Jaj de durva, elég pocsék minőség ha így kiszárad a felső réteg, én se vagyok ilyen egy palettából rendszeresen sminkelő típus, mindig váltogatom épp mi tetszik, köszönöm az őszinte véleményed, ezek után nem feltétlen vágyom a latex formulás termékeik kipróbálására…
Ugyanígy voltam én is a Secret és Poison Garden palettával. Nyomába sem érnek a Dreamynek (meg a Soul Bloomingnak)
Amikor erre rájöttem, nagyot csalódtam a Nablában. Olyan jó volt értük rajongani és vak hittel megvenni a palettáikat, mert hogy ami Nabla, az csak jó lehet.
Én szeretem a Secretet, a Soul Blooming is megvan, de az tényleg krémesebb. Ellenben a kis mono válogatásom felemás érzésekkel tölt el. Szép de elég nehéz használni és persze közel sem olyan mint a weboldalukon a reflektorfényes swatchos videók. A Dreamy is tetszik, de valami jó akció kéne vagy szuper ajánlat a zsibin, hogy megvegyem. Nem túl hasonló a Soul Bloominghoz?
Kb. minden swatch annyira csalóka, mert sokáig köröznek az ujjukkal a panben és a kezedre sokkal erősebben odanyomhatod a festékes ujjad, mint az érzékeny szemhéjra, ahol jóval kevesebb helyed van manőverezni, vigyázni kell a már fenn lévő rétegekre stb.
Az újabb monók, amiknek a kis papírtokja toll mintás, sokkal jobb minőségűek állítólag, mint a régebbi monók.
Szerintem nem hasonlít a Dreamy a Soul Bloomingra, az utóbbinak hidegebbek a színei.
Igazad van nagyon ebben! A 6 mono közt volt tollas is, de már tök nem emlékszem melyek voltak, de ma a Pegasust próbáltam ki, hát az tuti a régi eléggé csalódás volt… nem tettem alá semmilyen réteget és alig lehetett felvinni… köze se volt a marketinges videóhoz… tanulópénznek jó volt, ne nyaljon be az ember mindent ami csillog és duokróm… ezt még duokrómnak se lehetne nevezni Nem baj egynek elmegy… Durva, hogy ekkora különbségek vannak márkán belül…
Hmm amúgy kezdek rámozdulni erre a Dreamy-re is, jó, hogy nem hasonlóak akkor, csak pár matt tűnik hasonlónak de tuti a képek csalnak itt is Betettem a kívánságlistámba immáron Köszi a véleményt róla
A Nablával kapcsolatban sajnos én is ezeket tapasztalom. A Dreamy és a Soul Blooming paletta messze jobb, mint a többi szemhéjfestékük. Az újabb monók sincsenek annyira jók, mint az első két paletta színei, de vannak olyan jók, mint mondjuk a Secret palettában lévők.
Azért nem rossz a többi monó sem, csak nem érik el azt a minőséget, mint a két első paletta.
Az ecseteik klasszak.
Ami talán a legkevésbé vált be tőlük az a korrektor, és a (stick) rúzsok közül van olyan, aminek a formulája kissé keményre sikerült.
Nagyon jó, ott pihen a fiókban egy bontatlan korrektor.
Nekem a Jolie rúzs volt nagy csalódás, nagyon kemény a formulája, a tollmintás rúzsok meg kicsit szárítanak, de ez még túlélhető.
Az Angel highlighter totál megkeményedett, pedig nem használtam sokat. A pirosítók ellenben jól muzsikálnak (van vagy 4 belőlük), azokat nem bántam meg.
Sziasztok!
Szeretném ajánlani Gyöngyit, tőle vettem ezt a Pur palettát. Nagyon sok érdekes és szép terméke van Amerikából :). Nagyon kedves lány .
https://kremmania.hu/profil/gyongyicsoban
Ez mitől lehet egyébként hogy azok nem olyan jók? Fura ezt sosem értem. Rosszul választották a színeket? Vagy lehetetlen volt vajpuhaságot elérni ezekkel a színekkel? Miért nem csinálták ugyanúgy? Vagy más technikával próbálkoztak?
Szabin vagyok, elkezdtem szelektálni.
Ajánlom magamat.
Ez még csak a jéghegy csúcsa. 🤦
Szervusztok, mindenféle előítélet és ellenségeskedés nélkül szeretnék érdeklődni egy eladóról. Marcsi néven fut, nagyon tündéri kedves, ő az, aki sok ilyen smiley-t használ: :’)
Abszolút megbízhatónak tűnik, több mint 1000 adásvétellel, kezdeményeztem is nála egy vásárlást. Viszont nekem csak ritkán válaszol az e-mailre, 4-5 naponta, most pedig igencsak el van tűnve. Nagy szükségem lenne az illatokra, amik nála elérhetőek, de félek utalni, mert ha ismét eltűnik, megkapom-e a termékeket egyáltalán? Kérdésem: másnak is lassabban ment az adásvétel vele?
Ismétlem, semmi ellenérzés nincs bennem, csak nyilván féltem a pénzem.
Igen, ő nagyon lassan válaszol sajnos, az első vásárlásom is ilyen nehézkesen ment, de megkaptam mindent, sőt, még telepakolta ajikkal is. Azt hiszem az általa tervezett időpontnál 1 nappal később adta fel a csomim. Mondjuk ez évekkel ezelőtt volt. Milyen illatokat néztél ki?
Köszi a megnyugtatást, örülök, hogy sikerült vele az adásvételed, akkor remélem, nekem is reagál majd hamarosan.
Jeanne Arthes Cobrát néztem ki, meg egy kis Yves Rocher So Elixir Purple-t és Boss Deep Redet. Ezek azért viszonylag ritkának számítanak már, nem? Mindenesetre nagyon kellenének.
Biztosan fog, de lehet én újra írnék neki, megnézte akkor nem volt ideje/tudott írni aztán meg lehet elfelejtett rá válaszolni. (Velem ilyen megesik )
A Cobrát leszámítva a többieket elérhetőnek látom:
https://www.notino.hu/hugo-boss/deep-red-eau-de-parfum-nknek/
https://www.yves-rocher.hu/so-elixir-purple-eau-de-parfum-50ml
A Cobra amúgy Dior Poison dupe, ha sos kell hátha Poisont könnyebben találsz
Igen, újra írtam neki, remélem, nem haragszik meg.
Drága vagy, köszönöm! Bár csak kis mennyiséget szerettem volna mindegyikből, a Poison dupe-ot is direkt, kíváncsi vagyok rá
A Purple Elixirből tudnék küldeni én is, ha gondolod, írjál az asianlover.km@gmail.com-ra! Nincs fent ez nálam, mint hirdetés, de pont most ősszel használok még egy üveget, szívesen megosztom, ma rendeltem pont újdonságokat is
Igazán nincs mit, biztosan nem fog
Remélem sikerül beszerezni a kincseket