Hát, igen, sajnos igen egyéni, meg nagyban gyomorsav kérdése… én szinte semmilyen nyers zöldséget nem tudok megemészteni, a gyümölcsökkel is nagyon sok gondom van. Néha rátévedek ilyen vegán/nyers vegán videókra, már attól rosszul vagyok, hogy nézem
amúgy érdekes, mert vonz a keleti kultúra, befizettem kínai 5 elemes főzőtanfolyamra is, és ott is nagyon óckodnak bármi olyantól, ami nincs megfőzve…
Bocellik
Vintage témában. Nekem nagyon tetszik, ahogy össszehozta az outfitjeit. 
Női sorsok
Mindent hordanék
(a testalkatom korlátain belül). A videó is nagyon cuki ebben a stílusban 
A sminkje is tuti és nagyon szép a lány!
úgy néz ki, mintha egy holo körömlakk öngyilkos ugrást hajtott volna végre… talán kiesett egy kézből/zsebből, a lakk megkötött, utána meg elsöpörték a szilánkokat. ránézésre egy adidas superstar belelépett azért mielőtt teljesen megszáradt 
Napi pozitív
Végre egy kedves, jófej hír a pesti tömegközeledést illetően!
én is! 
Olyan jól összeállította az öltözékeket, ráadásul a cuccok egy része H&M-ből van. 
Mondjuk én eddig is szerettem a klasszikus angol stílust, gyapjúblézer, satöbbi, de most nagyon izgatja a fantáziámat ez a 40es, 50es évek is. Bár gyanítom, cigarettanadrágban nem mutatnák túl jól…
(azon röhögtem, h van szivarnadrág is… annak, akire nem jön fel a cigaretta…
)
Akkor a szivar nekem is jobb lesz 
Nekem volt pár új infó benne, pedig azt hittem már expert vagyok.

Bocs, nekem még nem unalmas. 
És megint kijött Tom Hardy…
Kokapu hihhhhhetetlen vagy!! :))
Nekem Tom Felton jött ki…anyám mindjárt hányok 
Hát, nem mondhatni, hogy jót tettek neki az évek…
Nekem is Tom Felton… Komolyan, még gondolkodnom is kellett, hogy ki ő, a név + kép alapján nem esett le egyből. 
Lassan nem lesz olyan fűszer, amiről még nem derült ki, hogy csodaszer
Én Tom-ival élek mivel a páromat így hívják :D, úgyhogy jöhet hozzánk bandázni Tom Hardy mert ő jött ki :D.