“A pokolba vezető út is jóindulattal van kikövezve” - sajnos ő sem sejthette, hogy mi lesz a találmányával…
akkor le a jóindulattal, éljenek a gonoszok 
viccet félretéve: nem a műanyaggal van a baj, hanem az eldobható, egyszer használatos dolgokkal. szerintem. és az lehet papírból, szövetből, vattából (jó, az orvosi eszközöket most hagyjuk ki, arra azért szükség van)
Egyetértek, azonban olyan méretet öltött a műanyagláz, ami ebben a formában már tényleg kezelhetetlen.
Ó! Köszi ezt a cikket! Ma is tanultam valamit 
Szegény ember! Dugába dőlne, ha látná, hogy mi lett ebből a találmányból 
Már itt is vannak a jelöltek? De rohan az idő, basszus!
Nektek melyik tetszik? Mit gondoltok, melyik lehet a befutó?
Én a fügésre szavazok, olyan még sosem volt és nagyon divatos alapanyag.
Egyben megragadnám az alkalmat, hogy keltsek egy kis reklámot a pesti legjobb cukrászdának: Meringa Csepelen! 
Én az összeset megkóstólnám, mivel rettentően édesszájú vagyok, a csoki és a süti az aminek nem tudok ellenálni…na jó…meg a parfümöknek. 
Amúgy ez a fügés engem is felizgatott, amúgy is egyik kedvenc gyümölcsöm.
Dettó, sajnos… a sorrend nálam: süti és süti és süti…
Egyszer jártam ott, tényleg meglepően jóóóó!
Ez a nő mindig is jól nézett ki, látszik rajta, hogy ad is magára még ebben a korban is.
82 eves…hihetetlen komolyan.
Én ilyen tájt már vagy a pázsit alatt leszek, vagy katéterrel fogok csoszogni a kórházi folyosón, ábrándozva egy jó műfogsorragasztóért.
Szerintem ez a nő 20 évet is letagadhat 
Csak félig kapcsolódva a témához: nagyon örülök az Élősködők sikerének!
Remélem most, hogy ennyi díjat kapott, műsorra tűzik a multiplexek is, örülnék, ha minél több emberhez eljutna, én a Puskinban láttam, mert pár hete csak az art mozik játszották.
Jó azért a sztároknak van elég pénzük egy kis optikai tuningra ha érted mire gondolok
Egyébként nem vagyok ellene a szépítő plasztikának ha lenne pénzem szerintem én is mennék ráncfelvarrásra mamikoromban 
Persze, hogy értem 
Azért Jane is valószínű, hogy igénybe vett ezt-azt.
Megmondom őszintén, hogy amolyan finomabb plasztikát én se utasítanék vissza
Pl: mellfelvarrás - ha már annyira életbe lép a gravitáció.
- tokafelvarrás- persze erről is a süti meg a csoki tehet.
- szemhéjfelvarrás- ha már egy pasira se tudok rendesen kacsintani.
- hasi úszógumi eltüntetés, csak, hogy el ne vigyen a víz.
-fenék és combigazítás, hogy kecsesebb legyek akár egy zerge.
Végezetül egy kis lézer itt-ott, aztán mehetek Madame Tussaud panoptikumába.
Na ezen jót nevettem
Én amúgy szemhéjplasztikát csináltatnék ha később ráhajlana a bőr a tekintetemre. Most még kordában van, de nem akarom, hogy lefittyedjen holmi kis gravitáció miatt
(Rejtett szemhéjam van) Még mellfelvarrást is bevállalnék a többivel megbarátkoztam
Meg némi hyaluronsavas feltöltést az csak nem árt 
Sajnos a szemhéjfelvarrásnak nem sok értelme van, más “megemelő” megoldás hatásosabb.
Akkor marad a ruhacsipesz!