Valakinek igazán jó napja volt… 

Mint leendő kolléga azért az Exellent Typography díj valóban Oscarnak minősül
Örülök, hogy magyar lány nyerte meg 
Álomszép…
Valóban csodás!
Szép nagy, egyszerű, de nem az a hidegen minimalista, mint a 2000-es évek elejen volt divat. Otthonos.
Két éve nézegetem a hasonló témájú oldalakat, képeket, sok minden tetszett, de ez tökéletes, semmit nem változtatnék meg. Nyilván ízlés és pofon, nekem ez a fantasztikus kategória. És ebből merítek is ötletet. 

De örülnék egy ilyen háznak 
Régen nagyon szerettem házberendezős újságot nézegetni. Pl:Otthon :). Anyukám el is végezte a lakberendezőit. :).
Én a vendégházzal is beérném…
Az is meseszép.
Gyorsabban terjedne a nejlonzacskó mentesítés, ha ingyenes lenne a többször használható szütyő
Ezen a műanyag zacskó kérdésen már sokszor elméláztam. Miért ilyen központi kérdés, hogy lehetne kivezetni?
Hogyan? Egy tollvonással! Legyen tilos és kész, probléma megoldva. Esküszöm olyan, mintha lenne valami műanyag zacskó-lobbi-világszintű háttérhatalom, ami konzekvensen elgáncsolja az erre irányuló törekvéseket
pedig azt kétlem, hogy akkora pénz lenne ebben, mint mondjuk a dohány vagy gyógyszeriparban… Rejtély 
Netes kép a cikkből:

Álmodozni pedig jó!! 
Egyszer eljászottunk a gondolattal, hogy nézünk házat Korfun. Ha nem a parton van, hanem beljebb, akkor itthoni lakás árából tényleg lehet venni. Azért a part ott is nagyon drága. De jó móka volt arra gondolni, hogy ott élhetnénk. A hátulütője, hogy nyáron kell melózni, amikor olyan meleg van, hogy csak vízben lehet elviselni 
Egy ismerősöm úgy 10 éve kinn él Krétán, megvalósította az álmait. 
Igen, a nyár az eléggé húzós lenne, inkább az ősztől-tavaszig tartó időszakot lehetne igazán élvezni. Amikor ilyenekről ábrándozom, már nem dolgozom, azért ezt hozzátenném…