Na, nálunk a pátyi Prímában meg hegyekben áll mindig a gyömbér!
A vidéki emberek lehet, hogy jobb immunrendszerrel bírnak??

Gyerekként farkasvaksággal küzdöttem, aminél egyértelműen megnevezték, hogy az A vitamin nagyfokú hiánya okozza. Emellett a kézfejem, tenyerem bőre olyan volt, mint a szétmállott mosogatórongy. Azért, hogy ezeket elkerüljem, időközönként fel kell tankolnom, ami akár több évig is kitarthat (sajna nem mindig), merthogy az autoimmun miatt tápanyag felszívódási gondok is vannak. A D-t is mindig az orvos írja fel, soha nem magamtól szedem. Nem vagyok semennyire sem híve a gyógyszerkapkodásnak, meg az ilyen vitaminoknak sem, de a fene vinné el, baromira c@rul rakták engem össze
.
Ez régen teljesen igaz is volt, ma már nem biztos, hogy így van. 
Tartok tőle, hogy inkább más típusú termékeket preferálnak, hogy PC legyek 
Èrtem, ès sajnàlom ,nem gondoltam, hogy ennyire rossz a helyzet. Termèszetesen így màr màs a vèlemènyem.

Félig-meddig viccelni szoktam azzal odahaza, hogy nagyon nem volt jó az együttállás azon a bizonyos éjszakán, amikor én fogantam, de aztán kiderült, hogy érdek gyerek vagyok, sokat dolgoztak azon, hogy összejöjjek, főleg időre. Erre mondják, hogy “Isten nem ver bottal”. 
Hát nem is tudom, hogy kipróbálnám-e? Lehet, hogy inkább maradok a BIG KAHUNA BURGER-emnél!

Páran kidobhatták az egész mosógépet is 
A melltartó merevítője nálam is okozott már némi idegbajt.
Egyszer sikerült egy tollat kimosni (a darabjai meglettek… már amelyik), a fényképezőgépet (vastag plédbe volt csavarva utazás után, a földön hevert), 2x a pasim pulzusmérőjének mellkaspántját, szóval én is alakítottam már.
A zsepiket már nem is számolom.
Zsepiket én is, de a szárítógép szerencsére szépen leszöszöli a ruhákat. 
És egyszer a melltartó merevítő is megvolt, azóta cipzáros párnahuzatban mosom.
már csak mosásálló zsepit veszek, melltartó megvolt, ami emlékezetes, kocsikulcs, de nem lett baja
Mosásálló zsepi… úgy érzem, hogy egy barlangban élek, kell ilyen!
Elvileg az összes Zewa zsepi már ilyen 
Biankát szoktam venni, de egy kicsi ruhadarabbal majd tesztelek egy Zewa zsepit.
Egy fekete farmer van a csomagoláson. Tényleg bírja a mosást, már többször teszteltem.