Végre péntek! És egy kis nosztalgia…
Én emlékszem!
Egyébként mostanában Kate Bush-t hallgatok. Szintén 80-as évek… 
Ennek még a klipje is tök jó szerintem.
Marie a hajára is tehetett volna egy kis pakolást, mert olyan neki mint a vatta!! 
nem emlékszem kik birtokolnak - vagy szeretnének - Wayne Goss ecseteket, de nekik ajánlom:
személyes megjegyzés: ilyen előrejelzést se láttam még… mindenesetre sajnálom ami történt vele, és szurkolok neki
Olyan naivnak tűnik nekem
Mindig rengeteget melózott, hogy előre jusson, aztán valaki időnként a földbe döngöli kis híján 
Használati utasítás: nem elegendő csupán megvásárolni, csak a használatával remélhetünk eredményt!
Hát, ha az ember az Aliról rendeli, akkor biztos megéri az árát
Meg a masszázs mindig jó! Köszi a tippet! Ma bemasszíroztgatom magam 
Ha kisüt a nap: Budapest környéki kirándulási tipp
Tegnap delutan neztem at az aktualis ecset kinalatot a forgalmazojanal, es elhataroztam, hogy hamarosan rendelek 4-5 darabot. Este, a videot latva azonnal visszamentem, de az altalam kinezett ecsetek fele mar nem volt elerheto. Helyette rendeltem egy szettet, mert szeretem az o ecseteit.
Bonyolult lehet harom orszagot ativelo uzletet vinni, mint az ove es sajnalom hogy a sajat naivitasa aldozata lett. Remelem fonixkent fog visszaterni!
Önzetlen sminkmániás - ilyen is létezik! 
Sőt, azóta újabb gáláns ajándékok is érkeztek tőle. 
Nem semmi 
Hát az biztos, nekem mióta megvan, kétszer vettem elő. 
Én egy rózsakvarc CV Cadea Verás rollert vettem. Az írt hatásait nem vettem komolyan, azért érdekelt, mert reggel nagyon jólesik a hideg vizes arcmosás és szeretem a görgős szemkörnyékápolókat. Ez meg istenien hideg, olyan jó toligálni a fejemen!
A tonert azonnal bemasszírozta a bőrömbe, szóval nekem kelkemes meglepetés volt. Nem használom mindennap, de nem az történt, amitől féltem, hogy csak állni fog a szekrényben.
Hangok - nem is akármilyenek!
Imádom ezt a lányt. Ezen a videón én is könnyeztem