Nagyon guszta, az biztos Azt hiszem a MAC Powder Kiss is hasonló
Meg a Colourpop Blur talán? És a Huda Powerbullet.
Szerintem a Physicians Formula ezen pirosítója is nagyon szép, szoktam gyönyörködni Dm-ben, de még nem próbáltam.
Ezt pont egy karácsony mániásnak kellett most meglátnia Lehet még ebből vásárolni valahol?
Bárcsak tudnám hol kapható! Talán ebay vagy amazon meg ilyen oldalakon. Az enyém nem mai darab és már másodkézből szereztem.
Talán lesz idén valami hasonló arra tuti lecsapok. Nagyon szép darab. Köszönöm a tippeket.
Ma láttam Rossmannban új Catrice rúzsokat. Ilyesmi felületük van. Kipróbáltam a kézfejemen egyet és puha krémes jól pigmentált, a színek is egész jók. Lessétek meg őket ha érdekel.
Köszi szépen! Hm, melyik Rossmannban kellene megnézni…
Az Essence rúzsok közül van olyan, amit ajánlotok? :).
A dm-ben van az Essence This is me, a lányok ódákat zengtek róla, nekem is muszáj volt beszereznem, és nem csalódtam. Szép nude színek nagy választékban, maga a rúzs krémes. Érdemes próbát tenni vele.
De jóó, megnézem majd, köszi az ajánlást!
Melyik, a Demi matt? Én vettem egyet, szerintem nagyon szuper, de a szaga nagyon fura
Igen, nagyon jók! De nekem az essence velvet matte is bejött!
Ha nálunk Zalaegerszegen van, akkor szerintem mindegyikben van.
A nevét nem néztem, a boltban pedig nem szagoltam meg, de lehet.
Talán @silver mesélt korábban a Bésame Cosmeticsről. Nagyon szép darabjaik vannak, az új Csipkerózsikás kollekciójuk is mesésre sikerült, főleg a paletta külseje.
https://shop.nordstrom.com/s/darphin-petal-infusion-lip-cheek-tint/5256101
Ajándékba kaptam, egyszerűen gyönyörű, hetekig nem volt szívem belenyúlni. Meglepő módon nagyon erősen színezi az ajkaimat, bogyós, hideg színe lesz, a szín pedig megmarad, miután beivódik a termék (ez utóbbi elég hamar megtörténik sajnos és nem is valami jó a hidratálásra, utána néha inkább száraznak érezem az ajkaimat). Az illata valami mennyei, ránézni öröm, sokszor csak úgy kinyitom napközben és megillatolom