Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

2 Likes

Ilyet se láttam még!

2 Likes

Pár nap múlva elérhető az új paletta! Cremated.

Nagyon tetszik az ötlet, hogy ilyen színskálával jött elő, igazán eredeti a bézs 50 árnyalata típusú palettákhoz képest! És a doboz új dizájnja is sokkal jobban tetszik, mint az eddigi giccses koporsók.

Viszont ez a névválasztás és az egyes színek nevei is… minimum bizarrnak találom egy ilyen súlyos járvány közepette. Amerikában is rendesen elfajultak a dolgok, ilyenkor a halál témával árulni bármit… nekem ez ízléstelen.

1 Likes

Lapozz csak az új termékes topic-hoz! :smiling_face_with_three_hearts:

Hú, ott még sosem jártam :DDD

1 Likes

Ne már! 2400 bejegyzést kéne legörgetnem!!!

1 Likes

És ha az utolsóval kezdve lapoznál? :sweat_smile:

2 Likes

Jó tipp! Köszönöm! :sweat_smile: :nerd_face:

1 Likes

hahahaaaa… hát ez pont szürke :joy: :rofl: :joy: :rofl:

1 Likes

Pénzért majdnem minden van

2 Likes

Itt aztán nem lesz gond a távolságtartás!

2 Likes

Mondjuk a helyében én inkább vettem volna egy Concorde-ot, akkor nem kellett volna hálószoba, mert úgyis ott van mindenütt 3 óra alatt. :grinning:
Ráadásul garantáltan feltűnő jelenség lenne, bármerre jár. :grinning:

2 Likes

Hallottatok már erről? :astonished:

2 Likes

Nem halottam róla, de hihető. Minden azon múlik, hogy mit eszünk, csak azt tudnák már megfejteni, hogy miért éppen azt esszük, és azt szeretjük, amitől mindenféle nyavalyánk lehet.

2 Likes

https://www.travelo.hu/utrakesz/20200516-magyarorszag-budapest-airport-50-stewardess-betanult-koreografiaval-koszontotte-az-utasokat.html

1 Likes

Milyen jól csinálták :smiley:

1 Likes
3 Likes
2 Likes

Asszem @Kokapu -nak, szegénynek, nem sok haszna volt a járványból.
Bevallom az első 2 hétben, mikor itthon maradtam, olyan ideges voltam a szokatlan helyzet és a másféle nehézségek miatt, hogy pár napig egyáltalán nem is tanítottam a gyerkőcömet. Egyszerűen szabit vettem ki az életből, annyira le voltam merevedve, hogy most mi a fene is van? Aztán magamhoz tértem és igyekeztem alkalmazkodni, ahogy tudtam.
Persze a cikk általánosít, tudom.

3 Likes