Megbízható/kedvenc eladók a piactéren!

Ha ismersz megbízható eladót, akitől már vásároltál és jó szívvel ajánlod, oszd meg velünk.

2 Likes

Én személy szerint csak egyszer vásároltam, azóta sem szántam el magam, annyi rosszat olvastam a piactéri furcsaságok topikban. De ha valaki közületek, aktív forumozók közül ajánlást ad, az mindjárt más. :slight_smile:
Speciel engem csak bontatlan termék érdekel, de még azt is látok, néha nagyon jó áron. Arra gondoltam, hogy a megbízható (akár profi) eladók is megérdemelnek egy topikot.

1 Like

Őszintén? Eddig egyik eladóval sem jártam meg, mindegyik tökéletes volt. (A usrnevem ugyanaz krémmánián is)
No persze, volt vagy 3 vásárlásom? Meg alkudni sem próbálok általában (azért, én még hiszek az alkuban mint vevő, ésszerű kereteken belül persze, de használt palettát nem veszek annyiért amiért újonnan is megkapnám amerikából… meg abban is hogy ha már hajlandó vagyok utalni, legalább a szállításban legyünk rugalmasak. Foxpost kimondottan egyszerű - innen is nagy puszi annak akitől a smashbox palettát vettem - de van pick-pack-pont, futár, nem érdekel, kifizetem, csak ne lopják el már megint a postán.)

Jóvanna. Rant volt. Tudom én. Befogtam :smiley:

úgyse rendelek egy darabig még zsibiről, azért a nemzetközi magánszállítás nekem is sok. Főleg, hogy ide bakker a számlákat nem képesek néha kihozni…

4 Likes

Akiktől vásároltam, mindannyian megbízhatóak voltak! Myrtle, Quebeck, Vtina85 tőle sok dolgot vettem :star_struck: Hirtelen ők jutnak eszembe, de mindenki kedves, rugalmas szuper eladó volt :heartpulse:

2 Likes

Quebeck tényleg nagyon megbízható és aranyos, andrea91 nagyon kedves még és szuper cuccai vannak jó áron. Nem én vagyok a zsibizés királynője, de eddig minden rendben ment. Parfumvilag-tol vettem sok sok parfümmintát, ott is minden rendben ment.

2 Likes

Eddig mindenki teljesen megbízható volt nekem is. Az oldalon is ugyanaz a nevem, mint itt. Én is főleg bontatlan dolgokra utazok. Aki “hivatásos” és vásároltam tőle az Quebeck és őt csak ajánlani tudom. Meg persze én is megbízható vagyok, remélem :smiley:
Szeretek külföldről rendelni és várni, hogy ideérjen az áhított termék, ezért nem vásárolok pl.: Vtina85-től, plusz nekem így olcsóbb is.

3 Likes

Parfumvilag-gal nekem is pozitív a tapasztalatom. Nem vagyok hajlandó kunyerálni a mintákat, inkább vettem tőle tucatnyit aztán tesztelgetem őket.

2 Likes

Quebecket megtaláltam, és sok ismert nick-ket láttam a vevők között. Nála szívesen vásárolnék, de mostanában nem láttam semmit, ami fogam alá való. Arra gondoltam, ha nem fáradság, linkeljünk, mert amúgy marad a guglizás.
https://kremmania.hu/profil/elado/quebeck

2 Likes

Több mint 250 vásárlásom volt már zsibin, senkivel nem volt még gond. De megvannak a kedvenc eladóim akiktől nem egyszer vásároltam már:
Nagyon szeretem Dórit, csodás termékeket vettem már tőle nem is tudom hány alkalommal:
https://kremmania.hu/profil/cassie25

Zsuzsi is mindig kifogástalan és eredeti termékeket árul, vele is többször üzleteltem már. Tőle van a gyönyörű lila Viseart palettám, a Jaclyn Hill paletta, és igaz már eladtam, de a Too Faced arcpalettát is vele boltoltam.
https://kremmania.hu/profil/zsucci93

Hajnival is megszámlálhatatlan üzletem volt, szerintem én vagyok az egyik törzsvásárlója :sweat_smile:
https://kremmania.hu/profil/hajnalcsillag

Szilvitől is vásároltam többször, ő is megbízható, rugalmas eladó
https://kremmania.hu/profil/szilva86

Ha jól tudom Detti most nem aktív Krémmánián, de tőle is sokat vásároltam
https://kremmania.hu/profil/heloise

Katától már a kezdetektől vásárolok, és ő is korrekt, rugalmas és minőségi dolgokat árul
https://kremmania.hu/profil/kata791

Pupa termékeket Nettitől szoktam venni:
https://kremmania.hu/profil/szutyo-beauty-blog

Mónitól is többször vásároltam már:
https://kremmania.hu/profil/moncsika73

Erikától is a kezdetektől vásárolok, sok rúzst vettem tőle:
https://kremmania.hu/profil/erika81

Kriszti is szuper megbízható, tőle vannak a Colourpop paletták:
https://kremmania.hu/profil/vtina85

Erzsit is szeretem, van tőle Mac pirosítóm, rúzsom, EL parfümöm
https://kremmania.hu/profil/quebeck

De vásároltam már fórumtagoktól is, volt akitől többször is, és nagyon szeretlek titeket lányok egytől-egyig! @Amadea @zalla @BlackXentric @Kamea @Montelino @whitemerci

13 Likes

Igen, ilyen listára gondoltam, köszi.
A kedvenc eladót beleraktam a topik nevébe. :slight_smile:

2 Likes

Én sem vagyok a zsibizés nagymestere, de eddig minden üzletem rendben volt. :slight_smile: Többször vásároltam fórumtagoktól, adtam el fórumtagoknak, nekem ez adja a legnagyobb megbízhatóságot. Hivatásos eladóval még nem volt dolgom.

Cassie25-tel, Tinával, Quebeckel nekem is jó tapasztalataim vannak, a listát meg kiegészíteném Györgyivel:
https://kremmania.hu/profil/georginah
Nagyon szép termékei vannak jó áron, rugalmas és kedves, mindig úgy adja át a vásárolt dolgot, mintha én tennék neki óriási szívességet.:slight_smile: És eddig minden bevált, amit tőle vettem, lassan úgy tekintek rá, mint egy szerencsehozó kabalára.:smiley:

1 Like

Sziasztok! Biztos furcsa de én bár új vagyok itt megbízható eladónak tartom magam. Van jópár dolog amit mostanában vásároltam, máshol el is tudtam adni olcsóbban, mint ahogy vettem és mindenki elégedett volt. Főleg szemfesték palettáim vannak, meg 1-2 highlighter. Kicsit nagyobb volt az étvágyam mint amennyire éhes lettem volna:) Van itt is fenn két termékem.
https://kremmania.hu/elado/blumarine-5200-ft---uj-bontatlan-zoeva-screen-queen-szemhejpuder-paletta
https://kremmania.hu/elado/blumarine-2700-ft---uj-bontatlan-makeup-revolution-1-million-palette

3 Likes

Sziasztok! Nekem Pirosarany az egyik kedvencem, szuper cuccai vannak jó áron, többnyire érintetlenek! Viszont vigyázni kell, szereti, ha jovahagyast követően azonnal reagálsz és utalsz :blush:
Parfümök terén Maksi! Több száz üveg niche parfümgyűjteménnyel rendelkezik, igazi műértő profi. Nagyon igényesen felcímkézett fújósokat küld. Csodás illatai vannak még nina 69-nek is :blush:

4 Likes

Kedves @noisette, raksz be linket? Köszönöm, egyszerűbb rákeresni. :slight_smile:

Jaj, persze, bocsánat :slight_smile: Szerkesztem az előbbit!

1 Like

Maksi gyűjteménye valóban varázslatos, csak ámulok. Jó lenne véleményeket is olvasni tőle.

1 Like

Maksitól már én is vásároltam, hülyén hangzik, de a nyomtatott, gondosan felragasztott címkék olyan jólesnek a lelkivilágomnak.:slight_smile:

3 Likes

Igen, sajnálom, hogy Kremmanian nem aktív, de van saját facebook csoportja Illatbirodalom néven, remek kis közösséget tart össze :blush:

Kremmanian a kedvenc parfümszakértőim Lazolkov és Laurencia (Medora) :rose:

2 Likes

Pirosarannyal én is úgy jártam, hogy késő este/éjjel leütöttem nála egy terméket, szinte azonnal reagált is. Írtam neki, hogy már ágyban vagyok, èpp alváshoz készültem de másnap délután, munka után fogok utalni. Azt mondta oké, ennek ellenére ebèd után vagy kora délután rám írt, hogy ő már feladta a csomagot és jó lenne ha utalnék már. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, mert becsületesnek tartom magam, soha nem vernék àt senkit. Meg én is pozitívan és bizalommal állok hozzà az emberekhez (tudom nem mindig kellene) szóval írtam neki, hogy oké nem felejtettem el de dolgozom és csak munka után tudok ezzel foglalkozni. Végül pozitív hangulatban zàrtuk az üzletet és máskor is vásárolnék tôle, csak mégis azért kellemetlen volt kicsit ez a szituáció.

2 Likes