

Biztosan fog, de lehet én újra írnék neki, megnézte akkor nem volt ideje/tudott írni aztán meg lehet elfelejtett rá válaszolni. (Velem ilyen megesik :sweat_smile: )

A Cobrát leszámítva a többieket elérhetőnek látom:

https://www.notino.hu/hugo-boss/deep-red-eau-de-parfum-nknek/

https://www.yves-rocher.hu/so-elixir-purple-eau-de-parfum-50ml

A Cobra amúgy Dior Poison dupe, ha sos kell hátha Poisont könnyebben találsz :slight_smile:

1 Likes

Igen, újra írtam neki, remélem, nem haragszik meg. :slight_smile:
Drága vagy, köszönöm! Bár csak kis mennyiséget szerettem volna mindegyikből, a Poison dupe-ot is direkt, kíváncsi vagyok rá :relaxed:

1 Likes

A Purple Elixirből tudnék küldeni én is, ha gondolod, írjál az asianlover.km@gmail.com-ra! Nincs fent ez nálam, mint hirdetés, de pont most ősszel használok még egy üveget, szívesen megosztom, ma rendeltem pont újdonságokat is :see_no_evil:

1 Likes

Igazán nincs mit, biztosan nem fog :blush:
Remélem sikerül beszerezni a kincseket :blush:

1 Likes