Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Hát, igen, sajnos igen egyéni, meg nagyban gyomorsav kérdése… én szinte semmilyen nyers zöldséget nem tudok megemészteni, a gyümölcsökkel is nagyon sok gondom van. Néha rátévedek ilyen vegán/nyers vegán videókra, már attól rosszul vagyok, hogy nézem :joy: amúgy érdekes, mert vonz a keleti kultúra, befizettem kínai 5 elemes főzőtanfolyamra is, és ott is nagyon óckodnak bármi olyantól, ami nincs megfőzve…

1 Likes
2 Likes

Bocellik

2 Likes

Vintage témában. Nekem nagyon tetszik, ahogy össszehozta az outfitjeit. :blush:

2 Likes

Női sorsok

Mindent hordanék :heart_eyes: (a testalkatom korlátain belül). A videó is nagyon cuki ebben a stílusban :smiley:
A sminkje is tuti és nagyon szép a lány!

2 Likes

úgy néz ki, mintha egy holo körömlakk öngyilkos ugrást hajtott volna végre… talán kiesett egy kézből/zsebből, a lakk megkötött, utána meg elsöpörték a szilánkokat. ránézésre egy adidas superstar belelépett azért mielőtt teljesen megszáradt :smiley:

1 Likes
2 Likes

Napi pozitív :slight_smile: Végre egy kedves, jófej hír a pesti tömegközeledést illetően!

2 Likes

én is! :smiley:
Olyan jól összeállította az öltözékeket, ráadásul a cuccok egy része H&M-ből van. :wink:
Mondjuk én eddig is szerettem a klasszikus angol stílust, gyapjúblézer, satöbbi, de most nagyon izgatja a fantáziámat ez a 40es, 50es évek is. Bár gyanítom, cigarettanadrágban nem mutatnák túl jól…
(azon röhögtem, h van szivarnadrág is… annak, akire nem jön fel a cigaretta… :laughing: )

2 Likes

Akkor a szivar nekem is jobb lesz :sweat_smile:

Nekem volt pár új infó benne, pedig azt hittem már expert vagyok. :innocent: :blush:

https://ohmybrush.com/2020/03/mindent-a-fenyvedelemrol-tevhitek/?fbclid=IwAR1FfNVPU4CTtUaCIaEn9kr9PPLtqzhs8ErBplL0nw3IJzi23FyLxOhIU7g

3 Likes

Bocs, nekem még nem unalmas. :smiley:
És megint kijött Tom Hardy…

3 Likes

Kokapu hihhhhhetetlen vagy!! :))

Nekem Tom Felton jött ki…anyám mindjárt hányok :slight_smile:

3 Likes

Hát, nem mondhatni, hogy jót tettek neki az évek…

Nekem is Tom Felton… Komolyan, még gondolkodnom is kellett, hogy ki ő, a név + kép alapján nem esett le egyből. :sweat_smile:

1 Likes
1 Likes
3 Likes

Lassan nem lesz olyan fűszer, amiről még nem derült ki, hogy csodaszer

4 Likes

Én Tom-ival élek mivel a páromat így hívják :D, úgyhogy jöhet hozzánk bandázni Tom Hardy mert ő jött ki :D.

2 Likes