Én is napelemmel működöm, szóval, ha idén nem megyünk melegebb égtájra nyaralni, akkor végem
Az itteni napsütés is jó lenne, csak az is fakóbb, mint “lejjebb”.
:D, Én is pontosan ezektől tartottam, de nem lettem sem sárga, sem foltos, de nem is merek mással kísérletezni, ezt már ismerem, és szeretem. Szerintem a D vitaminnak bőven elég az a nap, amit jöttünkben-mentünkben összeszedünk. Én egy 3 évest nevelek kertes házban, reggeltől estig kint vagyunk ha jó az idő, de a kifekszem telibe verzió, már nem játszik. Amúgy azért is örülök az önbarnítónak, mert én 3 éve játszótér barna vagyok, értsd, a rövidnadrág és a trikó pánt a stabil ismertetőjegyem nyáron. A barnítóval végre egységes lehet a bőrszínem:D.
Ez jó, játszótér barna
nem hallottam még
persze, Nektek akkor ez adott. Szerencsés vagy, a legtöbb ember szerintem alig van kint szabad levegőn egy nap.
Hálát is adunk a jó dolgunkért minden nap, és ki is élvezzük:).
És a Halászbástya a Mátyás templommal már fel sem tűnt???
Mit ne mondjak, még a kelbimbó is meglepett.
Nagyon érdekes összeállítás, érdemes megnézni!
Amióta egy fácán és egy róka is meglátogatott - mindkettőt a saját szememmel láttam - már nem is csodálkozom. Pedig nem erdő mellett lakom. 
Vajon, ha kihalnánk, mi emberek, hogy nézne ki a város 1 hét múlva?
Volt erről egy sorozat, talán a Nat Geo-n, hogy 10.000 év múlva. Ilyen utópiákat mutogattak, milyenek lennének a nagyvárosok 1-100-1000-10.0000 évvel az emberi civilizáció kihalása után
szépen benőtt mindent mindig a dzsungel 
Hát, van egy kis csúsztatás a cikkben.
A 2700-as halálozást hasonlítják össze pl. a franciákéval. Ebben csak az a gáz, hogy Franciaország egy 66 milliós ország, míg Svédországban 10,2 millióan élnek.
Az aktuális adatok szerint 26ezer a halottak száma Franciaországban, ezt ha 10,2 millió főre nézem, akkor 4ezer haláleset jut rá. A svédeknél ez a szám a mai napon 3ezer.
Így már azért nincs olyan nagy különbség, azt meg nem is tudjuk, hogy a járvány lefutása hol tart náluk. Még felfelé megy, vagy már lefelé?
Ha pedig a németeket nézem, akkor egy 83 milliós országra van 7 400 haláleset. Tehát itt már 10 millió fóre 1000 fő alatti a halálozások száma!
Szóval köszönjük a cikkírónak a “remek” cikket, ami csak arra jó, hogy aki elolvassa, és nem gondol utána, az háboroghasson…
Ez persze nem rád vonatkozik!!! Téged szeretlek 
Szerintem, mindenki veregesse meg a vállát, hogy sikerült ilyen alacsonyan tartanunk a járványgörbét és mormoljunk el magunkban minden reggel egy imát (már aki tud imádkozni), hogy nem kellett végignéznünk, ahogy harci konvoj szállítja a holtakat a krematóriumba.
Szerintem is szépít a cikk, és az sem jó megoldás, hogy jóformán “hulljon a férgese”. Egyszerűen más módszerrel próbálkoztak. Amivel jobban járnak, az a gazdasági helyzet alakulása. Ott is vannak vesztesek, de közel nem olyan mértékben, mint itt. És ha igaz, hogy svédek fegyelmezettebben betartják a szabályokat, akkor ott akarok élni egy kicsit
(Bár a nyaralásunkon egy autókölcsönzős azt mondta, hogy a svédek nagyon unottak, semmi nem jó nekik, mert kevéssé kell megdologzniuk mindenért az életben , túl jó dolguk van. Persze ez általánosítás.)
@anon27689852 én is minden nap hálát adok a sorsomnak, hogy van lakásom, kajám, még állásom is, a férjem is dolgozhat, a gyerekemet tudom tanítani, mert van eszközöm, és főleg nincs beteg a közeli ismerőseim között, aki belahalt volna ebbe a vacak járványba 
Ja, és engem is zavar, hogy alig tudok valamit a Svédországi állapotokról. Furcsa.
Így készítik a profik
magyar nyelven:
https://sobors.hu/receptek/ropogos-sult-krumpli-recept/
videóval: