Szerintem nem ő találta ki, csak mai környezetbe tette. Nekem tetszik, vicces.
Most már tudom, hogy miért nem szeretek vasalni
Pénzért minden kapható? Nem hiszem!
A szupergazdagok legyőznék az öregedést
https://www.origo.hu/gazdasag/20200224-vagyon-milliardos-oregedes-startup.html?utm_source=hirkereso
Jó kifogás, de én is utálok… 
És ugyanezen az oldalon:
https://www.joy.hu/cynthia-nixon-odaszolt-a-vilagnak-125150
Hát ezt imádom
A legjobb, ha önmagunk vagyunk, de ennyi hülye elvárás között nem egyszerű. Kimondta bátran. Szuper a nő!
Nézegessünk cuki babákat! 
Hogy csinálod ezt a képes link-beillesztést @Fiorentina és @asianlover ? Nem jövök rá hogy kell 
Igazi egyéniségek 
Bemásolod a linket és nyomsz egy entert, magától beteszi.
Amit meg én nem tudok, hogy a piactéri hirdetésbe hiába írok be egy linket, nem lesz belőle automatikus hivatkozás, csak sima szöveg. Ez vajon miért van? PL egy Fragranticás lap.

Nem tudom ezt szerkeszteni, de megpróbálom elmagyarázni hol van a link-beillesztés ikonja:
Látod, a sort, ami a B (bold-vastag) jelöléssel kezdődik? A leírás ablak fölött vannak. Abban a sorban a 6. fekete ikon az, amit keresel. Rákattintasz és beilleszted a kimásolt linket a “Hivatkozás” nevű ablakba. Így működnie kell.
És köszi a tippet, legközelebb így csinálom a linkelést, ahogy javasoltad! 
Óóóó! Köszi szépen! 
Nocsak, nocsak
Remek hír 

Hú, ez jól hangzik! Már tudom is, kinek lenne ez jó ajándék
köszi a tippet!
Napi csillám.
Nem ajánló, de hátha valaki még látta közületek. A Puskás Ferenc Stadion metrómegálló kivezető lépcsőjén (ha az Örs Vezér tér felő jössz), a Hungária krt felé menet van egy nagy pacni, ami talán körömlakk lehet, mert hónapok óta látom reggelente. A szürke rohanásban üdítő látvány egy kis csillogó baleset. Amúgy szivárványos. Megpróbáltam lefényképezni, de sajnos nem sikerült jól. Vajon hogy került a lépcsőre? 

Hmm
érdekes @umpalumpa, lehet körömlakk :D.
Most valamiért nagyon a Sherlock jutott eszembe rólad

Segítségül hívnám @Kokapu kolleginánkat, úgy emlékszem, Ő írta, hogy rendelkezik némi nyomozói szuper képességekkel! 

Csak sajnos nem járok arra, márpedig úgy vélem, hogy a tetthely szemrevételezése nélkül nem bocsátkozhatok találgatásokba. 
Ezt már én is néztem!!!
Valamelyik vsövi sminkelte magát a lépcsőn, oszt elkente mert nem sikerált. 
Amúgy sokkal szivárványosabb a lépcsőn…a fények miatt nem adja ki az igazi színét.