Nem ,végül is, nem általánosításnak szántam, tudom jól, hogy vannak nagyon gazdag tartományok és nagyon szegények is. Csak hát mégis minden onnan indul el, a madárinfluenza, disznópestis, meg most ez … túlnépesedés, stb.
Hát az biztos, hogy európai léptékkel mérve elképzelhetetlen az az ember mennyiség, ami ott van. Nem véletlenül dolgoznak a műhúson, mert egész egyszerűen nincs mivel etetni azt a rengeteg embert, ami már a bolygón él.
Amúgy meg hát igen, pl. Magyarországon sokan szeretik a pacalpörköltet is, más országokban meg nyilván attól tikkelne az emberek szeme. 
Igen, meg az agyvelő.
Az országonkénti különbség, hogy milyen típusú, és akkor nem is ragoznám tovább, csak megemlíteném az eredeti Hannibal filmet - ez akkoriban kiverte nálam a biztosítékot - (mondjuk a sorozat nekem jobban tetszett, de az is kevésbé beteg
).
Igen, egyébként szerintem sem kell Kínáig elmenni, pl Franciaországban is vannak kaják, amire érzékenyebb lelkű magyar ember már nemet mondana (csiga, béka, nyelv, stb) A műhús pedig már abszolút létező dolog, a Beyond Meat Magyarországon is elérhető itt-ott (Leonardo DiCaprio és Bill Gates cége) szerintem zseniális cucc, de tény, hogy labortermék.
Mai napi cukiság, már aki értékeli, én oda meg vissza vagyok érte 
Vasárnapi matiné
Ez elképesztő! De azért jó bátrak, ezek az emberek is 
Betojtam, mikor a sapkát a fejére kezdte tenni! 
Annyira irigy vagyok, lennék ezeknek az embereknek a helyében! Olyan csodás lehet!
Újabb nagyon fontos teszt!
Hajrá csajok!
Most nekem Tom Hardy jött ki 
Shawn Mendes…
Éreztem, hogy ezt nem lenne szabad kitöltenem
Ezek a bugyuta, “csajos” kérdések kiborítanak
Cole Sprouse jött ki amúgy. 
Nekem Tom Hardy lett a párom 
Drágaság…annyira imádom az állatokat…kivéve a pókokat.

Most várják első gyereküket Sophie Turnerrel (aki Sansa volt a Trónok Harca sorozatban).
Ahogy egy volt kolléganőm mondotta: megérne 1-2 ajtócsapkodást. 
Hááát, akkor is gyanús…
Én nem töltöm ki, alapból Tom Hardy-t választom. 
Bár a teszben nincs, de én Kevin Costnert erőszakolnám meg finoman 
Egy másik volt kolléganőm szerint vannak “látens melegek” is. 
Mondjuk Joe Jonas esetében szerintem a megjelenését a fiúzenekarokhoz igazította a menedzser, egyébként ilyen sima utcai képeken átlag pasinak tűnik.