Akkor kezdjünk el gyűjteni pénz, nyugdíjig hátha összejön annyi,hogy vadászbombázók legyünk. 
Igazából ezen blogon láttam ezt a műtétet, de borzasztóan sokkolt, hogy nyitva kell, hogy legyen a szemem az operáció közben. Ha van ennél humánusabb megoldás érdekelne
Noha még nem aktuális, de szerintem 10 év múlva már az lesz, és aki ismer, tudja mennyire elképesztő módon tudnak érdekelni a jövőbeli problémáim 
Minden csak pénz kérdése, ha kéred, van (nem mély) altatásra is lehetőség.
Akkor tényleg jó lesz elkezdeni gyűjtögetni 
Nagyon tetszett ahogy levezette a gyógyulás folyamatát képekkel, meg a sztori is:). Még majdnem én is elgondolkoztam, ha valaha szükséges lesz még én is bevállalnám a műtétet 

Mi lenne az? Engem érdekel.
Igen én is nagyon hasznosnak találtam, Zsunál döntöttem el egészen biztosan, hogy megmerjem-e venni, az Estée Lauder Color love rúzs Bar red árnyalatát, valóban ilyen gyönyörű mint a képeken. A DM-es ajakprimer is szuper.
@Sherka engem is érdekel a másik módszer 
Két hölgyet is ismerek, akik tavaly megcsináltatták, talán 47 és 50 évesen. Tiszta horror, hogy altatás nélkül ezt bevállalja valaki!
A végeredmény az egyiknél észrevehetetlen lett (bár ő állítja, hogy sokkal jobb, mint volt). A másik hölgy tekintete viszont teljesen megváltozott és ennek annyira nem is örült, annyival tudta szegény kommentálni, hogy legalább rosszabb nem lett…
Szerintem az a kulcs az ilyen beavatkozásokkal kapcsolatban, hogy még véletlenül se azzal az igénnyel kezdjen bele az ember, hogy akkor most tessenek olyanná tenni, mint 15-20 éve voltam. Lehetetlen!
Ha onnan nézzük a dolgot, hogy az öregedés által mindenképpen változik az arc, és akkor már a plasztika által legyen ez a változás legalább előnyösebb, de fel tudjuk dolgozni, hogy ugyanolyan már sohasem lesz, az egy sokkal reálisabb dolog. Van olyan Hollywoodi sztár (Cher, Jennifer Aniston, J.Lo), aki egyre kevésbé hasonlít önmagára, mégis egyre szépül. Nekem ők pozitív példák a plasztikára.
Szegény Jane Fondát inkább a másik oldalra tenném, ez az arc nekem már panoptikum… de ennél sokkal nagyobb baja szegénynek a mozgásszervi degeneráció, alig bír járni 
Igen egyetértek veled. Egyelőre nem aktuális, csak érdekel a téma, mert ez a sima érzéstelenítéses rész nekem nagyon ijesztőnek hangzik. Én azt se bánom ha picikét kevésbé lenne bujkálós a szemem héja, de azért alapvetően ki vagyok békülve magammal immáron, régen nagyon utáltam magam, főleg az orrom, de azt sose műttetném már át 
J.Lo állítja, hogy nincs plasztikázva…bár én sem látom rajta, hogy öregedne.
Szerintem nincs plasztikázva, tartja a súlyát, egészséges, gondolom saját étrendje van, edz, de azért smink nélkül ő is másképp néz ki.
https://www.glamour.hu/sztartedd/fel-napon-keresztul-sminkeltek-jlo-t-a-super-bowl-ra-de-miert-amikor-igy-nez-ki-smink-nelkuljlo-t-a-super-bowl-ra-de-miert-amikor-igy-nez-ki-smink-nelkul-41751?source=related&medium=www.glamour.hu&campaign=widget-1577642

Max 40-nél többnek nem mondanám.
Valószínű genetika is, mert az anyukája is fiatalos.
Szerintem sincs, de van egy csomó bőrgyógyászati kezelés (fillers, botox, stb), amivel -15 év simán megoldható.
Madonnát sajnálom igazán, nagyon szétcsapta a fejét a sok plasztika, pedig alapjában véve szerintem elég szép nő volt.
Az orrát már régen megműttette. Az Anaconda c. filmben, még az eredeti orrával szerepelt.
Tényleg, az orra 
De amúgy tényleg jól néz ki.
Őt én is.
Senki nem tud olyan koncertet csinálni. A Confession Tour a kedvencem, imádom.
A múltkor néztem az instáját és még mindig nyomja a 20 évvel ezelőtti stílusú sexy(-nek szánt) fotókat.
Ajj.
Azért az gáz, hogy valaki 50-60 évesen is 20-nak akar kinézni.
Bolondot csinált magából, teljesen.
Mondjuk olyan furán turcsi, bevert most az orra…na minnyá utána nézek