Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Szerintem nem ő találta ki, csak mai környezetbe tette. Nekem tetszik, vicces.:smile:

1 Likes

Most már tudom, hogy miért nem szeretek vasalni

2 Likes

Pénzért minden kapható? Nem hiszem!

A szupergazdagok legyőznék az öregedést

https://www.origo.hu/gazdasag/20200224-vagyon-milliardos-oregedes-startup.html?utm_source=hirkereso

1 Likes

Jó kifogás, de én is utálok… :sweat_smile:

1 Likes

És ugyanezen az oldalon:
https://www.joy.hu/cynthia-nixon-odaszolt-a-vilagnak-125150

Hát ezt imádom :smiling_face_with_three_hearts: A legjobb, ha önmagunk vagyunk, de ennyi hülye elvárás között nem egyszerű. Kimondta bátran. Szuper a nő!

Nézegessünk cuki babákat! :slight_smile:

4 Likes

Hogy csinálod ezt a képes link-beillesztést @Fiorentina és @asianlover ? Nem jövök rá hogy kell :thinking:

1 Likes

Igazi egyéniségek :smiley:

1 Likes

Bemásolod a linket és nyomsz egy entert, magától beteszi.
Amit meg én nem tudok, hogy a piactéri hirdetésbe hiába írok be egy linket, nem lesz belőle automatikus hivatkozás, csak sima szöveg. Ez vajon miért van? PL egy Fragranticás lap.

3 Likes

image

Nem tudom ezt szerkeszteni, de megpróbálom elmagyarázni hol van a link-beillesztés ikonja:
Látod, a sort, ami a B (bold-vastag) jelöléssel kezdődik? A leírás ablak fölött vannak. Abban a sorban a 6. fekete ikon az, amit keresel. Rákattintasz és beilleszted a kimásolt linket a “Hivatkozás” nevű ablakba. Így működnie kell.

És köszi a tippet, legközelebb így csinálom a linkelést, ahogy javasoltad! :kissing_heart:

3 Likes

Óóóó! Köszi szépen! :nerd_face:

1 Likes
1 Likes

Nocsak, nocsak :smiley: Remek hír :smiling_face_with_three_hearts::blush:Screenshot_20200225-235117

6 Likes

Hú, ez jól hangzik! Már tudom is, kinek lenne ez jó ajándék :slight_smile: köszi a tippet!

1 Likes

Napi csillám.
Nem ajánló, de hátha valaki még látta közületek. A Puskás Ferenc Stadion metrómegálló kivezető lépcsőjén (ha az Örs Vezér tér felő jössz), a Hungária krt felé menet van egy nagy pacni, ami talán körömlakk lehet, mert hónapok óta látom reggelente. A szürke rohanásban üdítő látvány egy kis csillogó baleset. Amúgy szivárványos. Megpróbáltam lefényképezni, de sajnos nem sikerült jól. Vajon hogy került a lépcsőre? :wink:
20200206_083228

6 Likes

Hmm :thinking: érdekes @umpalumpa, lehet körömlakk :D.
Most valamiért nagyon a Sherlock jutott eszembe rólad :joy: :cowboy_hat_face::face_with_monocle::male_detective:

3 Likes

Segítségül hívnám @Kokapu kolleginánkat, úgy emlékszem, Ő írta, hogy rendelkezik némi nyomozói szuper képességekkel! :female_detective:

2 Likes

:grinning:
Csak sajnos nem járok arra, márpedig úgy vélem, hogy a tetthely szemrevételezése nélkül nem bocsátkozhatok találgatásokba. :wink:

3 Likes

Ezt már én is néztem!!!

Valamelyik vsövi sminkelte magát a lépcsőn, oszt elkente mert nem sikerált. :slight_smile:

1 Likes

Amúgy sokkal szivárványosabb a lépcsőn…a fények miatt nem adja ki az igazi színét.

2 Likes