Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Nyam, összefut a nyál a számban :drooling_face:

1 Likes

Ártani biztosan nem árt!

3 Likes
1 Likes

Imádom!

5 Likes
1 Likes
3 Likes

Istenkém! Hogy fognak ezen 50-100 év múlva röhögni az elkövetkező generációk, mikor majd a nagy, 2020-as Covid-járványról tanulnak az iskolában…

1 Likes

Csúcs jók ezek az élén hajszínek! De ennél a trendél aztán kiemelten fontos, hogy az ember tisztában legyen a maga hideg-meleg tónusával, különben nagyon nagyot koppanhat…

1 Likes

Igen, bár nekem csak a kék szájú, kék hajú hölgy néz ki furcsán, a többiekhez - a képek alapján - illik az új szín.

A szemöldökfestéses azért kicsit erősre sikerült. Itthon még kevesen merik bevállalni ezeket a színeket, sokan meg is fordulnak utánuk.

4 Likes

Különösen jó volt a zongorán bemutatott elképzelt zenei különbség :smiley:

2 Likes

Emlékeztek rá? Micsoda véletlen!

1 Likes
1 Likes

És ez egy átlag!

3 Likes
2 Likes

Azért tudjuk, hogy a valóságban ez nem ilyen egyszerű.:slight_smile:

3 Likes

Az tèny, hogy nem minden szuper, ami dràga, ès nem minden rossz, ami olcsò. Ès,ami szintèn fontos, hogy kinek melyik termèk hogyan viselkedik a bőrèn. Egy szàraz bőrtìpust egy olajossal nem lehet 1 kalap alá venni. Ezt az àltalànosìtàst nem kedvelem. Mindenkinek pròbàlgatnia kell, amìg megtalàlja, ami jò neki. Az elvàràsok is teljesen màsok Sajnos itt is csak a frissen felvitt sminkről kèszült videò. Azèrt 5-6 òra mùlva megnèztem volna az arcàt.

3 Likes

8 részes, én Naomi miatt kezdtem nézni, viszonylag drámamentesen keresik a modellt, nem úgy, mint a német GNTM esetén. A sminkek nagyon szépek.
2 Likes

A gntm csakis arra megy, hogy minél többen nézzék, ez már nem sima modell kereső műsor. Állandó action, szegény modell-tanoncok meg mindent megcsinálnak . Azért Heidit egy-2 helyen beállítanám közéjük, hogy hogyan is vinné ő véghez a kért dolgokat. De az biztos, hogy aki az első helyezett lesz, annak szép nagy ugródeszka, 100.000 eurót kap, és ismert lesz, Azért 19-23 évesen igen szép összeg.