Hát én ezt imádom… 

A videót ne hagyd ki! 
Nem csak bútorvásárlóknak és nem csak téli intelmek
Borús kilátások
Csak azt nem értem mi az a 2 számjegyű csökkenés? Ha 100.000-et keresett eddig, akkor most 1.000-et fog? Vagy mivan? 
Ja, leesett: százalékban gondolja
Vagyis nem 1-9%-kal csökkenek a bérek, hanem 10%-tól fölfelé.
A kékvérűeknek sem könnyű
Sziasztok. [Montelino] Marilyn Monroe-s cikkjére reagálva:
Mi az utolsó dolog felsorolva amit nem ehet?
Egyszerüen nem jövök rá, vagy mert nagyon homályos vagy mert szimplán hülye vagyok 
ès mik azok amik még ma is léteznek a rutinjából? Le tudnátok nekem írni?
Köszi <3
Osztriga es kagylo
NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!! <3 <3 <3 
sejtettem hogy nem olcsó cuccok, de ez azért durva
MM rutinját alkotó összes termék megvásárlása min. egy havi fizuba belecsúszna XD 
a 3-as trió tisztításhoz: először a cleansing oil, utána a fekete szappan és végül a lotion. A lotionnek mami szaga van, szerintem ezen az áron simán jobbak a TO vagy G&G ,paulas choice cuccok. A triót csak azért vettem meg, mert kisebb kiszerelésben lehetett 3000 Ft-ért kapni a douglasban és ennyiért teljesen megérte kipróbálni… De teljes áron nem tudom teljes szívből ajánlani. A szappannál annyi érzésem van, mint egy cliniquenél vagy bármelyik más szappannál, tisztaság érzés. Egyébként gyógynövényboltban is lehet kapni fekete szappant, zsíros bőrre, gyulladásgátló, egy időben használtam, persze arcra elővigyázattal mert szárít. Szerintem a egy sima dm-es tisztító olaj jobban megéri, és tonikokból is vannak már jó minőségű, kedvezményes árú termékek. Persze MM idejében ez biztosan szuper újdonság volt ,a 3 fázissal, de a mai világban valahogy olyan elavultnak tűnik . A szappan nem de a mami szagú tonik ,meg az olaj, tele illatosító anyaggal stb. Inkább veszek hidegen sajtolt csipkebogyó olajat és epermag olajat vagy bármi mást, az összetevők is biztosan még nem haladtak a korral.
Nem csak karantén idején lehet hasznos! 
https://grafostylist.blog.hu/2020/05/06/onbarnito kész a cikk az önbarnítóról, ha valakit érdekel.
Nagyon sokszínű cikkeket posztolsz minden témában 
Köszi a tippet! Lehet, hogy kipróbálom, bár félek attól, hogy mindent összekennék és narancssárga lenne a végeredmény. Ezen okokból még sosem próbáltam ki semmilyen önbarnítót
egyedül a Lancaster önbarnítós bőrradírját, de az is rémesen narancssárga eredményt adott, ezért szkeptikus vagyok.
Nekem a szolikrém-természetes napozás kombó szuperül bejött (bár itt is igaz, hogy még az egyes szolikrémek sem ugyanazt az árnyalatot adják, ott is vannak különbségek).
Meg kell mondjam, nekem nem tetszik ez a hulla fehér trend, ami az elmúlt években átvette az uralmat a 2000’ évek eleji eszméletlen szoliszökevény barnasága felett. Szó se róla, nem sírom vissza azokat az időket, az sem volt esztétikus
Múltkor például a Jóbarátok utolsó évadjainak ismétlését néztük és totál elszörnyülködtünk azon, hogy milyen narancssárga volt minden szereplő, ma már nevetséges.
Nyilván az is befolyásolja a nézőpontom, hogy “jó bőröm” van, sosem ég le, könnyen barnul, alig van rajta anyajegy, nem vagyok érzékeny a témában, de nekem sokkal nagyobb vágyam van a szintetizálásra telibe a napon, mint, hogy azon aggódjak, lesz-e rajtam egy pigmenttel több a vállamon vagy akár az arcomon. Kifejezetten erős igényem van arra, hogy telibe, meztelenül feküdjek a napon, érezzem, ahogy felmelegít a fénye, szó szerint érzem, ahogy feltöltődnek a napelemeim és energikusabb leszek. Pár hét után kifejezetten be is depizek, ha erre nincs lehetőségem, érzékeny a szervezetem a fénymegvonásra. Meg hát sokkal szebbnek is látom magam legsötétebb tónusomban, mint természetes verzióban, szerintem sokkal jobban áll a színeimnek 
Az is fontos, hogy ésszel napozzunk, még véletlenül sem azt szeretném itt propagálni, hogy áprilistól szeptemberig zenitben égesse magát bárki fényvédő nélkül
nem őrültem meg
csak úgy éreztem, itt az idő, hogy a napozást is megvédje végre valaki.
Úgy sejtem egyébként, hogy ennek a Hófehérke trendnek nem csak a klímaváltozáshoz, hanem a hollywood-i tulajdonosi piachoz és úgy általában az ázsiai piacok felértékelődéséhez is sok köze van… ott egyszerűen eladhatatlan egy sztár, aki nem legfakóbb önmaga 
És ami most különösen aktuális: sok orvos sok helyen leírta már, mennyire fontos a D-vitamin az immunrendszer működése szempontjából. A napfény hatására termelődő D-vitamin pedig kenterbe veri bármelyik szintetikus tablettát (aki nem hiszi, járjon utána!), ezért, ha máskor nem is, idén mindenkinek azt javaslom, a természetes barna a menő, MENJETEK NAPONTA 20-30 PERCET OFF-PEAK A NAPRA!
De aranyos vagy! Remélem, hogy a KM-esek is olyan nyitottak és “mindenevők”, mint én.
… Soha nem fogok unatkozni, abban biztos vagyok!