Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

A tavalyi németországi nyertes nem vitte sokra, de megmutatta magát a Playboy oldalain idén… karrier vége.
Nekem ez az angol verzió tetszett, lehetett volna hosszabb is.

1 Likes

Hát ez zseniális!
Szent Efrém Férfikar - Pandémia :grinning:

1 Likes

https://www.origo.hu/utazas/20200512-ezek-a-legjobb-repuloterek-2020ban-skytrax.html

1 Likes

Ó, bárcsak újra láthatnám a Changit!
Idén megtarthatják a legkihaltabb repterek választását is :joy:

2 Likes

Jártál ott? :astonished:

Igen, szerencsére már többször is. Szingapúr a legkedvencebb helyem a világon! :star_struck: nem szoktam arról ábrándozni, hogy milyen lenne, ha szuper gazdag milliárdos lennék, jól meg vagyunk magunknak, de őszintén szólva, ha valamit kívánhatnék, amit pénzen megvehet az ember, az egy csodás lakás lenne Szingapúrban végtelen költőpénzzel :partying_face: még a repülőterük is egy külön látványosság! És minden évben úgy fejlesztik, hogy legyenek újabb meg újabb attrakciók, nehogy már megunja a kedves turista. Őrület az az egész hely!

5 Likes

nicosia már évek óta megnyerte a címet

4 Likes

Micsoda reklám! Szeretném, hogy nekem is így nézzen ki a szám a matt rúzstól… :rofl:
image

4 Likes

Juj, popólyuk :sweat_smile:

De jó képek! Tök jó néha rácsodálkozni az ilyen átlagos dolgokra! A rovarok ekkora nagyításban azért elég undik :nauseated_face:

1 Likes

Itt nem tudom mi a cél, de nem az eladás, az biztos.:rofl:

2 Likes

Mai napi okosságok…
Egy dolog kimaradt a felsorolásból: az ecetes olló! :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes
2 Likes
3 Likes
1 Likes
1 Likes

Az utolsó nagyon durva… :astonished:

3 Likes

Jesszusom… hát, a csótánynak jobban örült volna.

2 Likes
5 Likes