Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Na, ezek is skitlette manikűrök, és milyen szépek!

1 Likes

Nem lehet elég korán elkezdeni, jó úton halad az ifjú hölgy! Bizakodó lehet a KM is, máris itt vannak az utódok! :dolls::teddy_bear:

3 Likes

Az biztos, hogy a krémmániás anyukák lányai korán megismerkednek minden beauty dologgal :slight_smile:

2 Likes

Van még itt rajtam kívül olyan, aki soha nem járt “körmösnél”?
Igen, én :grimacing: :sleeping:

3 Likes

Örülök, hogy azért vagyunk egy páran, akik képesek vagyunk magunk is megbirkózni az élet nagy problémáival.

3 Likes

Igaz ,nekem fiam van, de egyszer unatkozott, és kilakkozta a lábkörmeit kb 3 évesen, olyan jót nevettünk rajta :smiley: A sminkjeim nem érdeklik,m ár nem is lakkoz, csak ha jön egy csomagom, akkor mondja, hogy anyaaa már megint jött egy csomag. ismét sminkek??? :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

6 Likes

Én havonta egyszer járok körmöshöz sima géllakra, de azért, mert nincs időm arra, hogy naponta lakkozzam a körmeim és szerintem nagyon ronda, ha lepattogzik a festék.

1 Likes

A kisebbik fiam szombaton a Mini Poliszban beöltözött postásnak, majd hozta nekem a csomagokat. Először táskát, aztán sminket (megérkezett az új palettád). :rofl::rofl::smiling_face_with_three_hearts:

7 Likes

Nekem is tetszenek ezek a sötét színek, de érdekes módon valamiért nem tetszenek a kezemen. Talán nem mennek a kezem színéhez, ami kicsit sárgás. Ránézek a sötétre lakkozott körmeimre és: “Hát ez de furán néz ki, mintha nem is az én kezem lenne!”

2 Likes

Én se voltam még sose. Nincs akkora gyűjteményem, mint @anon46483502 - nek, de egy százas darabszám igencsak összejön.:slight_smile:

2 Likes

Én csak géllakkoztatok 4 hetente, mert szeretem az ápolt kezem, és utálom a lepattogzást.

2 Likes

Én sem jártam soha körnösnél. Engem egyáltalán nem köt le a dolog. Én elégedett vagyok azzal, ha szépen van vágva. A munkám miatt amúgy sem tartana sokáig. Azt a pénzt pedig inkább elverem sminkekre és egyéb dolgokra.

2 Likes

És sem voltam soha. Manikürt sem készítettem sosem. Egyetlen alkalommal pediküröztettem, akkor is ismerős csinálta úgy, hogy “gyere már, jó lesz”. Soha többet :laughing:

2 Likes

Jaj én úgy szeretem a pedikűrt, különösen szandál időszakban (amit tudod, itt milyen hosszú :D) 2-3 hetente megyek mindig. Idén viszont beütött a baj… Valami fertőzést elkaptam. Nem pedikűrösnél, abban biztos vagyok, mindent ott előttem bontanak fel, szanaszét fertőtlenítenek mindig, szerintem valószínűleg cipő próbálás alkalmával szedtem össze valami köröm fertőzést, úgyhogy ameddig ki nem kezeljük teljesen és le nem nő teljesen a köröm, addig nem is megyek :frowning: Idén nyáron kis csupaszok a körmeim :frowning:

2 Likes

Biztos jó szakemberek vannak arra :wink:
Engem idegesített a kaparászás, nem is nagyon volt mit, csak 25 voltam, 58 kg és még reszelni is alig kellett a sarkamat. Meg aztán nem volt ügyes az illető.

Gyors gyógyulást kívánok, remélem hamar túl leszel rajta!

1 Likes

Jelentem, én se. Illetve pár hete pedikűröztetek, mert már nagyon nehezemre esik hajolni, az jó eredménynek számít, így 49 évesen? A rossz derék semmiképpen…

1 Likes

Nekem azt mondta a pedikűrösöm, akinél néhány alkalommal voltam csak, nyár elején kezdtem el, hogy 4 hétnél sűrűbben nem tanácsos menni. Nem lehet, hogy ez volt a baj? :thinking:

Nem, még márciusban kezdődött az egész, akkor a téli álom után még csak egyszer voltam. Akkor már láttam, hogy valami nem stimmel és azóta nem is mentem, szerintem idén már nem is megyek, majd csak jövő márciusban. Olyan csupasznak érzem így a lábaimat, megszoktam, hogy mindig valami szép kis színben pompáznak a lábujjaimon a körmök. A kezemen úgyis csupaszok a körmeim, mert mindig teljesen rövidek. Illetve nyáron megpróbálkoztam otthon a mandula formájú baby boomer körmökkel, de sajnos katasztrofális munkát végzett az otthoni “szakember”, úgyhogy néhány nap után el is tüntettem őket.

1 Likes

Dettó! :roll_eyes:

1 Likes