Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Egyébként ijesztő belegondolni, hogy tényleg születhet így valaki. Tudom, hogy nincs szükségük az én sajnálatomra, de tényleg sajnálom őket, mert el sem tudom képzelni, milyen érzés lehet az, ha lényegében csapdában érzed magad a saját testedben… :frowning:

3 Likes

Bocs , de nincs időm most belenézni. Most akkor amúgy fiú, vagy átműtette magát?

Fiúnak született, az anyja mindig is sejtette, hogy egyébként belül lány, mert folyton babákkal játszott, meg a körömlakkok érdekelték, stb. Úgyhogy végül lánynak is nevelték úgymond, mire iskolába ment megnövesztette a haját és úgy is öltözött, mint egy lány, a tanárok ezt elfogadták. 14 évesen kezdett el hormonokat szedni meg növekedést gátló szert és 19 éves korára teljesen lány lett belőle, nyilván műtétek is voltak, bár nem emlékszem, hogy ezt hallottam-e a videóban.

3 Likes

Értem, köszi.
Azt hittem most akar nemet váltani, vagy ilyesmi. Egyszer olvastam, hogy 190 valahány centi, így már értem.
Amúgy nagyon szép sminkeket csinál, bírom.
Tudok azonosulni a kerek arcával, sajnos. :wink:

3 Likes

Én is bírom a csajszit, annak ellenére, hogy nagyon távol áll a sminkelési stílusa az enyémtől, de olyan csupaszív, kreatív és néha annyira vicces, hogy szívesen követem.
Nekem tetszik a kerek arc, azon van mit nézni és kenni :slight_smile: Nekem a túlsúlyom ellenére majdnem beesett az arcom és mindig kerek, pufis arcot szerettem volna.

3 Likes

A Glow Up-ban mikor szerepelt csak lestem, hogy milyen magas mindenkihez képest.

1 Likes

Még magasabb is lett volna, külön vissza kellett gyógyszerrel fogni a növekedését. De egyébként Hollandiában annyira nem extra ez a magasság nőknél sem.

1 Likes

Tényleg, nálunk a Lidl-be szoktak járni holland családok és mikor egy négyesfogat jön velem szembe, apa-anya-2gyerek és mind majd 2 méter, néha olyan érzésem van mintha eltaposnának.
Én 158 cm vok. :slight_smile:

3 Likes

Átérzem, én 160 centi vagyok, anya 155, apa meg majdnem két méter :smiley:

2 Likes

Veletek vagyok, szintén 160 cm :D, párom 179 cm :slight_smile: Anyukám 162 cm, apa 178 körül

1 Likes

No comment :joy::joy::joy:
https://liluland.hu/arc/edes-finom-feher-es-meg-sminked-leszedi-mi-az?fbclid=IwAR0QWnWJ-5cBWdtytbp4FBbnmHwUCy47xhom4PBjt-XgAEjZlVOpsI3zypU

1 Likes
3 Likes

:flight_departure::hourglass::luggage:

5 Likes

Még egy csodaszer a kifogyhatatlan ötletek tárházából :see_no_evil:

2 Likes

Még egy kis liszt, és akár ki is ránthatjuk… :smiley:

2 Likes

Egy nagyon cuki oldal egy magyar nő tapasztalatairól, aki koreai férfihoz ment hozzá :). Nagyon tetszett nekem ez az előszó! Koreai termékeket is tesztelget.

2 Likes
4 Likes

Hogy éppen ezek a micsodák forradalmasítottak volna bármit is???

2 Likes

Megnyitottam ezt a zseniális cikket, de annyi reklám van az oldalon és annyira megtekintés vadász az egész, hogy be is zártam. A teleszkópos borotva amúgy is elég volt :smiley:

3 Likes
3 Likes