Ilyet se láttam még!
Pár nap múlva elérhető az új paletta! Cremated.
Nagyon tetszik az ötlet, hogy ilyen színskálával jött elő, igazán eredeti a bézs 50 árnyalata típusú palettákhoz képest! És a doboz új dizájnja is sokkal jobban tetszik, mint az eddigi giccses koporsók.
Viszont ez a névválasztás és az egyes színek nevei is… minimum bizarrnak találom egy ilyen súlyos járvány közepette. Amerikában is rendesen elfajultak a dolgok, ilyenkor a halál témával árulni bármit… nekem ez ízléstelen.
Lapozz csak az új termékes topic-hoz! 
Hú, ott még sosem jártam :DDD
Ne már! 2400 bejegyzést kéne legörgetnem!!!
És ha az utolsóval kezdve lapoznál? 
Jó tipp! Köszönöm!

hahahaaaa… hát ez pont szürke

Pénzért majdnem minden van
Itt aztán nem lesz gond a távolságtartás!
Mondjuk a helyében én inkább vettem volna egy Concorde-ot, akkor nem kellett volna hálószoba, mert úgyis ott van mindenütt 3 óra alatt. 
Ráadásul garantáltan feltűnő jelenség lenne, bármerre jár. 
Hallottatok már erről? 
Nem halottam róla, de hihető. Minden azon múlik, hogy mit eszünk, csak azt tudnák már megfejteni, hogy miért éppen azt esszük, és azt szeretjük, amitől mindenféle nyavalyánk lehet.
Milyen jól csinálták 
Asszem @Kokapu -nak, szegénynek, nem sok haszna volt a járványból.
Bevallom az első 2 hétben, mikor itthon maradtam, olyan ideges voltam a szokatlan helyzet és a másféle nehézségek miatt, hogy pár napig egyáltalán nem is tanítottam a gyerkőcömet. Egyszerűen szabit vettem ki az életből, annyira le voltam merevedve, hogy most mi a fene is van? Aztán magamhoz tértem és igyekeztem alkalmazkodni, ahogy tudtam.
Persze a cikk általánosít, tudom.