Te jó ég ,szörnyen sajnálom
Igeen, főleg ha hazamegyek a páromhoz . Én az egyetemet nem szeretem már sajnos, de tudom ez egyéni probléma . Már 4 éve tanulok ott, túl monoton volt már.
Semmit nem tud tenni, nincs munka, nem foglalkoztatnak így senkit, kongnak a szállodák.
Még az 5* is.
Leállították, ill. Minimalizálták a repülőket, nem jöhet be senki, mit vártak ki vesz ki ott szobát?
A szegény ember?
A legolcsóbb szoba 1 estére 250 ezer, és 3millió a legdrágább.
Sajnos még csak most kezdődnek a kirugások…megint lesz egy rakas munkanélküli.
És ha rendeződnek is a dolgok, utána is nehéz lesz szerintem visszaállni majd a rendes kerékvágásba.
Annyira sajnálom ezeket az embereket, nagyon 2008-as válság érzés van kialakulóban Ki képes munka nélkül ezeket a horror albiárakat is fizetni
Na igen, az, hogy egy 5* szálloda, (vagy hotellánc?) ne rendelkezzen annyi tartalék erőforrással, amivel legalább a betegbiztosítást meg némi kis alapot fizessen legalább egy ideig a dolgozóinak, az nem csak hogy etikátlan, de gusztustalan is. Határozottan bíróságra vinném a dolgot. Remélem hogy csak születik ezekre a helyzetekre valami humánus vagy annak nevezhető megoldás.
Rengeteg mocsokság megy egy ilyen szállodában ám, mesélt pár dolgot.
Még a borravalót is lenyúlják egymástól meg egyebek…
Igen sajnos tudom, nekem is volt egy igen rövid időszakom a szállodaiparban, nem is szoktam reklámozni.
Mindenesetre az ilyen hotelek, cégek listáját simán közzé lehetne tenni, ezzel a döntéssel többet ártanak saját maguknak, mint amennyit vélnek megspórolni a dolgozóikon!
Nem pont a mostani itthon létben fedeztem fel újra ezeket a termékeket de mindenképp az elmúlt egy hónapban:
Amíg el nem fogy, kizárólag ezt a Pupa szemhéjstiftet használom szemhéjalapként. Jobb mint bármi más, amit eddig próbáltam (Too Faced, Mac Paint Pot, Milani, Artdeco, Rimmel, S-he, Rdel Young)
Hamarosan el is fogy (002-es szín)
Mostanában minden este ezt a TIU ajakolajat kenem fel. Komolyan mondom, semmivel nem tud kevesebbet mint a Clarins hasonló terméke. Csak töredék áron persze.
Mióta megvan (1 hónapja) nem tudom letenni és tényleg minden nap használom ezt a Szempillaprimert
Az a Pupa stift valóban csúcs tavaly akcióban vettem vagy 5 féle színt, a legmelegebb napokon is kiválóan tartott!
Van még egy színem belőle a 005- Desert Taupe (szürkés árnyalat) de szinte még nem is használtam. Ha elfogy a 002-es, próbálom elhasználni ezt is.
Letöröltem KM piactérről az eladó termékeimet. Úgysem akarok most postára mászkálni ebben a helyzetben. Azon gondolkodom, hogy némelyik eladásra szánt termékemet (pl. BH Cosmetics Zodiac paletta) újra fel kellene fedeznem és megtartani. Amúgy sem a minősége miatt akartam eladni, hanem a felhalmozás miatt.
Ők vannak meg nekem, szerintem a fehéret ki fogom próbálni alapnak, még eddig sosem használtam, túl fehér volt
Igaz a nyarat vártam a szájfényekkel, de mivel folyékony termékek nem akarom túl sokáig tárolni őket, így itthon kenegetem fel. Feldobják a napomat, kivéve a Beetique az elég csalódás felkenve
Azt kell mondjam ez a home office valamiért jobbat tesz a low buy-omnak, annak ellenére, hogy online szoktam vásárolni. Egyszerűen annyit dolgozom itthon, hogy ebédelni sincs időm felállni, nemhogy vásárolgatni
Nekem a szám behisztizett az utóbbi 2 hétben, úgyhogy előkaptam a szekrény mélyére rejtett Dr.PawPaw balzsamomat és egyszerűen csodás. Csak ezzel a számon tudok létezni mostanában. Nem is értem miért nem használtam többet.
Sminkelni csak azokon a napokon szoktam, amikor tudom, hogy ügyfélmegbeszélésem lesz videokonferencián, akkor kis szemceruza, spirál, szemöldökceruza, szájfény, hogy ne nézzek már ki csövesnek…
Lestem is, hogy hova lettél mostanában
Nem vagy csöves smink nélkül sem, nem mondj ilyet, irgum-burgum
Nálunk még nincs teljes home office. Váltva vagyunk az irodában, és a maradék időben otthonról, amit lehet. Ma már volt erőm a fényvédőn túl cc krémet feltenni, meg kis pirosítót. Az elmúlt egy hétben semmit nem használtam, vasárnap kis szempillaspirál, de ennél többre még nem futja. Aztán később hátha.
Nem tudtam a nyuszis kép alatt írni, nem tudom miért, úgy hogy itt írom, h milyen aranyos kis cukortündér Mamusz-nyuszi! Fotogén kis maszat!
Jaj aranyos vagy Én határozottan annak érzem magam ilyenkor
Csak nem hagyja magát. Egy-egy fotóért órákat kell ülni, különben hamar értésemre adja, hogy vigyem a közeléből a kamerát