Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Mielőtt valaki megvádolna, semmi bajom a melegekkel.

3 Likes

Talán az állatok közül legkevesebben őket szeretik! :upside_down_face:

1 Likes

Arról sincs fogggalmam melyik együttesben nyervogott, Backstreet boys?

Jonas brothers

Tessék, itt van klip. Amúgy én sem ismertem, de most rákerestem, főleg inkább Sophie Turner miatt tudom kicsoda, mert GoT fan vagyok (kivéve utolsó évad).

1 Likes

Attól sokkal fiatalabb, a Backstreet Boys kb én korosztályom. :smiley:

1 Likes

Hát ez nekem valahogy kimaradt :slight_smile:

1 Likes

Nem vesztettél sokat. :grinning:

:hamburger: :1st_place_medal:

És a szúnyogokat :smiley:

1 Likes

Shawn Mendes, amúgy nem tudom hirtelen melyik színész ez :D. Ja ez jött ki a sztár pasis tesztben :D. Azért volt egy két érdekes kérdés :D.
Mi lennél legszivesebben? Szerintem legviccesebb az unikornis :joy::joy:.

Uhh hát náluk van egy szám amit bírok :smiley:

Shawn Mendes énekes :joy:

1 Likes

Shawn Mendes :smiley: Ezek a kérdések aztán a lelkembe láttak :smiley: Mindegyiknél az jutott eszembe válasznak, hogy egyik sem :smiley:
Amúgy én Travis Fimmel-t választanám.

3 Likes

:rofl: ő számomra is az a kategória, hogy “aktuális jó pasi, akiről fogam sincs, amúgy mit csinál”

2 Likes

Én a válaszok egy részét azt se tudtam mi. Pl. asszem párokat kellett választani, abból csak a Carrie-Mr.Big páros és persze Lorelei és Luke volt meg, hogy milyen volt a kapcsolatuk.
Ebből persze Carriék azonnal kiestek, mert szerintem az már a sorozatban is annyira nyögvenyelős volt, hogy ha a sorozat íróknak egy kicsi realitás érzékük akkor ez a kapcsolat elhalódott volna.

Na mindegy, szóval Lorelei és Luke maradt, mert a másik kettőről fogalmam sem volt, hogy kik. :grinning:

3 Likes

Nézzétek meg, nagyon jó.

2 Likes

Ez inkább k.vára jó :smiley: Itt melóban csak ezen a felületen rosszalkodhatok, de otthon követni fogom Instán. Az asztal alatt bujkálva röhögök :joy:

4 Likes

Én is nagyot nevettem, franciák franciáznak, magyarok magyaráznak :smile:

3 Likes

Az egyik legjobb poén! :laughing:

1 Likes

Van 1-2 mondás, amit 20 évvel ezelőtt már olvastam egy könyvben - vagyis nem ő ihlette, de van pár ami nagyon tetszik :smiley: