Nagyon szeretem én is, hozzám közel áll a stílusa, ahogy sminkel, az egész megjelenése, tőle is sokat tanultam.
Meg nagyon természetes! Az is tetszik a stílusában.
Köszönöm szépen a biztatást. Láttam már sok sminkes videót, de én nem tudom őket leutánozni. Talán valamikor adok esélyt egy tanfolyamnak, ahol valaki megfogja és irányítja a kezemet, talán úgy sikerülni fog:smiley:
Viszont akkor személyre szóló tanfolyamon vegyél részt, mert a csoportoson senki nem fog tanácsot adni semmiben. A kezedet pedig végképp nem fogják meg, mert az ecset végig a Te kezedben lesz!
Én egy jobbfajta szempaletta árát adtam ki a tanfolyamra, utólag már megbántam, hogy elmentem. De arra talán jó volt, hogy elinduljak valamerre, bízom benne, hogy segíteni fog Neked is!
Nekem most ez:
Csodaszép
Ezt én is nagyon néztem, de mivel annyira szép, hogy nem nyúltam volna bele ezért kihagytam.
Ugyanezen okból kifolyólag nem vettem meg ezt.
Én valószínűleg belenyúlnék persze csak azután, miután kigyönyörködtem magam benne.
Én se nyúlnék bele szivesen
A jobb oldali rúzs nekem különleges, annyira szép:
Új Chikuhodo ecsetek (remélem, elfér itt):
Tényleg gyönyörű! A színe és az állaga is!
Jaaaj
The Face Shop Twinkle Showing Tint. A szín nem érdekes, van egy ilyenem. Mint ajakkence nem vált be, de ultracuki a mini hógömb a tetején. Tényleg hullik a csillám benne, ha felrázom
Hát ez tényleg übercuki
Azt hiszem az Catrice (vagy Essence?)őszi szortimentjében voltak ilyen felületű rúzsok 2 éve. Vettem is.
Igen, tudom a kezem fogását képletesen értettem.Köszönöm szépen még egyszer.
Tegnap majdnem vettem egy L’oreál palettát,szép rózsaszínes színekkel, de lebeszéltem magam, mert a szürke verziója ott van a fiókban néhány hónapja, még ki sem bontottam.
Létezik valahol smink múzeum? Ellennék benne pár órát, azt hiszem.
Ne haragudj, ha esetleg szerencsétlenül fogalmaztam, belőlem is csak a csalódottság beszélt, mert én is többet vártam tőle. Azt hittem, hogy majd személyre szóló tanácsokkal látnak el! Ezzel ellentétben semmilyen területbe nem mentünk bele mélyebben. A kontúrozást, bronzosítást, highlighter használatot pl. nem is érintettük, mert az már haladó anyag.
Nekem van hasonló felületű Catrice, de ez… na, azért sóhajtozom utána.