Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Na, nálunk a pátyi Prímában meg hegyekben áll mindig a gyömbér!

1 Likes

A vidéki emberek lehet, hogy jobb immunrendszerrel bírnak?? :thinking: :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Gyerekként farkasvaksággal küzdöttem, aminél egyértelműen megnevezték, hogy az A vitamin nagyfokú hiánya okozza. Emellett a kézfejem, tenyerem bőre olyan volt, mint a szétmállott mosogatórongy. Azért, hogy ezeket elkerüljem, időközönként fel kell tankolnom, ami akár több évig is kitarthat (sajna nem mindig), merthogy az autoimmun miatt tápanyag felszívódási gondok is vannak. A D-t is mindig az orvos írja fel, soha nem magamtól szedem. Nem vagyok semennyire sem híve a gyógyszerkapkodásnak, meg az ilyen vitaminoknak sem, de a fene vinné el, baromira c@rul rakták engem össze :triumph:.

1 Likes

Ez régen teljesen igaz is volt, ma már nem biztos, hogy így van. :grinning:

1 Likes

Tartok tőle, hogy inkább más típusú termékeket preferálnak, hogy PC legyek :slight_smile:

2 Likes

Èrtem, ès sajnàlom ,nem gondoltam, hogy ennyire rossz a helyzet. Termèszetesen így màr màs a vèlemènyem.:sparkling_heart::rose:

1 Likes

Félig-meddig viccelni szoktam azzal odahaza, hogy nagyon nem volt jó az együttállás azon a bizonyos éjszakán, amikor én fogantam, de aztán kiderült, hogy érdek gyerek vagyok, sokat dolgoztak azon, hogy összejöjjek, főleg időre. Erre mondják, hogy “Isten nem ver bottal”. :rofl:

3 Likes

Hehe :smiley:
https://izeselet.hu/magazin/a-bajban-neha-a-humor-a-legjobb-fegyver-egy-etteremben-koronaburgert-is-valaszthatunk/

2 Likes

Hát nem is tudom, hogy kipróbálnám-e? Lehet, hogy inkább maradok a BIG KAHUNA BURGER-emnél! :face_with_raised_eyebrow: :yum:

2 Likes
3 Likes

Páran kidobhatták az egész mosógépet is :grimacing:

1 Likes

A melltartó merevítője nálam is okozott már némi idegbajt.:persevere: Egyszer sikerült egy tollat kimosni (a darabjai meglettek… már amelyik), a fényképezőgépet (vastag plédbe volt csavarva utazás után, a földön hevert), 2x a pasim pulzusmérőjének mellkaspántját, szóval én is alakítottam már.:joy: A zsepiket már nem is számolom.

3 Likes

Közérthetően egy orvostól :woman_scientist:

https://femina.hu/egeszseg/d-vitamin-virus-ellen/

3 Likes

Zsepiket én is, de a szárítógép szerencsére szépen leszöszöli a ruhákat. :slightly_smiling_face:
És egyszer a melltartó merevítő is megvolt, azóta cipzáros párnahuzatban mosom.

1 Likes

:smile: már csak mosásálló zsepit veszek, melltartó megvolt, ami emlékezetes, kocsikulcs, de nem lett baja

3 Likes

Mosásálló zsepi… úgy érzem, hogy egy barlangban élek, kell ilyen!

3 Likes

Elvileg az összes Zewa zsepi már ilyen :smiley:

3 Likes

Biankát szoktam venni, de egy kicsi ruhadarabbal majd tesztelek egy Zewa zsepit.:smiley:

1 Likes

Egy fekete farmer van a csomagoláson. Tényleg bírja a mosást, már többször teszteltem.:smile:

3 Likes