Remek cikk szerintem :).
Tényleg jó cikk, sokat nem is ismertem korábban! Azt viszont kicsit elkeserítőnek tartom, hogy gyorsan átnézve több cég is olyan termékeket forgalmaz, ami tartalmaz pálmaolajat, parfümöt, színezéket, stb… (hálistennek nem mind!) Szóval azért óvatosan, tényleg mindig át kell tanulmányozni az INCI-t.
Igen, én is néztem, hogy nem tökéletesek az INCI-k. Én mondjuk a coconutoil cosmeticset hiánylom a felsorolásból, de több volt nekem is, amit nem ismertem.
A Zador szappannak nagyon szép a csomagolása, igényes.
Ha már a WWF-nél tartunk. Aadakozás vásárlás előtt/helyett/után:
Megnyitott a Mizon, Dél-Korea egyik legnépszerűbb márkájának hivatalos webáruháza 
Ááááááá! Hogy pont most kellett más országba költöznöm
az a csigás vonal annyira ígéretes…

"Egy kicsi mozgás mindenkinek kell
A karosszékbõl álljanak most fel
Ez a kis torna néhány percen át
Ne tessék félni senkinek sem árt
Ez a kis torna ugye jól esett
Mindenki frissebb fiatalabb lett
Mozgásra öt perc nem is nagy idő
És minden este ismételhetõ!"
Sajnos már nem fogják közösen élvezni az új házat
Kedveltem ezt a párost, sajnálom.
Remélhetőleg minél előbb meg is találják…

Jó, ha mi nők erről is tudunk. Segítségünkre lehet.
Lehet, hogy eddig csak én nem hallottam róla? 

https://www.rd.hu/Mire_jó_még_a_WD-40
Ui. munka után bementem az Aldiba, és mit látok? Naná, hogy a fenti csoda terméket!! 
PUR-habbal és WD-40-nel néhány “mester” már házat tudna építeni… 
Zseniális és vicces 
Még január 15-öt sem írunk, de Harry herceg már bejelentette, hogy “kilép” a családjából, Jeffree-ék szakítottak, Nikkie meg fiúként kezdte? Erős kezdés…
új év, új élet 
Engem nagyon megdöbbentett, én nem gondoltam volna. Azt sajnálom, hogy most volt kénytelen elmondani, nem úgy és nem akkor, amikor ő akarta. Amúgy azt még jobban sajnálom, hogy ez egy olyan dolog, amit el kell mondani.
Igen, én is nagyon megdöbbentem. Azt hittem, hogy olyasmit közöl, hogy biszexuális (hiszen pont most fog férjhez menni), nem gondoltam volna, hogy ez lesz a téma, mert egyáltalán nem látszik rajta.
Hát, igen, ahogy ő is mondta, ez egy nagyon szomorú dolog az ilyen emberek életében, hogy akkor is, ha minden műtéten túl van, folyamatosan erről kell beszélniük majd egész életükben.