Mielőtt valaki megvádolna, semmi bajom a melegekkel.
Talán az állatok közül legkevesebben őket szeretik! 
Arról sincs fogggalmam melyik együttesben nyervogott, Backstreet boys?
Jonas brothers
Tessék, itt van klip. Amúgy én sem ismertem, de most rákerestem, főleg inkább Sophie Turner miatt tudom kicsoda, mert GoT fan vagyok (kivéve utolsó évad).
Attól sokkal fiatalabb, a Backstreet Boys kb én korosztályom. 
Hát ez nekem valahogy kimaradt 
Nem vesztettél sokat. 

És a szúnyogokat 
Shawn Mendes, amúgy nem tudom hirtelen melyik színész ez :D. Ja ez jött ki a sztár pasis tesztben :D. Azért volt egy két érdekes kérdés :D.
Mi lennél legszivesebben? Szerintem legviccesebb az unikornis 
.
Uhh hát náluk van egy szám amit bírok 
Shawn Mendes énekes 
Shawn Mendes
Ezek a kérdések aztán a lelkembe láttak
Mindegyiknél az jutott eszembe válasznak, hogy egyik sem 
Amúgy én Travis Fimmel-t választanám.
ő számomra is az a kategória, hogy “aktuális jó pasi, akiről fogam sincs, amúgy mit csinál”
Én a válaszok egy részét azt se tudtam mi. Pl. asszem párokat kellett választani, abból csak a Carrie-Mr.Big páros és persze Lorelei és Luke volt meg, hogy milyen volt a kapcsolatuk.
Ebből persze Carriék azonnal kiestek, mert szerintem az már a sorozatban is annyira nyögvenyelős volt, hogy ha a sorozat íróknak egy kicsi realitás érzékük akkor ez a kapcsolat elhalódott volna.
Na mindegy, szóval Lorelei és Luke maradt, mert a másik kettőről fogalmam sem volt, hogy kik. 
Nézzétek meg, nagyon jó.
Ez inkább k.vára jó
Itt melóban csak ezen a felületen rosszalkodhatok, de otthon követni fogom Instán. Az asztal alatt bujkálva röhögök 
Én is nagyot nevettem, franciák franciáznak, magyarok magyaráznak 
Az egyik legjobb poén! 
Van 1-2 mondás, amit 20 évvel ezelőtt már olvastam egy könyvben - vagyis nem ő ihlette, de van pár ami nagyon tetszik