Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Nehéz lehet a csúcsról kiszállni és elfogadni, hogy vége.

A pasija is a gyereke lehetne…hát, én nem is tudom mit kezdenék egy kisfiúval…

1 Likes
2 Likes

Hát, most egy “kicsit” irigy vagyok!

Screenshot_20200212_130903

14 Likes

Keselyű létére milyen szépséges madárka, még sose láttam ilyen csinos keselyűt :smiley: :heart_eyes:

3 Likes

Jajj, pont ezt akartam írni! Ez a halálom, mikor mondják, hogy ez nem plasztika. Zimány Linda se plasztikáztatott soha LOL. Szerintem annyira mindegy, hogy non-invazív, meg nem feküdem szike alá, stb. Ha szabad szemmel meg mégis panoptikumnak néz ki… ez ez egy átlagos ember fogalmai szerint plasztika. Nem értem, minek tagadni. Hozzá lett nyúlva az arcához.
J.Lo-nak sokkal jobban áll az új orra szerintem, meg Jennifer Anistonnak is :slight_smile: Meg Horváth Évának is :slight_smile:

4 Likes

Kecses keselyű :slight_smile:

2 Likes

Haha, igen:))) Kylie Jenner is pontosan ugyanezt mondta:))) Egyébként engem nem zavar, az sem, ha valaki nehezen viseli az öregedést, sajnos én is rettegek tőle.

Kylie Jenner vagy jó 40-nek néz ki, nem 22-nek…csőőőrike.

4 Likes

:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Netes kép a cikkből

image

3 Likes

Hát, az öregség szar. Ezt a nagymamám mondta mindig :smiley: és tényleg :smiley:
A South Parkban volt egy rész, mikor talán Stan nagypapája bezárta a gyerekeket az egyik szobába, lekapcsolta a villanyt és betette az Enyát. “Látjátok, ilyen az öregség!”

4 Likes

Érdekes cikk. Egyik magyar youtuber azt mondta egyik videójában, hogy pont a műszempillázással gazdagodott meg Dániában. Kevés ember foglalkozott ezzel, pedig nagy rá a kereslet ott is.

2 Likes
2 Likes

https://magazin.kremmania.hu/2020/02/11/sminkelesi-szokasok-kutatas-foreo/

1 Likes

Hű atyaég :frowning: Én ilyet sose csináltam. Néha kifestem magam itthon is csak úgy, mert sokat vagyok otthon, de azt sem a párom miatt csinálom, hanem mert engem szórakoztat. Ő smink nélkül is szépnek talál a többi csak ráadás :slight_smile: Bár a papagájsminkek nem a kedvencei, de sose szólt be miattuk csak murisan vigyorog, mint amikor valami extra ruhát találok és mutogatom neki, hogy néééézd de jóóó színes :smiley:

3 Likes

Hát én sem. Meg hogy sminkkel feküdjek le, nehogy meglásson smink nélkül…
Hát némelyik pasit nagy meglepetés érheti…

2 Likes

Mondjuk ahogyan az angol lányok sminkelnek, az durva… kb mint ezek a YT vloggerek, spatulával kell leszedni a vakolatot róluk.

2 Likes

Nekem az tetszik. Mármint az, hogy megfér egymás mellett a teljesen natúr arc és a full youtube smink is. Egyik sem ciki, senki nem foglalkozik azzal, hogy reggel mit kentél magadra.
Bár én csak turistaként jártam Londonban, ott élőként nincs tapasztalatom.

4 Likes

Nekem eszemben sem jutna előbb felkelni, vagy sminkben ágyba menni, csak ezért. :smiley: A párom ráadásul nem nagyon szereti rajtam a sminket, max. egy kis szempillaspirál, szemceruza. Ha itthon vagyok sosem sminkelem magam, csak ha munkába megyek akkor. Egy kapcsolat elején sem érdekelt túlzottan mit gondol rólam, ha smink nélkül vagyok, ha így nem tetszek neki, akkor ez van, keressen szebbet. :smiley:

5 Likes