Mindannyian olyan aranyosak vagytok
Köszönöm, ha Marcsi nem jelentkezik, felkereslek!
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy nemrég megtapasztaltam, hogy @asianlover egy maximálisan megbízható és rugalmas eladó, sajnálom, hogy egyre kevesebb kedvenc eladónk marad aktív a piactéren, de közben meg nagyon is megértem őket.
Jajj, de kedves vagy, köszönöm szépen! Ugyanezt tudom én is mondani!
Felhasználóra még lehet keresni, ha már a terméklapok nem is adnak valós képet arról, mi van feltéve eladásra… Ha viccesen akarom felfogni, akkor tulajdonképpen sikerült kiemelniük a személyes jellegét a Piactérnek…
Sziasztok!
Megbízható eladónak tartom magam itt az oldalon is és azt hiszem eddig ez teljesült.Vannak akik visszatérő vásárlóim és voltak akik ajánlottak másoknak is.
Én is jártam így. Egy drága bronzer tört úgy össze amit vettem ,hogy használhatatlan volt mert az összes por az igencsak karcsú csomagolásban landolt… Az volt az érzésem hogy sokkal kevesebb is volt benne mint a fotón látszott előzőleg. Foxpost szállította…Megírtam az eladónak hogy mi történt . Válaszra sem méltatott. Ez hanyagság. Kidobtam.
Ja, hát egyszer én is jártam úgy egy lánnyal, hogy személyes átvétellel vásároltam tőle illatmintákat, a hirdetésben azt írta, hogy bontatlanok, aztán amikor hazahoztam a kis szütyőt és megnéztem a termékeket, akkor láttam, hogy volt olyan, amiben alig lötyögött már fél mili. Írtam is neki egy egyébként tök udvarias meg előzékeny emailt, a válasza valami olyasmi volt, hogy “elpárologtak” belőle. Mondjuk ez igaz, elpárologhatnak, bár van itt nekem egy olyan 5 éves Boss Ma Vie minta, amiben azóta is ugyanannyi mennyiség lapul. Ez örök rejtély marad amúgy számomra, hogy én voltam túl követelőző, vagy ő kamuzott a hirdetésében.
szerk.: tudom, hogy a parfümmintákat sosem töltik tele, ezek bőven az alatti mennyiségek voltak