Nekem Blood Sugar. Arra eddig még nem gondoltam
.
Nincs tőle semmim, de valóban ezt a palettát tudnám leginkább kihasználni. Az viszont, hogy olyan népszerű vagyok, mint ez a paletta 

A zacskó lezárás
nálunk iratkapocs, a férjem az összes iratkapcsomat elszedi, mert azzal zárja vissza a zacskókat. Ha benéznél a konyhaszekrénybe, legalább 20 kisebb nagyobb tasakos cuccot látnál, szigorúan iratkapoccsal visszazárva. 
A munkahelyemen van bent egy zacskó nesquick, azt én is azzal zárom. 
Nekem direkt erre van itthon ilyesmi. Binder kapcsok, nagy, színes gemkapcsok 
A kis színes binder kapcsokat már én is bevetettem! 
Update:
Azért jó lehet egy időre elvonulni 
Egy időre igen. Hónapokra azért már nehéz lehet. 
Szent-Györgyi Albert özvegye ma is gyönyörű - Ennyi C-vitamint eszik naponta
https://femina.hu/szepseg/marcia-szent-gyorgyi-c-vitamin/
Húú, az nagyon sok, amennyit szed a cikk szerint. Orvosok nem ajánlják ezt a mennyiséget folyamatosan szedni. Gondolom van, akinek kibírja a szervezete, másnak hasmenést okoz, rosszabb esetben meg vesekövet.
Rögtön beneveztem a Van Gogh Múzeumra 
Meghökkentő mennyiségekről szól a cikk, én egy teáskanálnyit fogyasztok naponta, limonádé formájában, amit egy kis mézzel és gyömbérrel ízesítek. 
Egy orvos ismerősöm a D vitaminból is lényegesen többet visz be, a pácienseinek viszont mindenkinek a szokásos dózist javasolja.
Nekem D-ből is és A-ból is hatalmas dózist szoktak felírni, és ugye mindkettő zsírban oldódik. D-t még most is szedem.
vigyázz a zsírban oldódó vitaminokkal, a túladagolás sokszor többet árt mint ha hiányod van az adott vitaminból. Főleg A és D vitamin. A c vitaminnál a napi 1000 -1500 mg-.ot teljes szívvel támogatom, , több eü problémám megszűnt, mióta naponta 1000-et beszedek, és megfázásnál is elég jól feldobja az állóképességet gyengeség esetén. De a 4000 mg-ot hatalmas mennyiségnek tartom. . Nem is beszélve arról a kis mellékhatásról, hogy hihetetlenül nagy éhséget csinál.
Kicsit off: a legutolsó bevásárlás alkalmával szerettem volna a gyömbérpálinkához (!)
beszerezni 40-50 dkg gyömbért, de 3 üzlet egyikében sem kaptam…
Pedig felettébb megcsappant a készletem, mert mostanában egy picit szeretek majdnem mindenbe beletenni.
Én is😀
Mások is rájöttek, hogy turbózza az immunrendszert