" TISZTÁBAN VAGY VELE, HOGY KÜLSŐDDEL, MÁR A MEGJELENÉSED PERCÉBEN ANÉLKÜL KOMMUNIKÁLSZ MAGADRÓL A KÜLVILÁGNAK, HOGY MEGSZÓLALNÁL?"
Tonik: használjak vagy sem?
https://skinsmart.hu/szakertoi-tanacsok/hasznaljak-tonikot-vagy-sem/
Budapest szépül
Netes kép a cikkből:
Köszi!!!
Megnyugodtam, jót és jókor használom.
A BKV mit szólna egy 1 Ft-os villamosjegyhez?
Én tonikot is használok és mistet is. Mistet azért, mert egyrészt szeretem fújkálni, másrészt úgy érzem, hogy a plusz nedvességgel jobb lesz a hidratáló szérum hatása is.
Tonikot meg azért, mert az valahogy belém van rögzülve.
Toszkán tájakon
Rondaságok
“Elindult az eperbarna trend!”
Szeptember 21 - 22. - Kulturális Örökség Napjai
Mától lehet regisztrálni. Siessetek, mert elég hamar elfogynak a helyek. Mi 2 éve voltunk Parlamentlátogatáson, nagyon jó volt, a gyereknek külön vezetéssel.
Engem egyedül - ahogyan azt most a cikkből megtudtam - a Marionett ráncaim zavarnak, amik függőlegesen keretezik az államat. A többivel jól elvagyok.
Tök jó, három helyre is sikerül beregisztrálni.
Parlament - Alagsori séta (Ide csak a férjemet, mert nem vagyok benne biztos, hogy Bence nem unná magát halálra, szóval idén a férjem majd leteszteli. )
Pénzügyminisztérium
De la Motte-Beer palota, itt csokoládé bemutató is lesz.
Az is jó ezekben a programokban, hogy ilyenkor a tárlatvezetők is nagyon lelkesek.
“A mosolygáshoz kevesebb izomra van szükségünk, mint a szemöldökráncoláshoz.”
De hát neked nincs is olyanod!
Kapcsolódó
“Marie Kondo itthon is ismert módszere „forradalmasította a rendrakást”, a könyvekkel kapcsolatos tanácsai miatt azonban világszerte felháborodtak a könyvmolyok. Valóban csak azok a könyvek kellenek, amelyek örömöt hoznak az életünkbe? Vagy az irodalom ennél összetettebben működik? Tekinthető a könyv pusztán tárgynak? Kell-e selejtezni a könyveket?”
Netes kép a cikkből:
https://fidelio.hu/konyv/konyvek-selejtezese-miatt-tamadjak-a-rendrakasi-szakertot-142333.html
Van egy olyasmi mondás, hogy aki könyvek égetésével kezdi, az emberek égetésével folytatja. Természetesen itt most az égetést nem szó szerint kell érteni, mindenesetre én nem lennék képes kidobni egy könyvet sem. Arra már volt példa, hogy elajándékoztam, illetve egy szegények számára gyűjtő társaságnak is átadtunk sok könyvünket, de konkrétan kukába nem lennék képes kidobni. Az megdöbbentő egyébként, hogy mi mindenben képesek emberek “szakértőhöz” fordulni. Tényleg ennyire nem képesek saját maguk átgondolni a feladatokat, mondhatnám úgy, hogy józan paraszti ésszel?
Kondo sztem nem teljesen -as. Lehet radikálisan csinálni bizonyos dolgokat, de amit ő művel az enyhe túlzás
Igazad van. A fél világ oda van a zseniális ötleteitől. Egyedül élhet? Csak azért gondolom, mert ilyen magasztos elveket nem lehet könnyű másokra rábírni. Mindenesetre meggazdagodhatott az intelmei révén. Ügyes…