Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Nem ,végül is, nem általánosításnak szántam, tudom jól, hogy vannak nagyon gazdag tartományok és nagyon szegények is. Csak hát mégis minden onnan indul el, a madárinfluenza, disznópestis, meg most ez … túlnépesedés, stb.

2 Likes

Hát az biztos, hogy európai léptékkel mérve elképzelhetetlen az az ember mennyiség, ami ott van. Nem véletlenül dolgoznak a műhúson, mert egész egyszerűen nincs mivel etetni azt a rengeteg embert, ami már a bolygón él.

Amúgy meg hát igen, pl. Magyarországon sokan szeretik a pacalpörköltet is, más országokban meg nyilván attól tikkelne az emberek szeme. :smiley:

6 Likes

Igen, meg az agyvelő.
Az országonkénti különbség, hogy milyen típusú, és akkor nem is ragoznám tovább, csak megemlíteném az eredeti Hannibal filmet - ez akkoriban kiverte nálam a biztosítékot - (mondjuk a sorozat nekem jobban tetszett, de az is kevésbé beteg :laughing:).

2 Likes

Igen, egyébként szerintem sem kell Kínáig elmenni, pl Franciaországban is vannak kaják, amire érzékenyebb lelkű magyar ember már nemet mondana (csiga, béka, nyelv, stb) A műhús pedig már abszolút létező dolog, a Beyond Meat Magyarországon is elérhető itt-ott (Leonardo DiCaprio és Bill Gates cége) szerintem zseniális cucc, de tény, hogy labortermék.

4 Likes

Mai napi cukiság, már aki értékeli, én oda meg vissza vagyok érte :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes
2 Likes

Vasárnapi matiné

6 Likes

Ez elképesztő! De azért jó bátrak, ezek az emberek is :slight_smile:

1 Likes

Betojtam, mikor a sapkát a fejére kezdte tenni! :smiley:
Annyira irigy vagyok, lennék ezeknek az embereknek a helyében! Olyan csodás lehet!

1 Likes

Újabb nagyon fontos teszt!
Hajrá csajok!
Most nekem Tom Hardy jött ki :wink:

2 Likes

Shawn Mendes…

Éreztem, hogy ezt nem lenne szabad kitöltenem :smiley: Ezek a bugyuta, “csajos” kérdések kiborítanak :smiley: Cole Sprouse jött ki amúgy. :smiley:

4 Likes

Nekem Tom Hardy lett a párom :grin:

2 Likes

Drágaság…annyira imádom az állatokat…kivéve a pókokat.
:heart:

4 Likes

:smiley:
Most várják első gyereküket Sophie Turnerrel (aki Sansa volt a Trónok Harca sorozatban).

2 Likes

Ahogy egy volt kolléganőm mondotta: megérne 1-2 ajtócsapkodást. :joy:

3 Likes

Hááát, akkor is gyanús…:slight_smile:

1 Likes

Én nem töltöm ki, alapból Tom Hardy-t választom. :wink:

6 Likes

Bár a teszben nincs, de én Kevin Costnert erőszakolnám meg finoman :slight_smile:

2 Likes

Egy másik volt kolléganőm szerint vannak “látens melegek” is. :grinning:
Mondjuk Joe Jonas esetében szerintem a megjelenését a fiúzenekarokhoz igazította a menedzser, egyébként ilyen sima utcai képeken átlag pasinak tűnik.

1 Likes