Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Jaja, sokkal szebb, csak nem vagyok nagy fotós :stuck_out_tongue:
És örülök, hogy látta Te is! Sorstárs :slight_smile:

2 Likes

Először azt hittem, hogy egy rágó, amit visszaver a fény, de egyszer megálltam a lépcsőn, hogy jobban megnézzem, és akkor láttam, hogy egy szivárvány paca.
Képzelheted a reggeli tumultusban, hogy örültek páran, hogy én ott megálltam és néztem, mint egy hülyegyerek az osztálynaplót!:))

Egyszer lehet lehet összefutunk ott, oszt csinálunk egy szelfit, és feldobjuk ide a krémes mániára: :slight_smile:

6 Likes

Hétköznap negyed 9 és 3/4 9 között szoktam arra rohanni :wink:

1 Likes

Majd legyen nálad egy nagy tábla, hogy Umpalumpa!!! :slight_smile:

1 Likes

image
@anon63018870

2 Likes

@Szandika, itt a babahaj kefe :smiley:

1 Likes
1 Likes

Hmm hát akkor nem tuti hogy jó lesz nekem, mert nekem meg inkább szöszös a hajam és kb van ezer belőlük :D. Régen a hajlakk sem segített :/.

1 Likes

Az olaszok sajátos módszerrel oldják meg az arcmaszk problémát.

4 Likes

Betegek, de stílusosak lesznek :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

€190, de legalább semmit nem ér :woman_facepalming: Mondjuk még mindig a legolcsóbb kiegészítő a Fenditől :rofl:

5 Likes

Te is jársz néha a tilosban? :warning: :policeman:

3 Likes

Női sorsok
https://www.origo.hu/tudomany/20200228-szvetlana-allilujeva-egesz-eleteben-teherkent-viselte-a-sztalin-lanya-belyeget.html
Netes kép a cikkből
image

3 Likes

Azon csodálkoztam volna, ha sikerül normális életet élnie. Szegény… :frowning:

3 Likes

Csak megerősíteni tudom, hogy egy jó blenderre történő beruházás az egyik legjobb, amit tehetünk magunkért!

1 Likes

Jaj, szeretem a legtöbb zöldséget, de ezt nem biztos, hogy bírnám ilyen formában csinálni. Bizonyos kombókat nem tudnék elviselni. Inkább a zöldségsali híve vagyok.
Nem vitatom a hatását, aki sok ilyesmit eszik-iszik, annak tényleg szebb a bőre. Van egy vegán kolléganőm. Igaz, fiatal, de amikor brutál nehéz napjai vannak, akkor is ragyog a bőre.

1 Likes

Sajnos nekem is meg kellett magam erőszakolni, hogy zöldségek után nyúljak, de amióta beszereztem egy kütyüt, minden megváltozott. Az addig hanyagolt zöldségek simán mennek bele a blenderbe és a végeredményt, bármilyen mixből is áll, imádom!
Ma reggeli kombóm: banán, alma, zellerszár, gyömbér, kékszőlőmag és héj őrlemény, narancs és egy pici méz- merthogy ez volt éppen itthon.
Megyek, be is szerzek egy kis utánpótlást!

2 Likes

Én elég hosszú ideig voltam vegán (most is inkább halakat eszem), ráadásul ennek egy bizonyos időszaka kifejezetten nyers vegán volt. Makrobiotikus táplálkozást is csináltam, de az én bőröm nem lett jobb. Ez is egyéni, mint minden. Én a mai napig nagyon szeretek bizonyos csak zöldség smoothie kombinációkat is. Édesítés címszó alatt kizárólag gyümölcsöt szoktam engedni magamnak (a rostos gyümölcsök, mint a banán, körte, alma jó állagot is adnak a smoothie-nak, nyáron lefagyasztva meg főleg). Nekem ez egyik kedvenc zöldséges kutyulmányomban van friss, zsenge csalán is, meg még sok egyéb is, minden ami szuper egészséges, mégsem vagyok egyáltalán egészséges, és a bőröm is kritikán aluli! :sob:

Bocsánat kifelejtettem, hogy én a rostosabb turmix híve vagyok (smoothie) + hozzáadott rostanyaggal (lenmag, kendermag, olajos magvak esetleg gm zabpehely…stb), a szimpla zöldség/gyümölcsfacsarmányt, centrifugált leveket nem igazán szoktam készíteni, mert akkor a java részét dobhatnám ki az alapanyagnak. Nehezen hiszem el, hogy a visszamaradt rostanyagot valaki külön hasznosítja, de ha igen, akkor tőle bocsi. :wink:

3 Likes

Sajnálom, hogy Neked nem segítenek ezek a jobb tápanyagok :frowning:

1 Likes

Eltartott egy percig, mire rájöttem, hogy a (beauty)blender miként kapcsolódik a zöldségekhez. :joy:

7 Likes