Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Valakinek igazán jó napja volt… :four_leaf_clover:

https://www.origo.hu/gazdasag/20200206-otezer-dollaros-borravalot-hagyott-a-bostoni-milliardos.html?utm_source=hirkereso

2 Likes

:1st_place_medal: :clap:

1 Likes

Mint leendő kolléga azért az Exellent Typography díj valóban Oscarnak minősül :smiley: Örülök, hogy magyar lány nyerte meg :heart:

1 Likes

Álomszép…

6 Likes

Valóban csodás! :heart_eyes: Szép nagy, egyszerű, de nem az a hidegen minimalista, mint a 2000-es évek elejen volt divat. Otthonos.

3 Likes

Két éve nézegetem a hasonló témájú oldalakat, képeket, sok minden tetszett, de ez tökéletes, semmit nem változtatnék meg. Nyilván ízlés és pofon, nekem ez a fantasztikus kategória. És ebből merítek is ötletet. :smile::smile::smile:

3 Likes

De örülnék egy ilyen háznak :heart_eyes::heart_eyes: Régen nagyon szerettem házberendezős újságot nézegetni. Pl:Otthon :). Anyukám el is végezte a lakberendezőit. :).

2 Likes

Én a vendégházzal is beérném…

3 Likes
1 Likes

Az is meseszép.

Gyorsabban terjedne a nejlonzacskó mentesítés, ha ingyenes lenne a többször használható szütyő

https://168ora.hu/eletmod/nejlonzacsko-szutyo-challenge-kornyezetvedelem-kihivas-fenntarthatosag-181486

2 Likes

Ezen a műanyag zacskó kérdésen már sokszor elméláztam. Miért ilyen központi kérdés, hogy lehetne kivezetni?
Hogyan? Egy tollvonással! Legyen tilos és kész, probléma megoldva. Esküszöm olyan, mintha lenne valami műanyag zacskó-lobbi-világszintű háttérhatalom, ami konzekvensen elgáncsolja az erre irányuló törekvéseket :smiley: pedig azt kétlem, hogy akkora pénz lenne ebben, mint mondjuk a dohány vagy gyógyszeriparban… Rejtély :slight_smile:

7 Likes

Netes kép a cikkből:
image

3 Likes

Álmodozni pedig jó!! :footprints:

4 Likes

Egyszer eljászottunk a gondolattal, hogy nézünk házat Korfun. Ha nem a parton van, hanem beljebb, akkor itthoni lakás árából tényleg lehet venni. Azért a part ott is nagyon drága. De jó móka volt arra gondolni, hogy ott élhetnénk. A hátulütője, hogy nyáron kell melózni, amikor olyan meleg van, hogy csak vízben lehet elviselni :sweat_smile:

4 Likes

Egy ismerősöm úgy 10 éve kinn él Krétán, megvalósította az álmait. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Igen, a nyár az eléggé húzós lenne, inkább az ősztől-tavaszig tartó időszakot lehetne igazán élvezni. Amikor ilyenekről ábrándozom, már nem dolgozom, azért ezt hozzátenném… :shell: :tropical_drink: :sunny:

2 Likes

:heart: :male_detective:

2 Likes
3 Likes