Megbízható/kedvenc eladók a piactéren!

Hát igen az az egyik legszebb szín benne, imádom ezt a színt mindenhol :heart_eyes: A Zulu palettámban is van egy tányérnyi méretű :smiley: Bár nem amiatt vettem meg az csak hab a tortán volt, imádom a papagáj színeit :face_with_hand_over_mouth:

Ha kedvezőbb áron vennéd és nem bánod, hogy használt (én kérnék azért saját képet is, nem is értem miért ilyennel tesznek fel egy használt terméket, de lehet nincs gyakorlata az eladónak csak)

https://kremmania.hu/elado/regi97-lime-crime-venus-immortalis-palette

2 Likes

Köszi, lehet hogy megérdeklődöm :slight_smile: igazán szép ez is :slight_smile:

1 Likes

A Dreamyn folyamatosan gondolkodom, hiába vannak ilyen színeim, de az a minőség… @Kokapu megmutatta a sajátját, olyan, mint a Soul Bloomingé, vagy még jobb.
Sajnos nekem se a Poison Garden, se a Secret nem üti meg ezt a minőséget, ezért inkább megbecsülöm a jót és majd beszerzem a Dreamyt, imádok vajpuha színekben tapicskolni.
A Docolor ecsetek is érdekelnek, de majd az eredeti oldalról, mert a PP-án alapvetően elég drága.

2 Likes

Azért mertem megrendelni az ecseteket, mert most viszonylag jó áron volt, 5 ezer forintért a 11 darabos. A hivatalos oldalon valamivel olcsóbb lett volna, de a szállítás még rájött volna, így aztán úgy döntöttem, ezt a pici többlet költséget most elviselem.
A többi Nabla egyelőre engem sem mozgat meg, bár az új Cutie-k közül van tetszetős, de rémlik, mintha olvastam volna itt a fórumon, hogy azoknak változó a minősége.

3 Likes

Pontsoan ,ahogy Amadea írta, megvettem megint ,biztos, ami biztos. Természetesen nem használom, de mielőtt eladnám, rájövök, hogy mégis olyan szép. És ez a vége, hogy vétel után vagy használom keveset, vagy egyáltalán nem. Szerintem leárazáskor vettem újra az abh angol oldalán. :smiley: :rofl: Párom szokta mondani : tudta, hogy nem vagyok 100 -as. Én megvigyorogva: soha nem is állítottam, hogy 100-as vagyok. És ez így jó.

4 Likes

Jaj, ez a gondolatmenet nálam is… :rofl:

2 Likes

Talán @zalla -nak volt meg az egyik Cutie paletta, de nem vagyok benne biztos.

2 Likes

Nekem megvan az egyik Cutie (a nude, talán az az első). Rossz tapasztalataim voltak vele, de főleg a latex matt árnyalatok miatt. Ha jól látom ebből a típusból az összes többi Cutie palettában nincs, vagy maximum 1 árnyalat van.

1 Likes

Hát ez muris történet nagyon :smiley: Így szeretünk :kissing_heart:

1 Likes

Miért volt rossz ez a latex formula? A Dreamy 2-ben azt hiszem két latex formulás árnyalat is van, akkor ez nem valami jó cucc?

1 Likes

Köszönöm a megerősítést. Megvizsgálom majd akkor az árnyalatokat, és meglátom. De lehet majd még fogok érdeklődni, ha nem baj :slight_smile:

1 Likes

Én sokáig gondolkodtam hogy megvegyem-e. Egy videóban viszont a matt szürke annyira gagyi semmilyen swatchot húzott próbánál hogy még a tesztelő is ledöbbent. Egy revolution többet tud. 8 színből ilyen vacakul teljesíteni? A gyártó nem is értem hogy engedhette piacra dobni így.

1 Likes

Megveszi majd a terméket? :slight_smile: Én szivesen megveszem ha nem :). Már kiakartam próbálni Yves rocher terméket :). Félre ne értsd :sweat_smile:. Ja már látom, hát ha nem viszi el akkor én vagyok a biztos vevőd :blush:.

1 Likes

Egyelőre még nem jelentkezett. Hagyok időt neki a hétvégén, ha továbbra sem ír, szívesen odaadom neked. :slight_smile: Viszont sajnos most csak a posta, Foxpost jöhet szóba, nem tudom mennyire probléma ez így :slight_smile:

1 Likes

@macooka Nem probléma, teljesen jó :).

1 Likes

Rendben, akkor hétfőn jelentkezem, hogy írt-e :slight_smile:

1 Likes

De durva :open_mouth: :open_mouth: Mondjuk engem az a nyolcas dolog sose fogott meg bevallom… még szerencse ezek szerint akkor…

Az ujjamon megjelent az árnyalat, a swatchokon még csak-csak látszódott valami, de ecsettel konkrétan képtelen voltam látható mértékben felvinni a szemhéjamra a festékeket. De rájöttem, hogy mi lehet a baja (miután kényszerítettem magam, hogy mégis használjam). Ki volt száradva a felső réteg. 4-5 alkalom után elkezdett krémesebbé válni a festék. Könnyebb volt felvinni, szebben lehet mintákat is húzni vele. Szerintem van egy bázisa, ami nélkül nem igazán szuperál. Ha rendszeresen használja az ember, akkor velószínűleg nincs gond, de alkalomszerű sminkeléshez nem igazán szerencsés, mert újra és újra kiszárad a felső réteg.

1 Likes

A Lime Crime Venus Immortalist ne vegyétek meg, nagyon szép, de a formulája szörnyű, a mattok egyáltalán nem pigmentáltak, és kb. két használat után lesz a tetejükön egy réteg. Nekem nincs meg, de nagyon szerettem volna megvenni, és minden ismerősöm, aki próbálta lebeszélt róla. :smiley:

Nekem megvan az a paletta, de még nem próbáltam. Meglepő, hogy ennyire rossz a formulája. A többi Lime Crime paletta nagyon jó. Nem értem hogyan cseszték el ennyire. Ha kipróbáltam mindenképp írok róla.

1 Likes